fbpx

Engedd el az érzelmi és fizikai stresszt! Tegyél a kiégés ellen!

Pihenj meg Lomi-Lomi masszázzsal és aromaterápiával!

Már Budapesten és Szigetszentmiklóson is elérhető!

Túlhajszolt és állandóan stresszes vagy, úgy érzed, fenyeget a kiégés. A mindennapos hajsza szorongást, félelmeket, veszteségeket idézett elő benned. Ráadásul még az is lehet, hogy már fizikai tüneteid is vannak, magas vérnyomás, immunrendszeri gyengeség, fájdalmak itt-ott, izomfeszülés, alvászavarok és állandó feszültség.

Tudom, mit érzel és min mész keresztül! A kiégés és krónikus fáradtság mindenkinél más tünetekben nyilvánul meg. Bemutatok Neked egy páratlan módszert.

Ha csak egy masszázs van, amit az életben szeretnél kipróbálni,

akkor az legyen a Lomi-Lomi.

Lomi-Lomi masszázs

Mit kell tudni a Lomi-Lomi masszázsról?

A Lomi-lomi masszázs egy több ezer éves samanisztikus technika, a Hawaii sámánok módszere. A huna filozófián alapul. Apáról fiúra szállt, megannyi fogás és stílus jellemzi, így nincs két egyforma masszázs. A legfontosabb ismérve, hogy itt a masszőr alkarral is dolgozik, illetve a karodat és lábadat ő mozgatja. Így megtapasztalod a teljes ellazulás lényegét.

Az egész masszázs olyan, mint egy nagy, hullámzó ölelés, egy nagy szeretetcsomag. Ez a gyógyító érintés művészete.

Ráadásul mindezt személyre szabottan aromaterápiával kapod, ahol az éppen aktuális lelki és fizikai állapotodnak megfelelő illóolaj keverékkel masszírozlak. Ehhez szükséges a szakértelem, a sok éves tanulás, ami csak keveseknek áll rendelkezésre.

Születésünk óta a szeretetet, elfogadást, odafigyelést, empátiát és az egyensúlyt keressük, de az élet nem mindig olyan kegyes hozzánk, hogy bőségesen megpakolja az érzelmi kiskamránkat ezekkel a csodálatos érzésekkel.

Lomi-Lomi masszázs
Lomi-Lomi masszázs

Bemutatkozom

dr. Kökényné Környei Réka vagyok, aromaterapeuta, fitoterapeuta, funkcionális mentor, hormonegyensúly tanácsadó és szemléletfejlesztő. Hosszú utat tettem meg én is, ahol megtapasztaltam a stressz minden formáját, a kiégést és azt, hogy milyen a szakadék szélén állni. Azért hoztam létre A Lélek Illata Stúdiót, hogy segítsek neked megtapasztalni saját belső kincseidet, hogy segítsek a saját lelkedhez kapcsolódni és ezáltal megtalálni az egyensúlyodat.

Nincs két egyforma szervezet, nincs két egyforma lélek és így nincsenek egyforma megoldások sem. Minden embernél az okokat keresem, mert hitvallásom, hogy az okok megszüntetésével tudjuk a problémát is megszüntetni. De ahhoz az egész embert önmaga egységében kell szemlélnünk, a lelki, érzelmi síkoktól a fizikai síkokig, hogy kiderítsük a stressz forrását.

Sok módszert ismerek, kezeléseim egyénre szabottak. Közel 15 év szakmai tapasztalatom során sok mindent láttam. Megtiszteltetés, ha segíthetek neked megtalálni saját lelked ösvényét.

„Mindenik embernek a lelkében dal van,

és a saját lelkét hallja minden dalban.” – Babits Mihály

Lomi-Lomi masszázs
Lomi-Lomi masszázs
Lomi-Lomi masszázs

Kicsit többet a Lomi-Lomi masszázsról és az aromaterápiáról?

Lomi-lomi masszázs közben igazi kvantum tér alakul ki. A mozgás olyan, mintha az óceán hullámzásának ritmusát éreznéd. Közösen dolgozunk Te meg én. Rád hangolódom és biztosítom számodra a teret, Te pedig kihasználod a biztonságos létezést kihívásaid megoldására. Megnyit olyan csatornákat, amelyek kreatív megoldásokat tárnak eléd. Ezért ha egy ügyfelem már megtapasztalta az ebben rejlő lehetőségeket, a masszázsait felszentelhetjük az éppen őt foglalkoztató lelki vagy fizikai problémák megoldására.

Az aromaterápia szintén egy több ezer éves módszer, ahol az illóolajokat, növényi olajokat és aromavizeket használjuk különböző módszerekkel. Sok tanulást igényel. A szaglásunk az egyetlen érzékszervünk, amely az agy érzelmi központjába és a tudatalattiba jut, így nem rendkívül hatékony érzelmi blokkok oldásában. Fizikai síkon pedig megannyi jó tulajdonsága van: fájdalomcsillapító, izomlazító, keringésfokozó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és még sorolhatnám.

A Lomi-Lomi masszázs egy aromaterapeutától valódi unikum.

