Menü

Lomi-Lomi masszázs

Ritmus, hullámzás, energia

Ritmus, hullámzás, energia

Megújult test, megújult lélek, új élet – A Lomi-Lomi Testmunka, egy igazi szellemi élmény és változás

 Nekünk Európában a masszázsról csak az a képünk alakult ki, hogy az valami izomlazító tevékenység. Hát ez nem egészen van így. Az igazi bodywork, azaz testmunka, ennél sokkal többet jelent.

Rengeteg szellemi munkát és energiát fektettél már eddig a változásokba. Sokszor úgy érezhetted, hogy kilátástalan a helyzeted, de te mégis mész előre saját döntésed által vagy az élet hatására.

Időnként felbukkannak benned ilyen negatív érzések, mint például: elegem van, nem bírom tovább. Élhetetlen ez az ország. Itt mindenki mindenkit kritizál, ahelyett, hogy cselekedne. Mire jó ez a sok feszültség, miért van minderre szükség? És hol a szeretet? Mindenkinek szüksége van szeretetre. Egyáltalán miért van az, hogy az emberek nem tudnak szeretni és megbízhatatlanok?…

Hmmm, az emberek. De én is ember vagyok. Akkor én sem tudok szeretni? De igen, tudom, hogy tudok és nagy szükségem van rá, mint ahogy mindenkinek nagy szüksége van rá. Arra, hogy szeressenek és arra is, hogy szerethessek másokat.

Furcsa lenne számodra az az érzés, hogy a dolgok hirtelen megváltoznak? Ilyen az út. Közben élted az életed, észrevétlenül megkaptad a tanításokat és eljutottál a célhoz. És a dolgok hirtelen megváltoznak. Elengedtél, feldolgoztál életeseményeket és megérkezett a megoldás.

Ilyen út a Lomi-Lomi.

A számunkra szokatlan megoldások sokszor rendkívüli teljesítmények lehetőségét nyújtják.

A Hawaii Huna gyógyítók tudása és gyógyító eljárásai családokon belül, a hagyomány útján terjedt, ám, sokáig rejtett tudásként őrizték.

Lomi-Lomi

Lomi-Lomi

A Lomi tisztel téged azért, aki vagy és segít, hogy Istennel, a természettel és önmagaddal szorosabb kapcsolatba kerülj. A mozgás és a lélegzet segíti a Lomit gyakorlót abban, hogy beinduljon az energiaáramlás.

Az ősi tanítások mind utalnak arra, hogy mi emberek hatalmas spirituális lények vagyunk, többek vagyunk,

mint a minket körülvevő anyagi világ. Képesek vagyunk a szeretet és a szépség, a „jól lét” megteremtésére minden szinten, képesek vagyunk az elfogadásra.

Mély lelki kincseket őrizgettünk eddig, amit most már kifejezésre kell juttatnunk. A változások korát éljük. Hiába küzdünk ellene, a változás szükségessége megérkezik mindannyiunk életébe. Most el kell kezdenünk mélyebben hinni, mélyebben bízni önmagunkban és másokban, meg kell tanulnunk észrevenni a minket körülvevő láthatatlan világ üzeneteit.

Ehhez ad segítséget ez a kivételes módszer. Hiszen, a rohanó világban sokszor nem sikerül olyan tudatállapotba kerülnünk, ami a kreatív megoldásokat képes felszínre hozni számunkra. Egy ilyen masszázs alkalmával szinte elkerülhetetlen a meditatív tudatállapot megvalósítása.

Lomi-Lomi ajándékba is!

Merj nagyot gondolni, engedd el a gátakat és újult erővel valósíthatod meg önmagad. Különleges időszak a mostani. Angyalok serege várja a lehetőséget, hogy elhatározd, segítséget kérsz tőlük és tegyél a fizikiai valóságodban a megvalósításért. Ők pedig vezetnek téged és csodálatos helyzetekkel, találkozásokkal, eseményekkel ajándékoznak meg. De csak akkor, ha teszel érte.

Csodák márpedig vannak! 🙂 Ugyanis hihetetlennek hangzik, de ahogy mélyebben belemerültem a kvantumszemlélet és az általam alkalmazott Lomi-Lomi gyógyítás hátterébe, rájöttem, hogy valóban minden mindennel összefügg. A csodák mintha kvantumugrások lennének, amik nagyon is valóságosak és a hitünk, gondolkodásunk és cselekedeteink befolyásolják létrejöttüket. De térjünk vissza eredeti témánkhoz.

