fbpx

 

Már ma megkezdheted a munkát. 🙂

 

Mostanában úgy érzem, a külvilág egyre jobban próbál negatív irányba terelni minket, kis embereket. Nem szeretnék belemenni abba, hogy miért, hogyan és miként történnek a dolgok velünk. Azt azonban fontosnak tartom elmondani, hogy úgy veszem észre, a saját frusztráltságunk mértéke nagyban függ attól, hogy mi magunk mit vagyunk hajlandók beengedni a tudatunkba. Nyilván sokan eljutottak már eddig a gondolatig, de rengetegen vannak, akik még nem. Azon gondolkodtam, hogyan segíthetek én az embereknek önmaguk pozitívra hangolásában.

Ahogy látom, egyre több olvasót érdekelnek a 10 milliószoros napok és a teliholdak időpontjai, amikor sokkal erősebb hatása van gondolatainknak, kívánságainknak, vágyainknak az Univerzumban. Korábbi bejegyzéseimben már írtam a ezeknek a napoknak a hatásairól. Ezeket a cikkeket olvashatod a Gyógyítás a Hold energiájával és a 10 milliószoros napok – gyógyítás tartalom alatt.

Szeretnék segítséget nyújtani neked abban, hogy ilyen módon is visszatérjen életedbe a ritmus és a rendszeresség. Hogy, ha máskor nem is sikerül mindig pozitívra hangolnod magad, tudd, hogy ezeken a napokon fontos koncentrálnod a vágyaidra, arra, hogy mit szeretnél megváltoztatni az életedben. Az ilyen jellegű munkának az a lényege, hogy minél többször tudunk ráhangolódni igazi önvalónkra, annál jobban megismerjük valódi önmagunkat, felfedezzük kincseinket, képesek leszünk lelkünk, sorsunk valódi útját követni, megoldani az igazi életfeladatainkat. Ilyenkor lélekben erősebbekké válunk és valamennyire függetleníteni tudjuk magunkat a minket körülvevő káosztól, merthogy jobban koncentrálunk céljainkra. Ebben segítenek ezek a napok, melyek ráadásul még fel is erősítik munkád hatását.

A 10 milliószoros napok és a telihold időszakai nagyon alkalmasak a gyógyításra, terápia kezdetére, hiszen ekkor erősebb energiákkal dolgozhatunk. Vannak gyógyítók, akik már kifejezetten tartanak a telihod 5 napjában és 10 milliószoros napokon gyógyításokat vagy ehhez igazítják a rendelési napokat. Én is megtapasztaltam már gyógyítás közben ezen energiák jótékony hatását. Klienseim sokszor álomba merülnek és ilyen ellazult állapotban sokkal hatékonyabban lehet kisöpörni a negatív energiákat és a szeretet energiájával megtámogatni kliensem útját.

Ha éppen nincs időd vagy lehetőséged gyógyítóhoz menni, akkor ezeken a napokon csinálhatsz kis szertartást, imádkozhatsz, meditálhatsz, leírhatod egy lapra, hogy miket szeretnél megvalósítani, stb. Sőt mivel bizonyított tény, hogy a Hold hatással van a vízre, még azt is megteheted, hogy a vágyaidnak megfelelően behangolsz egy üveg vizet és telihold napján megiszogatod (bár ezt a módszert máskor is alkalmazhatod). Szerintem ezt a 10 milliószoros napokon is bátran megteheted. 🙂 Amikor kortyolgatod a vizedet, eszedbe fognak jutni a kívánságaid, ez segít abban, hogy  a nap folyamán óráról-órára emlékeztesd magad, még akkor is, ha sok a dolgod. Ha még nem hallottál róla és  érdekel ez a megoldás, szívesen leírom, hogy miként lehet a vizet áthangolni. 🙂

Az emlékeztetőket minden alkalommal fel fogom rakni a Facebook oldalamra is. Ha szeretnéd megkapni, ott is megtalálhatod, de gondolom a blogértesítőmben is fent lesz, ha a technika működik. 🙂

Minden út az első lépéssel kezdődik! Próbálkozz, légy kitartó, változtasd meg az életed a Telihold és a 10 milliószoros napok segítségével!

Ha kérdésed van vagy ötletekre vágysz a jó megfogalmazások reményében, írj bátran.

Kellemes ráhangolódást kívánok!

Réka

Ezeken a jeles napokon felülhetsz az erősebb energiahullámokra, hogy segítsen a változásban, a gyógyulásban.

De ne feledd, a további változások mind tőled függnek. Ha csak a csodát várod, akkor az nagy valószínűséggel nem érkezik meg! A ráhangolódást a cselekedeteidnek is követniük kell!!! Így lesz a teremtésed összehangolt. De erről majd beszélünk a gyógyításon. 🙂

Ezeken a napokon Kvantum Mátrix energia gyógyításon vehetsz részt, melyet Bach-virágterápiával és aromaterápiával is megtámogatunk. Hogy segítsek neked, együtt kialakítunk egy cselekvési tervet is a pozitív teremtésedhez.

Kérlek kattints ide, ha érdekel a módszer:

Kvantum Mátrix Átalakítás

Ezeken a napokon a gyógyítás minden esetben kedvezményes árakon történik, ezért kérlek tekintsd meg az

Aktuális Programok

alatt található lehetőségeket.

Jelentkezz bátran. Keress a +3620-517-50-48-as számon vagy írj az info@alelekillata.hu címre vagy használd az alábbi bejelentkezési űrlapot.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.