fbpx

Cellulit, fogyás, testápolás

narancsbőrMég kb. húsz évvel ezelőtt találkoztam egy lánnyal, akivel összebarátkoztunk. Duci volt. Nem, több, mint duci volt. Mindenféle férfiakkal próbálkozott, de igazán egyik sem maradt meg mellette. Egyszer csak hozott egy döntést és ez a döntés gyökeres változást hozott az életébe.

Elkezdett fogyókúrázni, sportolni járt. Egyre jobban fogyott. Összejött egy sráccal. Komolynak tűnt a dolog. Sokáig együtt voltak. Persze, nem ő lett a férje, de még fiatalok voltunk. Azonban sorsfordító volt a döntés. Hiszen végre elindulhatott a hosszú távú kapcsolatok útján. Csinosabb lett. Magabiztosabb lett. A férfiak többé nem egy éjszakás kalandként tekintettek rá.

Hogy mi volt ez a döntés? Tulajdonképpen az, hogy dolgozott a lelkén, a lelki állapotán és minden nap tett érte, hogy másként szemlélje a világot, már nem akart szenvedni. Kitartott elhatározása mellett, rájött, hogy ő ugyanolyan értékes ember, mint mások. És persze az eredményt nem 1 hét alatt érte el, hanem hosszú távon, 1-2 év alatt.

Azonban a még nagyobb eredménye ennek a folyamatnak az lett, hogy azóta sem hízott vissza. Sikeres lett. Az élet viszontagságai még mindig elérik (hiszen a feladatokat az ember egy életen át kapja), de már teljesen másképp kezeli a helyzeteket. Pozitív megoldásokra törekszik és tudja, hogy mindez kemény munka, aminek azonban kitartással nem marad el a gyümölcse. És ez persze további sikereket és még nagyobb önismeretet biztosít neki.

Ja, és mellesleg férjhez ment, már van két gyermeke és bejárta a világot.

Igen, ő tudja, hogy képes volt rá. És ez a KÉPESSÉG kíséri őt.

Coelho_idezethezDe ez a képesség mindannyiunkban benne van. Benned is!

Miért is írok most erről?

Ezeket a dolgokat csak azért írom neked, mert én sok évvel később ugyanúgy átmentem ezeken a fázisokon, mint a barátnőm. A szülés alkalmával 30 kg-t híztam. Az önértékelésem romokban hevert, csúnyának éreztem magam, nem éreztem magam vonzó nőnek. Aggódtam, hogy a férjem elfordul tőlem. A végén már rémképek is megjelentek előttem, depressziós lettem.

Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy a helyzetem csak rajtam múlik és mindenképpen kiutat kell találnom. Ott ültem, 100 kg-t nyomtam és azon tűnődtem mi lehet az én kiutam?

Akkor már néhány éve természetgyógyászatot tanultam. Így azt is tudtam, hogy a hirtelen fogyásnak komoly ára van, veszélyessé is válhat. Így egyértelmű volt, hogy ezt nem lehet egy-két hetes egyszerű fogyókúrával elintézni. Itt komolyabb munkáról van szó. Hát elkezdtem utána olvasni, ismét elvégeztem egy rakat tanfolyamot. A sok oklevéllel már egy falat is ki tudnék tapétázni. Életmód, szépségápolás, masszázsok, mozgások, stb.

Így aztán kialakult egy program, a Kvintesszencia Program, amelynek mondhatnám a hozzáadott értéke a fogyás, salaktalanodás, a cellulit, narancsbőr eltüntetése, a bőr feszesítése. Azonban ennél sokkal többről szól…

Döntsd el, mit szeretnél!

Fogyókúrázni vagy valóban lefogyni, megszabadulni a cellulittól és büszkén viselni a szép bőrödet.

Szeretnéd érezni a szépségedből fakadó magabiztosságot, önbecsülést és önbizalmat? És azt, hogy mindezt te érted el?

Látod a kifogásaidat? Halogatod a kezdést? Jaj, még ez az egy szelet torta belefér, holnaptól tényleg odafigyelek és ez így megy hónapokon sőt éveken keresztül.

Választasz valami látszat programot, hogy pillanatnyilag elfedd az érzéseidet és aztán minden megy tovább a régiben? Vagy esetleg annyira kívánod már a pozitív változást, hogy az egész életedre kiható teljes átalakulást választod? Amiért persze meg kell dolgoznod.

Én évek alatt dolgoztam ki ezt a programot, de neked már nem kell hosszú éveket kínlódni. A Kvintesszencia Program már kész van, neked csak alkalmazni kell és így sokkal rövidebb idő alatt érhetsz el jelentős eredményeket.

Valóban döntöttél? Le szeretnél fogyni?

Valóban döntöttél? Le szeretnél fogyni?

Kiknek ajánlom a Kvintesszencia Programot?

