fbpx

Gyógyítás a 10 milliószoros teremtő nap és telihold alkalmával.

“Február 25-én este gyönyörű tisztító Telihold lesz az Égen, racionalizáló fényszögben a Bika fejénél járó Jupiterrel. A Nap a Vízöntő jövőbe ömlő vizéből világítja meg Égi Párját, az Oroszlán csillagai alatt lágyan suhanó Holdat (miközben a Mars együttáll a Merkúrral, szintén a jövő vizében).  A lelki tisztulás egyben megteremti a jövőre való rálátás mágikus pillanatát is.  Azaz ennek a Teliholdnak konkrét jósló, jövőbe mutató lehetősége van hétfőn este!) Varázslatos módon ráláthatunk arra is, hogyan tudunk életünk királyává – urává – válni a jövőben, s ehhez mit kell tisztába tennünk vagy mitől kell megtisztulnunk.” – Idézet Veres Mónika Csillagtitkok című honlapján található írásából.

Sokszor jut eszembe Jézus mondata, amikor életünk teremtéséről, egyensúlyba hozásáról van szó.

Folyamatosan változtatok a gondolkodásmódomon, aztán a gondolataim szavakká, a szavak tettekké válnak. És az élet történik.

Egyszer csak azon kapom magam, hogy a környezetem is változik. Az emberek másként kezdenek viszonyulni hozzám.

És egyszer csak hitem szerint van. 🙂 Bebizonyosodott számomra a nagy igazság. Ahogy gondolom az életet, ahogy gondolkodom magamról, azt tükrözi vissza minden és mindenki körülöttem.

Az égitestek mozgása, energiája és ezek hatásáról szóló témák lassan két éve kezdtek bekúszni az életembe. Jobban mondva úgy kezdődött, hogy jóval korábban a mesterem beszélt nekem a telihold megnövekedett energiájáról. Arról, hogy telihold napján, illetve előtte és utána két nappal nagyon hasznos a meditációs munka.

Majd érkeztek a 10 milliószoros napok, amik pedig buddhista ünnepek – de a tibeti naptár és az asztrológia szerint számolják őket – és szintén a megnövekedett energiamezőben történő lelki munkát, teremtést segítik.

Mi, civilizált emberek mennyire eltávolodtunk az Univerzumtól, amiben élünk. Ez persze hihetetlen tragédiákat és katasztrófákat okoz az életünkben, akár egyénileg, akár tömegesen. Hiszen már nem fogadjuk az univerzális energiákat, nem élünk a természettel, sőt teljesen természetellenes dolgokat csinálunk.

Jóslás helyett válaszd a teljes felelősségvállalást.Így jöttek a képbe a bolygók. És felsejlett, hogy az egész Univerzum a fejlődés táncát járja. A csillagok mozgásukkal jelzik az univerzális változásokat, csak mi nem vesszük észre, mert nem foglalkozunk vele. Ekkor bukkantam rá Veres Mónika asztrozófiai oldalára és azóta rendszeresen olvasom, mivel Mónika írásai pozitív lelki táplálékként is szolgálnak és innen  megtudhatom, hogy milyen energiák működnek és merre vezet az Univerzum minket.

Ugyanis az történik, hogy az Univerzum fejlődik. Ha tetszik ha nem, a bolygók hatással vannak ránk.  Mi meg itt a földön csak építgetjük a saját kis légvárainkat, hamis illúziókba kergetjük magunkat és nem figyelünk a változásokra. Ebből aztán óriási kulimász keletkezik. Így aki sokáig nem ébred fel vagy nem akar felébredni, annak az életében különböző nehézségek jelennek meg. Munka, egészség, párkapcsolat, család és mindenféle területen.

De mi annyira nem akartunk felébredni, hogy megjelentek a katasztrófák és a személyes tragédiák. Addig piszkáltuk, gyötörtük a természetet, amíg a végén jól odacsap nekünk, aztán mi meg nézegethetünk.