Mi vár rád, ha eljössz hozzám?

A Lélek Illata

Holisztikus szemlélet

Mindig a problémát kiváltó okokat keresem, akár lelki, akár fizikai síkon. Úgy hiszem, hatékonyan csak az okok megtalálásával és azok kezelésével tudod a kihívásaidat megoldani.
A Lélek Illata

15 év szakmai tapasztalat

Ezalatt az idő alatt sok tapasztalatra tettem szert és alakult a világképem. Nincs két egyforma ember és két egyforma probléma. Ezt tartom szem előtt.
A Lélek Illata

Állandó szakmai fejlődés

Mindig érdekelnek az új megoldások, az új felfedezések. Rendszeresen továbbképzem magam és szakirodalmat is olvasok nem csak magyarul, de német és angol nyelven is. Az ismereteket beépítem a munkámba is.
A Lélek Illata

Különleges kezelések egy helyen

Az általam megtanult módszerek kombinációja egy olyan különleges megoldáshalmazt kínál, mely szolgáltatáscsomagjaimat egyedivé teszi. Igazi unikum.
A Lélek Illata

Egyénre szabott megoldások

Módszereim tárházából mindig olyan megoldásokat, olyan szolgáltatásokat, olyan keverékeket ajánlok, amelyek a te egyéni problémád, kihívásod megoldásában segítenek. Célom, hogy praktikus, életviteledbe beépíthető, egyéni megoldásokat kapj.
A Lélek Illata

Kellemes környezet

Mindkét stúdiómban kellemes hangulat vár, csodás illatokkal. Ügyelek a tisztaságra, nyugtató zene szól. Ez itt egy olyan sziget, ahol kikapcsolhatsz a hétköznapi rohanásból.

Kinek ajánlom a Lomi-Lomit aromaterápiával?

 • Ha magas a vérnyomásod, segít csökkenti azt.
 • Ha kezed, lábad gyakran fázik, keringési zavaraid vannak
 • Ha sokszor érzed, hogy lábad, kezed duzzadt, visszatartja a vizet a szervezeted, ödémásodsz, kavítja a nyirokkeringést, egyfajta nyirokmasszázs
 • Szeretnéd erősíteni az immunrendszeredet, segíti az immunrendszer működését
 • Oldja a testben a blokkokat, mind lelki, mind fizikai síkon
 • Lazítja az izmokat, csökkentheti a fájdalmakat
 • Nyugtatja az elmét, segít lazítani, relaxálni
 • Beindul a méregtelenítés, akár kúraszerűen böjt, tisztítókúra idején
 • Gyengéd, mégis rendkívül hatékony tisztulási folyamat. Aktiválja a test regeneráló rendszerét.
 • Javul a szervezet anyagcseréje – fogyókúrához nagyon hasznos
 • Segíthet lelki kérdésekben vagy más kihívásokban kreatív megoldásokat találni
Lomi-Lomi masszázs
Lomi-Lomi masszázs

Mi történik az aromaterápiás Lomi-Lomi masszázs közben?

Nálam az aromaterápia minden kezelés alapja, kifejezetten támogatja a masszázs hatását, így az első lépés, hogy kialakítom számodra a testreszabott keveréket.

A Lomi-lomi masszázsnál sokszor használok alkar technikát, széles, nagy ívű mozdulatokkal, ami az óceán hullámzását imitálja. Vannak fogások, melyek az egész testen végighaladnak és vannak olyanok, ahol felemelem a kezedet vagy a lábadat.

A csakrák kezelésével a testet és a lelket hozzuk harmóniába, ami erőt és energiát ad számodra.

Az illóolajok megvilágítják lelked ösvényét.

Érdekesség a Lomi-Lomi masszázsról

Vannak ügyfeleim, akik problémamegoldásra, kreatív ötletek felszínre hozására használják, vannak, akik valódi belső önmagukkal találkoznak és vannak, akik a fizikai síkon tapasztalják meg a valódi ellazulást, mélyebb relaxációt, tisztulást, elengedést, az ősbizalmat. De nyirokmasszázsra is használjuk a nyirokkeringés fokozására vagy akár böjtökhöz, tisztítókúrákhoz. Mindezt támogatják az illóolajok, így a hatásmechanizmus sokkal erősebb.

A Lomi alkalmával különleges ajándékot kapsz a Hawaii mesterektől:

Gondolj egy kihívásodra, ők meghallgatnak és segítenek a megoldásban.

év szakmai tapasztalat

fajta kezelés

elégedett vendég

%

egyénre szabott kezelés

Ha csak egy masszázs van, amit az életben szeretnél kipróbálni,

akkor az legyen a Lomi-Lomi.

 

A Lomi-Lomi masszázs egy aromaterapeutától valódi unikum.

A Lomi-Lomi masszázs időtartama és ára:

60 perc – 10.000 Ft

90 perc – 15.000 Ft

Hogyan zajlik a Lomi-Lomi masszázs?