Hölgyeknek, akik …

 • Csinos, feszes bőrre vágynak és szeretnék szüntetni cellulit problémájukat
 • Fogyni szeretnének

 • Szeretnének nőiesebbé, vonzóbbá válni
 • Női energiájukat a megfelelő párválasztás érdekében mozgósítani szeretnék
 • Stresszes életmódot élnek

 • Úgy érzik, kevés önbecsüléssel, önbizalommal rendelkeznek és szeretnének ezen javítani
 • Sok édességet fogyasztanak, esetleg szénhidrátfüggők

 • Rendszertelenül táplálkoznak

 • Keveset mozognak

 • Tisztítókúrát szeretnének

 • Elegük van az eddigi kudarcokból, bátrabbá és boldogabbá szeretnének válni

 • Akik komolyan veszik az elhatározásukat

A program alkalmával felmérem az egészségi állapotodat, életmódodat, gondolkodásmódodat és lelki állapotodat. Megvizsgálom bőröd állapotát. Az információk alapján kialakítom a testreszabott programot és javaslatot teszek.

A víz információtároló képessége.

Hogyan adjunk pozitív megerősítést a víznek?

Milyen tudást adok át neked a Kvintesszencia Program alatt?

 

 • Tanulhatsz relaxációs módszereket.

 • Megtudhatod, hogyan, milyen eszközökkel tudsz salaktalanítani (méregteleníteni).

 • Táplálkozási tippeket és egy fogyókúrás étrendet is kapsz.

 • Elmondom a szépségápolási praktikákat, melyekkel a program mellett és a későbbiekben otthon is kezelheted magad. Lényeges hatékonyságnövelő tippek!

 • Javasolok neked különleges táplálékkiegészítőket, melyek segítik a fogyást, méregtelenítést

 • Amíg dolgozom a problémás területeken, foglalkozunk a kialakult helyzeted lelki hátterével is, ha úgy érzed problémád lelki eredetű is

 • A kezelések alkalmával egyszerre többféle módszert is bevetünk, amelyeket te otthoni körülmények között nem tudnál egyedül megvalósítani.

 • Tiszta, magas hatóanyagtartalmú szerekkel dolgozom a masszázs, a body wrapping és a vákuum technika alkalmazásánál.

 • Mutatok megoldásokat, melyekkel jobban tudod kezelni a stresszt a mindennapokban.

 • Tippeket és recepteket kapsz saját natúrkozmetikumaid és cellulit kezelő kozmetikumaid elkészítésére.

Milyen előnyökkel jár a kvintesszencia Cellulit program

A Kvintesszencia program előnyei

Milyen előnyökkel jár számodra a Kvintesszencia program?

 

 • Tested átalakul, ha szükséges, fogyni kezd és lefogysz.

 • Nőiességed pozitív töltetet kap, vonzóbbá, kiegyensúlyozottabbá válsz.

 • Megtalálod a testednek és alkatodnak megfelelő súlyt és formát. Ne feledd, nem mindenki szép nádszálvékonyan, kilátszó bordákkal! Itt a lényeg a vonzó, nőies kisugárzás, a testednek megfelelő bőrfeszesség és testsúly és a kiegyensúlyozott életmód elérése!

 • Stresszcsökkentő hatású, kiváló megoldás depressziós tünetek kezelésére, túlterheltség, kimerültség és más problémák esetén.

 • Problémáid megoldását illetően kitüntetett figyelemben részesülsz, olyan életmód tippeket, megoldásokat kapsz, melyek könnyen beilleszthetők mindennapi életviteledbe és a program után is hasznosíthatod.

Így ez a program nem csak egy egyszerű testkezelés vagy gépi fogyasztás, annál sokkal több… 🙂 Ez egy olyan program, ahol te vagy a fontos!

Mindenkinek sokba kerül, ha részt vesz egy cellulit, fogyasztó programon és néhány hónap múlva minden elvesztett kiló visszajön és a bőre is egyre rondább lesz. Az is sokba kerülne, ha egyszerre 3-4 szakemberhez kellene fordulnod a cellulit, életmód változtatás, fogyás, stresszmentesítés, lelki problémáid miatt.

naturkozmetikaItt most mindezt egyben megkaphatod!

Mibe kerül?

Ennek a programnak bizony sokkal több a tartalma, mintha csak egyféle programot vennél igénybe, az ára mégsem több, így egyszerre több szolgáltatásban lehet részed egy áráért.

 

A Quintesszencia Program 1 hónap, heti 2 alkalom, melynek díja 46.000 Ft / hó.

Az első alkalom 1,5 órát vesz igénybe a felmérés és a bőrradírozás miatt.

 

 • szépségápolás

  A szép bőr titkai

Minden ember másképp csinálja és másképp éli meg a fogyókúrát és a narancsbőr eltüntetését. Ezt a programot olyanoknak szánom, akik komolyan gondolják és valóban változtatni szeretnének, nem csak a testsúlyukon vagy bőrükön, de az életükön is!

Ehhez szeretnék minden támogatást megadni, hogy megszabadulhass az akadályozó gondolatoktól.

A dolog akkor dől el fejben, ha tudatosítod magadban az ellenállásaidat és megváltoztatod őket. Így a diétázás helyett leolvadnak rólad a felesleges kilók, miközben egyre jobban érzed magad, egyre szebb vagy és már a lelkesedés visz előre. Megtalálod a saját értékeidet és azt az utat, amit valóban be kell járnod.

Tedd le a terheket, de ne csak testi szinten!

Bejelentkezés: Kökény Réka +3620-517-50-48 telefonszámon, az info@alelekillata.hu e-mail címen vagy az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Szeretettel várlak!

Réka