fbpx

Miről szól a mostani Telihold és 10 milliószoros nap energiája?

Miben segít, hogyan tudunk továbblépni?

Ha rendszeresen olvasod a blogomat, akkor már tudod, hogy Telihold, Újhold és 10 milliószoros napok alkalmával mindig tartok Kvantum Mátrix Átalakítást, Kvantumgyógyítást.

Ismét elérkeztünk egy olyan időszakhoz, amikor 10 milliószoros nap és Telihold van május 25-én, szombaton.

Az energiák ilyenkor folyamatosan emelkednek. Telihold körül, előtte és utána két nappal nagyon erősek, amit most a 10 milliószoros nap még jobban felerősít.

10 millioszoros teremtésA magyarság számára kitüntetett időszak ez az év. Csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e a magunk és a nemzet tüzét újra lángra lobbantani. Képesek vagyunk-e feléledni, hátrahagyni a múltat és a jelenben elkezdeni egy új, semmi eddigihez nem hasonlítható jövő építését.

Sokan rendkívül elkeseredettek, régóta elakadásban vannak, nem látnak perspektívát. Azonban a keseredettség nem oldja meg a problémákat, nem szabadít ki a végtelen ragaszkodás bűvköréből.

Újra kell rendeznünk mindent, de elsősorban saját értékrendünket. A jelenlegi problémákon csak a teljesen más értékeken alapu  szemléletmód képes segíteni.

Ami a nemzetet uralja, uralja az egyént is. A rengeteg félelem, csalódás, pesszimizmus, önbecsülési, önértékelési problémák. Ennek csak közösen tudunk véget vetni, de csak akkor ha egyénileg képesek vagyunk fejlődni, képesek vagyunk tenni magunkért. Mert csak akkor leszünk képesek tenni a közösségért is.

LótuszvirágMiről szól ez az 5 napos időszak?

  • Elindítja a múlt terheitől való megszabadulást
  • Segít a gyógyulás útjára lépni (nagyon erős gyógyító energiák fognak mozogni)
  • Végre felismerjük valódi érzelmeinket, kimondjuk lelkünk igazságát, ami az első lépés a gyógyulás felé
  • Támogatja érzelmeink felvállalását, a  felelősségvállalást önmagunkért és nemzetünkért
  • Nagy hatással lesz a párkapcsolatokra
  • Sokak számára a sorsfeladat felismerésének ideje ez

Csodás helyen élünk. A Kárpát-medence a Föld egyik kiemelkedő energetikai pontja (a másik a Góbi sivatag). Ezekről a helyekről indul ki a teljes korszakváltás és szemléletváltás energiája, mi vagyunk a nép, akik képesek vagyunk a világba hozni a szeretet, együttérzés és a változás energiáját.

Különleges a feladatunk, ezért nagy a mi felelősségünk. Ezt a Dalai Láma is megmondta a magyarokhoz intézett üzenetében.

Szeretettel várlak ezeken a napokon Kvantumgyógyításra.

Szeretettel,

Kökény Réka

A Lélek Illata alapítója

Gyógyítás időpontja: Május 23 csütörtöktől- május 27 hétfőig

Helyszín: A Lélek Ilata stúdiója, 11. ker. Szabolcska M. u. 1.

Ezeken a napokon most a Kvantumgyógyítás, mely 1 órát vesz igénybe, 6.000 Ft helyett számodra csak 5.000 Ft-ot fog jelenteni, amely tartalmazza a gyógyítás alkalmával egyénileg elkészített Bach-csepek árát is.

Kérlek, itt olvasd el a 10 milliószoros napokról szóló bővebb tájékoztató írást.

A teliholdas gyógyításról pedig itt olvashatsz.

Ha szeretnél bejelentkezni, kérlek, írj az alábbi jelentkezési űrlapon és írd meg azt is, melyik napon, hány órakor szeretnél jönni. De telefonon is kereshetsz, Kökény Réka: +3620-517-50-48.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.