Menü

Árak

 

Kedves Érdeklődő!

Kérlek, tekintsd meg, hogy mi érdekelhet téged a kezeléseim közül.

Masszázsok:

1 órás kezelés 10.000 Ft

1,5 órás kezelés 15,000 Ft

Csak tiszta, bio és hidegen sajtolt olajokkal, anyagokkal dolgozom, valamint terápiás minőségű  illóolajokat használok. Aromaterapeutaként a masszázshoz használt illóolaj keverékedet minden alkalommal testre szabom.

Lelkiismereti okokból nem kenek Rád kőolajszármazékokat, szintetikus anyagokat, ezzel károsítva az egészségedet. Az ilyen anyagok egészségre káros hatásairól és arról, hogy mire kell figyelned, majd olvashatsz a blogomban is.

Funkcionális egészség mentorálás:

A mentorálást egy kvalifikációs beszélgetés előzi meg. Egy évben csak meghatározott számú klienst fogadok, mert ez a munka teljes mértékben testre szabott és nagyon sok felkészülési időt vesz igénybe a mentortól.

Ezért kérlek, keress meg és kérd ajánlatomat. Az kvalifikációs interjú alkalmával eldöntjük, hogy alkalmas-e számodra a mentorálás vagy inkább a tanácsadás a jobb megoldás.

Várlak szeretettel!

 

Hormonegyensúly tanácsadás:

Első alkalom 1,5 óra 15,000 Ft.

Következő alkalmak 1 óra 10,000 Ft

(Az első alkalmat követően a tanácsadás díja nem tartalmazza a terápiába illesztett gyógynövény kivonatok árát.)

Aromaterápiás tanácsadás

Első alkalom 1,5 óra 15,000 Ft

Következő alkalmak 1 óra 10,000 Ft

(A tanácsadás nem tartalmazza a keverékek és aromaterápiás termékek árát.)

Várlak szeretettel kezeléseimre, ha igényes vagy magadra és a természetes anyagokat választva hosszú, egészséges életet kívánsz élni.

Szeretettel,

Réka

Kezelések:

Aromaterápiás tanácsadás

Aromaterápiás készítmények, kozmetikumok

Aromaterápiás masszázs

Kvantum Mátrix Energetika és szemléletfejlesztés

Lomi-Lomi masszázs

Baba- és gyermekmasszázs

Kismama masszázs

Hormonegyensúly tanácsadás

Aromaterápiás tanácsadás

 

Gyakori kérdések

Bejelentkezés
Bejelentkezhetsz telefonon vagy e-mailben. Ritkán van alkalmam beeső vendéget fogadni, ezt kérlek, vedd figyelembe. A kezelések alatt nem vagyok elérhető. Ha nem is tudom minden esetben azonnal felvenni a telefont, visszahívlak, amennyiben látom a számodat. Ha nagyon fontos dolog miatt hívsz, kérlek, küldj egy sms – t, hogy előrevehesselek a visszahívandók listáján.

Kérlek, érkezz pontosan!

Kérlek, mindig érkezz a megbeszélt időpont előtt 10 perccel. Ne a kezelésed idejéből menjen a megérkezésed időtartama (tudod, leveszed a cipődet, esetleg elmész wc-re és ha masszázsra jössz, akkor levetkőzöl).

Én is nagyon igyekszem, hogy ne forduljon elő csúszás! Ha valamilyen oknál fogva mégis később kezdem a kezelésedet, akkor sem esel el a megbeszélt időtartamtól, mert később is fejezem be. Filozófiám, hogy nem termelőszalagon dolgozom, ezért minden kezelés után kihagyok fél óra időtartamot a köztes teendők elvégzésére, hogy a következő kliens is megérkezhessen és ráhangolódhasson a gyógyításra.

Lemondás
Néha kellemetlen helyzetbe kerülök, mikor egy vendég elfelejt eljönni a megbeszélt kezelésre. Kérlek, lemondási szándékodat mindig telefonon vagy sms-ben jelezd felém, min. 24 órával a kezelés időpontja előtt. Ettől eltérő esetben az alkalmat megtörténtnek tekintem, azaz a bérletből / ajándékutalványból levonom, ha ilyened nincs, következő alkalommal kérem kifizetni az elmaradt masszázs 100% – os ellenértékét. Nekem sem kellemes ilyen szigorú szabályokat bevezetni, de muszáj… Egymás tisztelete hozzájárul tudatosságunk növeléséhez. Megértésedet előre is köszönöm!

Érvényességi idő bérleteken, utalványokon
​A bérleteken és ajándékutalványokon mindig feltüntetem az érvényesség idejét. Kérlek, figyeld az időtartamot.

Masszázs ellenjavallatai

Az itt felsorolt ellenjavallatok csak a masszázskezelésekre vonatkoznak. Kérlek, nézd át az alábbi felsorolást. Ha ezek bármelyike igaz Rád most, akkor számodra nem javasolt masszázskezelést igénybe venni!

​•láz,
•közvetlen műtét előtt vagy után,
•pszichiátriai betegségek,
•fertőző bőrbetegség,
•kezeletlen magas vérnyomás,
•daganatos betegség illetve kemoterápiát követően még 2 évig tilos a masszázs
•alkoholos, drogos állapot,
•mélyvénás trombózis,
•visszérgyulladás,
•csontritkulás,
•vérzékenység,
•heveny, gyulladásos betegségek esetén.

Ha maradt még kérdésed, itt felteheted:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

 

Vissza a lélek illata főoldalára

 

Budapest
Szigetszentmiklós