fbpx

 

A 10 milliószoros napok a tibeti buddhizmushoz kapcsolódnak, ahol minden évben négy jeles napot ünnepelnek, melyek Shakyamuni Buddha életének négy legfontosabb állomását jelképezik. Ezeket a tibeti naptár alapján számolják ki, mely a Hold ciklusain alapul és négy teliholdhoz kapcsolódik. Így a tibetiek minden évben kiszámítják a jeles napokat.

  1. Az első nap Buddha csodatévő cselekedeteihez kapcsolódik, mellyel hívei hitét kívánta erősíteni.
  2. A második alkalommal Buddha megvilágosodásáról emlékeznek meg.
  3. A harmadik napon a Négy Nemes Igazság tanítását, Buddha első szentbeszédét, a Dharma kerekének megforgatását ünneplik.
  4. A negyedik ünnepen Buddha a mennyekbe emelkedik, majd visszatér híveihez.

A tibetiek hite szerint ezeken a napokon a teremtés és a gondolatok 10 milliószoros erővel hatnak. Ezért fontos, hogy e napokon gondolataink tiszták és pozitívak legyenek. Sokszor gondoljunk azokra a dolgokra, melyeket szeretnénk megvalósítani életünkben. A lelki gyakorlat, meditáció, ima sokat segít. Gyújts gyertyát, szenteld ezt a napot a pozitív gondolatoknak, akár egy kis szertartást is elvégezhetsz ezen a napon! Negatív gondolataidat pedig engedd el! Ügyelj tudatosan arra, hogy ha valami kellemetlen gondolat merül fel elmédben, engedd át az Univerzumnak, hogy megtisztíthasson téged és kérj valami jót helyette.

De ne csak magadra gondolj! Most is tehetsz valamit a Földért és az Emberiségért. Gondolj rá szeretettel, képzeld el a Földet és a rajta élő Embereket békésnek, egészségesnek, vond körbe a boldogság és szeretet energiájával.

Béke, Boldogság és Áldás szálljon mindenkire!

10 milliószoros napokon kezeléseket tartok.

Kattints ide további információkért

Bejelentkezés a +3620-517-50-48-as számon vagy az info@alelekillata.hu címen vagy az alábbi űrlapon lehetséges.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.