fbpx

Kedves Olvasóm!

Mivel hamarosan érkezik a következő 10 milliószoros nap, szeretném veled megosztani Nagy Buddha Napokkal kapcsolatos tapasztalataimat.

A májusi hónap nagy érzelmi rendezést indított el sok ember életében. Ezek az érzelmi állapotok, események sokszor rendkívüli módon megviseltek bennünket. Olyan energia mintákkal találkoztunk, amivel nagyon nehéz szembenéznünk, elsősorban azért mert rólunk szól.

Nem mindegy, hogy miként éljük meg a kríziseinket és milyen tapasztalatokkal felvértezve jutunk ki belőle. Megtehetjük, hogy nem tanuljuk meg a leckét a szabad akarat jegyében. Ez természetesen azt vonja maga után, hogy az Élet újból és újból fel fogja kínálni a lecke megtanulásának lehetőségét.

Figyelj, mert lehet, hogy kemény lesz, amit most írok! De azt hiszem, érdemes elgondolkodnunk rajta!

Mennyi kitartás van benned? Mennyire erős benned a szándék a változtatásra? Mik a motivációid?

Miről szól a „spirituális út”? (Hú, hát úgy érzem, ez a dolog egyre jobban lejáratottá válik. Nagyon sajnálom ezt.)

csodaedenyA spiritualitás megélése nem arról szól, hogy hiszünk egy varázslatos 10 milliószoros napban vagy a Telihold energiájában és azt várjuk, hogy azok a napok majd mindent elintéznek helyettünk. Hogy elintézik azt a sokszor több évtized alatt általunk felhalmozott érzelmi sérelem halmot és egyik pillanatról a másikra minden megváltozik és szép lesz.

A lelki úton ritmus van, szertartások vannak, megélések, keservek tömkelege, feldolgozandó problémák és ami a legnehezebb, önmagunkkal való szembenézés és felelősségvállalás. Végtelen ragaszkodásokat kell elengednünk. Folyamatos takarításra, tisztogatásra van szükségünk. És időre, ami ebben a duális világban létezik, mert odaát nincs idő.

Engedd meg, hogy megosszam veled egy személyes megélésemet.

Körülbelül 20 évvel ezelőtt volt egy olyan időszakom, ami számomra különös tapasztalásokat hozott az életembe. Kicsit tele lett a butyrom ezzel a fene nagy spiri cuccal.  🙂  Már nem akartam ezt. Élni akartam, nem voltam kíváncsi mindenféle nagy spirituális tanító és tanító jelölt óriási tudományára, akik erőszakosan próbálták magyarázni saját nézeteiket.

Akkor leültem meditálni. Érdekes érzés lett úrrá rajtam, úgy éreztem, engedem, hadd jöjjön, aminek jönnie kell. Nagy szükségem volt a szeretet megélésére, így kértem az Univerzumot küldjön szeretet energiát. Hát az Univerzum nem válogatott és csak úgy ontotta felém a szeretetet. Olyan mennyiségű szeretet energia érkezett, ami egyre csak nőtt, hogy egy idő után azt éreztem, szétesnek a sejtjeim ettől az egyre növekvő rezgésszinttől, ha folytatódik.

Még volt bennem annyi erő, hogy küldjek egy impulzust, köszönöm, ennyi elegendő. Nem haltam meg. De azt már tudom, hogy az okos kérés, a tudatos kérés nekem itt a Földön úgy hangzik, kérek szeretetet és annyit, amennyire itt és most a testemnek, lelkemnek, szellememnek szüksége van. Mert azt is tudom, hogy így haladhatok a saját tempómban az egyre magasabb megértés, tudatosság és magasabb rezgésszintek felé. Ha többet szeretnék, mint amit képes vagyok befogadni, elviselni, szétesnék.

Duális világunkban sokszor fel sem fogjuk, a minden létezését. Vagyis minden létezik és annak az ellenkezője is. Hozzá vagyunk kötve a tér-időhöz, ami pedig odaát nem létezik. Rendeznünk kell a fizikai megnyilvánulásunkat is a lelki-szellemi részünkkel. Összhangba kell hoznunk őket. Ezért lenne fontos a rengeteg szellemi tanítás gyakorlati megvalósítása nekünk hétköznapi embereknek.

Valószínűleg ezért is fogalmazódott meg bennem a ritmus visszanyerésének szükségessége, azóta figyelem, hogy az emberek miként állnak hozzá a 10 milliószoros napokhoz, a Telihold és Újhold energiáihoz.

Harry_potterSokan azt gondolják, hogy majd elmennek ezeken a napokon valahova és ott megtörténik a csoda. Bizonyára van olyan is, amikor valaki éppen 10 milliószoros napon éli meg a szeretetet, békét, a megoldásokat elhozó nagy változást. De valószínűleg rengetegen vannak, akik várják, szinte elvárják a csodák megtörténtét és nagyot kell csalódniuk.

Ne várd a csodát, mert a csoda csak Te tudsz lenni.

A csoda soha nem kívülről érkezik. A kvantumugrások, a változások a kvantumtérben tudatosságod fejlődésének eredményei, amibe neked kell munkát fektetni és ez nem csak 10 milliószoros napokon, Teliholdkor, Újholdkor és más ünnepek alkalmával történik, hanem folyamatosan.

Pillants rá Jézusra vagy Buddhára vagy más felemelkedett mesterekre. Azt fogod látni, hogy ők is komoly testi-lelki megpróbáltatások árán, végtelen kitartás árán jutottak el a magaslatokig. Miből gondoljuk hát, mi földi halandók, hogy nekünk egy szempillantásnyi varázslat hatására sikerülni fog életünk rendezése?

Az ünnepek és a különleges napok arra valók, hogy ritmust adjanak, hogy lehetőséget és figyelmeztetést kapjunk arra, hogy foglalkozzunk magunkkal. Hogy megerősítsük motivációnkat, elindítsunk vagy befejezzünk valamit, hogy változtassunk, hogy megfogalmazódjanak bennünk olyan maggondolatok, melyek mentén új utakat választhatunk. Hogy díszbe öltöztessük a lelkünket vagy hogy együtt legyünk másokkal ebben a díszben.

De attól még nem csak ezeken a napokon kell tennünk magunkért, meditálnunk, gyógyításra járnunk, gondolkodnunk, éreznünk, együtt éreznünk másokkal, megértenünk a környezetünket, megtanulnunk tisztelni és szeretni egymást és önmagunkat!

csodataj

Hamarosan érkezik a következő 10 milliószoros nap. A döntés rajtad áll, hogy nem vársz addig és nem hagyod abba utána sem és nem várod el ettől a naptól, hogy ő varázsoljon neked. Tedd kitartóan, amit tenned kell. Hidd el, egy idő után visszanyered az elengedés és változás ritmusát és képessé válsz arra, hogy élvezd az életed nem csak 10 milliószoros napokon, Telihold és Újhold alkalmával. 🙂

Ettől függetlenül én folytatni fogom a Buddha napokon, Újholdkor és Teliholdkor történő kvantumgyógyítást, mert nekem meg abban kell kitartónak lennem, hogy képessé váljunk visszanyerni a ritmust.

De te magadban is dolgozz a mindennapokban, mert az út nem csak ünnepnapokon létezik, hanem legfőképpen a mindennapokban!

Szeretettel,

Réka

 A következő kedvezményes Kvantum Mátrix Átalakítás és metafizikai gyógyítás 2013. július 12-én lesz.

 Ha szeretnél bejelentkezni, kérlek, keress az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a +36-20-517-50-48-as számon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.