És elérkeztünk a lényegi ponthoz. Bekövetkeztek azok a bolygóállások és földi válság, ahol az Univerzum már szinte nem is kér, hanem előállítja a helyzetet. Azt a helyzetet, ahol már egyértelműen üzen. A változásnak az egyén szintjén kell megtörténnie. Alapvető struktúrákat kell megváltoztatnunk, az erkölcsi rendszerünk teljesen megdőlt. Most már csak a 180 fokos fordulat segít. Nincs mese, az eddigi rend összeomlik.

Az egyensúly a lényeg

A hagyományos értékek és az új gondolkodás egyensúlya, 10 milliószoros nap.

 • Neked is vannak gondjaid az életben?
 • Egészséges vagy?
 • Jól működik a párkapcsolatod?
 • Vannak barátaid?
 • Jó a viszonyod a szüleiddel, gyermeke(i)ddel?
 • Elégedett vagy a munkahelyeddel?
 • Tudod fizetni az adósságaidat?

Mit hozhat ez az év? A szerelmet, a családi egység megteremtésének szükségességét, az otthon és a közösség melegének újraélesztését, saját érzelmeink, erkölcsi, etikai rendünk és létünk minden szinten történő tisztázásának és megváltoztatásának igényét. Egy hatalmas igényt a változtatásra.

 Mert a változás az egyénből, azaz saját magunkból indul kint és bent, fent és lent.

Te döntesz! És minden helyzetben van döntési lehetőséged, akarod-e a boldog életet.

Tegyél és légy bátor!

 Jön a következő 10 milliószoros nap február 25-én, hétfőn, ami egyben Telihold napja is.

igazgyöngy, kagyló  Ha úgy érzed, hogy valamely életterületeden

 •  egészség, lelki problémák
 • család
 • párkapcsolat
 • barátok
 • munka
 • bőség

komolyabb rálátásra, esetleg annak az életterületednek változtatásra, energetikai gyógyításra, egyensúly visszaállítására van szüksége, szeretettel várlak, hogy a 10 milliószoros nap és telihold megemelkedett energiáinak segítségével elindulhass egy szebb jövő felé.

Milyen módszerekkel dolgozom:

 • Segítségül hívjuk az angyalokat, felemelkedett mestereket
 • Kvantum Mátrix Energetika, amivel oldjuk a blokkokat elakadásokat, hogy megfelelően kreatív és kitartó lehess a megoldásban és beépítjük a pozitív programokat, valamint az energiaáramlást
 • Bach-virágterápia, hogy képes légy a pozitív lelkiállapot, az egyensúly megvalósítására
 • És természetesen a mágikus, szubtilis Aromaterápia, mely megnyitja az égi csatornákat
 • Terv készítése a megvalósításra
 • Metafizikai gyógyítás

A gyógyítás hatására tisztábban fogod látni a helyzetedet, céljaidat és belső indíttatásaidat. Feltöltődsz, oldódnak a témával kapcsolatos gátjaid, blokkjaid, pozitív megerősítéseket kapsz. A Bach-cseppek további támogatást nyújtanak a pozitív hangolódásban. Készítünk egy cselekvési tervet a megvalósításra, melyet később is finomíthatsz.

Gyógyítási napok:

Február 25., 10 milliószoros nap és Telihold

Február 26. és 27., a megemelkedett energiájú Telihold időszak további két napja

Itt olvashatsz még többet a 10 milliószoros gyógyító napokról és megerősítésekről, valamint a meditációs estről, melyre szintén szeretettel várunk Téged.

A gyógyítás 1 óra, melynek díja 6.000 Ft helyett most 5.400 Ft.

A gyógyítás díja a Bach-cseppek árát is tartalmazza.

További kedvezmény: Ha február 20.-ig jelentkezel egyéni gyógyításra, akkor a gyógyítás ára számodra csak 5.000 Ft-ot jelent.

Szeretettel várlak, Réka

Az alábbi űrlapon kérhetsz időpontot:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.