A Lomi-Lomi-t úgy szokták leírni, mint egy fejlesztő, tápláló és szerető érintést nyújtó masszázst, az érintés művészetét. Azonban még ennél is többet nyújt. Ne agyalj, ne gondolkodj, mindig a jelenre koncentrálj és ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá. Szembesülj velük és engedd el. Ezzel az elengedéssel egy időben lehetőséget nyújtasz a magad számára, hogy a megoldás bekacsintson az ajtódon. Erre ad lehetőséget ez a páratlan gyógyítási forma. Csak lépj ki az elmédből és figyelj, figyelj a belső kommunikációdra, figyelj befelé és a bölcsesség megérkezik! Egy igazi dimenzióváltás, mely felemel.

A Lomi-Lomi jelentése a masszázson kívül változtatást, változást, cserélést, elmozdulást is jelent.

A Lomi-Lomi masszázs tulajdonképpen része a Hawaii gyógyító módszereknek, melyet generációk fektettek le és a tudás családokon belül szállt át szülőkről gyermekekre, amely így folyamatosan fejlődött és átalakult. A Hawaii gyógyítás egy olyan tradíció, amely családok és a szigetek között is különböző technikákat, módszereket hordoz magában, amik a családi hagyomány titkos receptjein és módszerein alapulnak.

Légy csendes és figyelj! A módszer egyszerű: a masszőr megcsinálja a munkát és a bölcsesség megérkezik magától.” – mondja egy Hawaii Kahuna.

Olyan egész test masszázs, ahol a masszőr egyedülálló hosszan elnyújtott alkar mozdulatokkal dolgozik.

Gyógyulás Lomi-Lomival

Gyógyulás Lomi-Lomival

Az ősi Hawaii-on Lomi-Lomi Nui-ban részesülni nagy tisztesség volt.

A kezelést évszázadokon át a Hawaii templomokban végezték, mint átvezető szertartást, a megújulásban, a változás céljával. Ha valaki részt vett ilyen szertartáson, akkor gyakran volt víziója vagy megérzése arról, hogy mi a szerepe a közösségben, milyen tevékenységet kell ellátnia vagy mi a megoldás az adott élethelyzetére. Mintegy útmutatást kapott a jelen problémáira.

Íme, Orsi tapasztalata a Lomi-Lomiról:

„Másodszor jártam Rékánál. Most is nagyon jól éreztem magam! Kaptam egy finoman simogató Lomi-Lomi masszázst. Úgy merült fel bennem az igény, hogy így egy kicsit ellazulhatnék… Utólag persze azt is észrevettem, hogy Réka rafinált, nemcsak dolgozik: „dolgoztat” is. Mindenképp elindít valamit bennem. Miközben lazít a test, nekilát a lélek. Az illatok és a masszázs nyomán felszabaduló érzések, energiák segítik az ő és – meglepő módon – az én munkámat. Pedig voltaképp pihenni jöttem, vagy mégsem…? De, igen, csak a pihenés valami engem gátló érzelmi minta elengedésével is járt. Ellazulva, de mégis hatalmas energiákkal feltöltődve távozom, és azon kapom magam, hogy már gondolkodom, hogyan tudnám beilleszteni zsúfolt napjaimba a következő alkalmat. Ezt érdemes volt megtapasztalni… Köszönöm! Orsi”

 • Te is úgy gondolod, hogy különleges megtapasztalás lehet ellazult állapotban megengedni magadnak, hogy tudatalattid kreatív megoldást mutasson lelked problémáira vagy jelenlegi élethelyzetedre?
 • Esetleg szeretnél megszabadulni a téged gátló negatív érzelmi mintáktól?

 • Fáj a hátad, vállad, nyakad, derekad?

 • Egyszerűen szeretnél megszabadulni a stressztől?

Szeretettel várom bejelentkezésedet a +36-20-517-50-48-as számon.

Díjakról ITT találsz tájékoztatást.

A Hunák életfilozófiája Hawaiiból

A huna gyógyítók és sámánok hét elvet fogalmaztak meg, ami ma is a polinéziai gyógyítási módszerek filozófiai alapjait képezi. Itt olvashatsz róluk bővebben is:

 1. IKE – a világ az, aminek tartod
 2. KALA – nincsenek határok
 3. MAKIA – az energia a figyelmet követi
 4. MANAWA – most van a hatalom pillanata
 5. ALOHA – szeretni annyit jelent, boldognak lenni
 6. MANA – minden hatalom belülről ered
 7. PONO – a hatásosság a valóság mértéke

Ha érdekel, hogy miként értelmezheted az egyes pontokat és kíváncsi vagy erre a páratlan élményre, szeretettel várlak.

 Itt is bejelentkezhetsz:

   

   

  Budapest
  Szigetszentmiklós