Lomi-Lomi masszázs

1. lépés

Első alkalom előtt kérlek, érkezz meg a megbeszélt időpont előtt 10-15 perccel. Itt kitöltesz egy rövid felmérést, ahonnan megismerhetem az állapotoddal kapcsolatos fontos információkat és azt, hogy miért szeretnéd igénybe venni a kezelést. Ez lesz az alapja a személyre szabott keverékednek.

Lomi-Lomi masszázs

2. lépés

A szobában már előkészített masszázságy vár. Röviden megbeszéljük a felmérés tartalmát és ennek megfelelően elkészítem az egyéni keverékedet.

Lomi-Lomi masszázs

3. lépés

Masszázs közben minden érted van. Kellemes zene szól, a diffúzorban az általam bekészített relaxációt segítő illóolaj keverék segíti az ellazulást. A masszázs olajosan történik, ezért letakarlak törölközővel és csak az éppen kezelt területet takarom ki. Kérlek, minden esetben szólj, ha fájdalmas a fogás, ha valamelyik fogás különösen kellemes és szeretnél többet vagy, ha kellemetlen és nem szeretnél többet. Így meg tudom tanulni az igényeidet. Nagyon fontos: masszázs közben nem beszélek, csak akkor válaszolok, ha te kérdezel vagy szólsz.

Lomi-Lomi masszázs

4. lépés

Masszázs után kimegyek a szobából, hogy felöltözhess, valamint vízzel kínállak. Kérlek, ha teheted ne zuhanyozz vagy fürödj utána, mert az általam használt hidegen sajtolt növényi olajok és illóolaj keverékek táplálják, regenerálják a bőrödet is, így kapsz egy igazi 2 az 1-ben kezelést. Lelkiismereti okokból és szakmai megfontolásból nem használok kőolajszármazékokat, előre kevert illatos masszázsolajokat!

Milyen gyakran érdemes a kezelést ismételni?

A kezelések gyakorisága állapotodtól és egészségi, valamint lelki, mentális igényedtől függ. Ha nyirokmasszázsra van szükséged vagy kiégés, kimerültség a téma, esetleg megelőzés a cél, akkor kúraszerűen érdemes járnod. Ebben segít, ha bérletet vásárolsz.

Ha időnként problémát szeretnél megoldani, kreatív ötletekre van szükséged vagy csak megpihennél, akkor alkalomszerűen ajánlom. és igény szerinti rendszerességgel is járhatsz.

Rólam mondták

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Felmerült még kérdésed?

Mikor ellenjavallt a masszázs?

 • láz esetén
 • közvetlen műtét előtt vagy után
 • pszichiátriai betegségek
 • fertőző bőrbetegség
 • kezeletlen magas vérnyomás
 • daganatos betegség illetve kemoterápiát követően még 2 évig tilos a masszázs
 • alkoholos, drogos állapot
 • mélyvénás trombózis
 • visszérgyulladás
 • csontritkulás
 • vérzékenység
 • heveny, gyulladásos betegségek esetén

Tudok-e parkolni a környéken?

Az utcán is tudsz parkolni és a közelben lévő Allee Bevásárló Központban is. A kerület ezen részén fizetős a parkolás. Ha Szigetszentmiklósra jössz, akkor ott mindig van parkoló hely.

Tudok-e kártyával fizetni?

Nem. A helyszínen készpénzben tudsz fizetni vagy előreutalással.

Van-e Szép kártyás fizetési lehetőség?

Nincs.

Áttehetem-e az előre egyeztetett időpontot?

Igen, átteheted, de kérlek, nagyon figyelj arra, hogy 24 órás lemondás van. Amennyiben 24 órán belül mondod le vagy teszed át az alkalmat, a kezelés díját 100 %-ban felszámítom.

Vásárolhatok ajándékkártyát?

Igen, a webshopomon vásárolhatsz 60 perces és 90 perces ajándékkártyát. Ha utolsó pillanatos vásárlásról van szó, azt is megoldjuk. Keress bátran: +36 20 517 5048

Mennyire lesz erős a masszázs?

A masszázs erőssége az igényektől, az egészségi állapottól és a kezelés céljától függ. Nem vagyok híve a durván erős, “szétcincálós” masszázstechnikáknak. Kérlek, ezt vedd figyelembe! Ha nagyon erős gyúrásra vágysz vagy erősen kötöttek az izmaid, lehet, hogy nem én vagyok a te embered.

Időpontkérés Lomi-Lomi masszázsra

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Az általad megjelölt időszakban felhívlak telefonon, hogy időpontot egyeztessünk.

  Neved: *

  e-mail címed: *

  Telefonszámod: *
  Megjegyzés:

  A Lélek Illata Stúdió Budapesten

  1114 Budapest Szabolcska Mihály u. 1.

  A Lélek Illata Stúdió Szigetszentmiklóson

  2310 Szigetszentmiklós Kolozsvári u. 18.

  info@alelekillata.hu

  +36 20 517 5048

  Információk

  Adatkezelési tájékoztató

  Jogi nyilatkozat

  Impresszum

  A Lélek Illata

  Csatlakozz Facebookon!

  Kövess Instagramon!

  [instagram-feed feed=1]