fbpx

Őszintén szólva egy jó ideje már nem nagyon volt kedvem folytatni a 10 milliószoros napi kezeléseket. Az előző évi tapasztalatok eléggé elszomorítottak, így egy párat ki is hagytam. Azon gondolkodtam, hogy vajon az emberek miért várják egyetlen naptól egy egész élet problémáira a megoldást? Miért van az, hogy hú de jó, most 10 milliószoros nap van, akkor csak egy napot kell kibírnom és tele lesz a pénztárcám pénzzel vagy megtalálom az igazit vagy rátalálok az igazi hivatásomra vagy minden megoldódik egy csapásra.

Hiába írtam én, hogy ez nem elegendő, meg tenni kell érte, mert nem csak egy napon múlik. Sokan voltak, akik elkezdtek valamit, de nem járták végig az utat. Most valóban őszintén azt gondolom a 10 milliószoros napról, hogy ez is sokak szemében egy divatos nap lett és ezek a sokak nem gondolnak bele abba, hogy a természetben létezik a ritmus, a ciklikusság és nem csak ez az évente 4 nap van.

10 milliószoros napon a szemüveg másElhiheted kedves Olvasóm, hogy ezek a napok a buddhisták számára vallási ünnepek és nem a lottó ötöst akarják megnyerni évi négy nap alkalmával. 🙂

Minden 10 milliószoros napi imánkat, gyógyulásunkat, változásunkat simán le tudjuk rombolni, ha utána rögtön visszaállunk a régi kerékvágásba. Totál semmi értelme így, mert ha ezen a napon kapunk egy új szemüveget, akkor azt meg kell tanulnunk használni is. Meg kell tanulnunk azon keresztül szemlélni a világot és cselekedni.

Ezekkel a gondolatokkal indultam neki a tegnapi 10 milliószoros nap szervezésének. Feldobtam az Univerzumnak, hogy ez alkalommal olyanoknak szeretnék kezelést adni, akik komolyan gondolják, akik szeretnék megkapni azt a bizonyos új szemüveget és használni is szeretnék a későbbiekben. Az eredmény nagyon érdekes lett. Körülbelül 2 nap alatt betelt a naptáram.

Előző nap és aznap reggel szépen rákészültem a kezelésekre egy hosszú meditációval. Összekészítettem, hogy kinek mit szánok aznapra. A csillagok ugyanis nem úgy működnek, hogy hipp-hopp előkerekedik egy csillagállás és dől az energia. A teliholdas, újholdas időszakok és a 10 milliószoros napok úgy működnek, ahogy például látod a Holdat kikerekedni. Ahogy haladunk a telihold felé egyre erősebbek az energiák, tehát az előtte lévő nap is már igen erős. Majd aznap tetőzik és utána szépen lassan lecseng. Így a körülötte lévő napokban is jó a pozitív gondolkodás és cselekvés.

a változás szárnyánA napom pedig fergetegesen sikerült. Akik eljöttek, mind akartak változtatni, akartak tenni önmagukért, csodálatos aktív, pozitív, motivált emberi energiákat tapasztalhattam meg. Minden egyes kezelés jó hangulatban, kedvesen és pozitívan telt.

Nagyon köszönöm Nektek, akik ezen a napon velem voltatok és kívánom, hogy szolgáljon Titeket ez a 10 milliószoros nap! Én sok pozitív tapasztalattal feltöltekezve értem haza.

Így a tegnapi nap tapasztalatai alapján azt kell mondanom, hogy a reményeim valóra váltak. És a továbbiakban is ezt kérem az Univerzumtól.

Tőled pedig azt kérem kedves Olvasóm, ha a következő 10 milliószoros napokon szeretnél változtatni, gondold át az ilyen napok lényegét. És ne tégy semmit feleslegesen. Ne menj 10 milliószoros napi meditációra, összejövetelre, bármilyen kezelésre, ha nem döntötted még el, hogy kitartóan és következetesen végigcsinálsz egy változtatást az életedben.

Illatos szép napot kívánok!

Kökény Réka

szemléletfejlesztő aromaterapeuta

alelekillata.hu szerkesztője

Itt írhatsz nekem:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.