Menü

Szokatlan megoldások, rendkívüli teljesítmények – Lomi-Lomi testmunka

A számunkra szokatlan megoldások sokszor rendkívüli teljesítmények lehetőségét nyújtják – A Lomi-Lomi Testmunka, a problémamegoldás egy lehetséges módszere

Nekünk Európában a masszázsról csak az a képünk alakult ki, hogy az valami izomlazító tevékenység. Hát ez nem egészen van így. Az igazi bodywork, azaz testmunka, ennél sokkal többet jelent.

Rengeteg szellemi munkát és energiát fektettél már eddig a változásokba. Sokszor úgy érezhetted, hogy kilátástalan a helyzeted, de te mégis mész előre saját döntésed által vagy az élet hatására.

Furcsa lenne számodra az az érzés, hogy a dolgok hirtelen megváltoznak? Ilyen az út. Közben élted az életed, észrevétlenül megkaptad a tanításokat és eljutottál a célhoz. És a dolgok hirtelen megváltoznak. Elengedtél, feldolgoztál életeseményeket és megérkezett a megoldás.

Ilyen út a Lomi-Lomi.

A számunkra szokatlan megoldások, sokszor rendkívüli teljesítmények lehetőségét nyújtják.

A Hawaii Huna gyógyítók tudása és gyógyító eljárásai családokon belül, a hagyomány útján terjedt, ám, sokáig rejtett tudásként őrizték.

Az ősi tanítások mind utalnak arra, hogy mi emberek hatalmas spirituális lények vagyunk, többek vagyunk, mint a minket körülvevő anyagi világ. Képesek vagyunk a szeretet és a szépség, a „jól lét” megteremtésére minden szinten, képesek vagyunk az elfogadásra.

Mély lelki kincseket őrizgettünk eddig, amit most már kifejezésre kell juttatnunk.A változások korát éljük. Hiába küzdünk ellene, a változás szükségessége megérkezik mindannyiunk életébe. Most el kell kezdenünk mélyebben hinni, mélyebben bízni önmagunkban és másokban, meg kell tanulnunk észrevenni a minket körülvevő láthatatlan világ üzeneteit.

Ehhez ad segítséget ez a kivételes módszer. Egy igazi kvantumszinteken működő ősi tudás.

Merj nagyot gondolni, engedd el a gátakat és újult erővel valósíthatod meg önmagad.

Különleges időszak a mostani. Angyalok serege várja a lehetőséget, hogy elhatározd, segítséget kérsz tőlük és tegyél a fizikai valóságodban a megvalósításért. Ők pedig vezetnek téged és csodálatos helyzetekkel, találkozásokkal, eseményekkel ajándékoznak meg. De csak akkor, ha teszel érte.

Csodák márpedig vannak! 🙂

Marcel a Lomi-Lomi-ról: “A Lomi-Lomi hatalmas meglepetés volt számomra. Semmilyen korábbi élményhez nem hasonlítható, ez az egyszerre lágy, és mégis erőt sugárzó masszázs. Csodálatos felüdülés a testnek és léleknek egyaránt. És amikor azt mondom, hogy a léleknek is, akkor valódi lelki élményre gondolok; sosem gondoltam volna, hogy egy masszázs ilyen érzelmi élményt válthat ki. A béke és szeretet érzése járt át, ami azóta is velem maradt.”

 

A Lomi-Lomi-t úgy szokták leírni, mint egy fejlesztő, tápláló és szerető érintést nyújtó masszázst, az érintés művészetét. Azonban még ennél is többet nyújt. Ne agyalj, ne gondolkodj, mindig a jelenre koncentrálj és ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá. Szembesülj velük és engedd el őket. Ezzel az elengedéssel egy időben lehetőséget nyújtasz a magad számára, hogy a megoldás bekacsintson az ajtódon. Erre szolgál ez a páratlan gyógyítási forma.

Csak lépj ki az elmédből és figyelj, figyelj a belső kommunikációdra, figyelj befelé és a bölcsesség megérkezik! Egy igazi dimenzióváltás, mely felemel. A Lomi-Lomi jelentése a masszázson kívül változtatást, változást, cserélést, elmozdulást is jelent. Egy igazi kvantumgyógyítási technika.

“Légy csendes és figyelj! A módszer egyszerű: a masszőr megcsinálja a munkát és a bölcsesség megérkezik magától” – mondja egy Hawaii Kahuna (gyógyító)

 

Íme, Orsi tapasztalata a Lomi-Lomiról:

„Másodszor jártam Rékánál. Most is nagyon jól éreztem magam! Kaptam egy finoman simogató Lomi-Lomi masszázst. Úgy merült fel bennem az igény, hogy így egy kicsit ellazulhatnék… Utólag persze azt is észrevettem, hogy Réka rafinált, nemcsak dolgozik: „dolgoztat” is. Mindenképp elindít valamit bennem. Miközben lazít a test, nekilát a lélek. Az illatok és a masszázs nyomán felszabaduló érzések, energiák segítik az ő és – meglepő módon – az én munkámat. Pedig voltaképp pihenni jöttem, vagy mégsem…? De, igen, csak a pihenés valami engem gátló érzelmi minta elengedésével is járt. Ellazulva, de mégis hatalmas energiákkal feltöltődve távozom, és azon kapom magam, hogy már gondolkodom, hogyan tudnám beilleszteni zsúfolt napjaimba a következő alkalmat. Ezt érdemes volt megtapasztalni… Köszönöm! Orsi”

Te is úgy gondolod, hogy különleges megtapasztalás lehet ellazult állapotban megengedni magadnak, hogy tudatalattid kreatív megoldást mutasson lelked problémáira vagy jelenlegi élethelyzetedre? Esetleg szeretnél megszabadulni a téged gátló negatív érzelmi mintáktól?

Ne gondolkodj sokat, cselekedj!

Helyszín: A Lélek Illata Stúdiója, Budapest, 11. ker., Szabolcska M. u. (a Móricz Zs. körtérnél)

A masszázs díja tartalmazza a hidegen sajtolt, organikus termesztésből származó bázis olajokat és a testre szabottan kikevert illóolaj keverékedet.

Díjakról ITT találsz tájékoztatót.

A masszázst mindig egy témának szenteljük, amin éppen akkor életedben dolgozol, hiszen nem puszta masszázst végzünk, hanem kvantum energiával dolgozunk.

Egyeztess időpontot!

Telefonszám: Kökény Réka, +36-20-517-50-48-as számon vagy az alábbi bejelentkezési lehetőségen teheted meg: