fbpx

Legutóbbi bejegyzésem nagy érdeklődésre tett szert és további kérésekkel is fordultatok hozzám. Sokan kértétek, hogy küldjek valamilyen megoldást azoknak is, akik nem tudnak hozzánk eljönni.

Igen. Szóval a teremtés nem az én egyedüli privilégiumom, ezért úgy érzem, hogy valóban segítenem kell. Ez egy esély a változtatásra, de rajtad múlik! A programot alapvetően azért hirdettük meg Veronikával, mert tudjuk, hogy sok embernek szüksége van a segítségre az elengedésben, a teremtésben, a tisztulásban, a változtatásban, a saját Útján való elindulásban.

 Azonban a képesség mindannyiunkban benne van!

 Leírok neked néhány gyakorlati, elméleti és spirituális tapasztalatot, gondolatot a témáról. Egy egész könyvet tudnék írni róla, de most megpróbálom leszűkíteni. 🙂

Kezdjük az alapoknál. Mi a teremtőerő? Mi a teremtés? Most következzen egy kis metafizikai okfejtés. 🙂

-Szerintem a teremtés a mag gondolatnál kezdődik.

-Hol? Normális ez? Mi az a mag gondolat? – Mondanád, ha itt lennél. 🙂

-Tehát a mag gondolat az a csíra, ami a fejedből kipattan. Ez lehet egy érzés, lehet egy élethelyzet vagy bármi más által inspirált dolog, ami megfogalmazódik benned, tehát tudatos szintre kerül. Ez formálódik benned. Először picike, aztán egyre jobban tör előre.

 

Írok egy példát:

Már régóta egyedül vagy. Jó lenne kapcsolatban élni. Ez egy darabig nem zavar. Aztán hullámokban elkezd zavarni, aztán már nagyon zavar és a végén kibírhatatlan erővel tör elő belőled, hogy „Édes Istenem, miért nincs egy normális, nekem való pasi (nő) ezen a Földön!”. Aztán így maradsz sokáig és jön az elkeseredés, besavanyodás, stb. (Ezt ennél rövidebben nem tudom leírni, de tudjuk, hogy mindenkinél egy picit másképp játszódik le a folyamat.)

No, itt álljunk meg egy szóra. Szerinted, mit teremtesz ebben a folymatban?

Hát bizonyosan nem azt hogy végre legyen egy párod. Ugyanis folyamatosan csak azt küldöd ki az Univerzumnak, hogy de NEM…

Tehát itt megvan a maggondolat: szükséged lenne egy párra (merthogy az ember társas lény). Azonban nem hogy tennél érte, de még ellene is dolgozol.

Tehát ebből mi következik?

A gondolataink olyanok mint a vízen a hullámok. Jön, hogy kéne egy társ. Erre rákontrázunk azzal, hogy de nincs ilyen. Ezzel rögtön sikerült is kioltanunk azt a hullámot, hogy szükségem van egy társra.

Az Univerzummal való kommunikáció is ilyen. Mintha rádióadásban sugároznál össze-vissza. Na, így szegény Univerzum mi tévő legyen? Hiszen ő arra van beállva, hogy szeressen téged, hogy segítsen neked, hogy megadja neked, amire szükséged van. De ha visszautasítod, akkor elkeseredik és sírni kezd. 🙂

Ezért én csak arra tudlak bátorítani, hogy szeresd az Univerzumot és fogadd el Magad, mert te is része vagy az Univerzumnak és lehetsz boldog!

Hihetetlen kozmikus energiák érkeznek!

Tehát leírom a folyamatot, amit a teremtésről gondolok:

  • Mag gondolat, igény, felmerült érzelmek, helyzetek, stb.
  • Tudatos szintre kerül. Megfogalmazzuk.
  • Figyelünk a gondolatainkra.
  • Önismeret folyamatos bővítése.
  • Ráhangolódás, kellemetlen minták elengedése
  • Kitartás, kitartás, kitartás
  • Más szemmel nézem önmagam
  • Folyamatosan tisztítom a gondolataimat és próbálok pozitív irányú gondolatokat teremteni.
  • Elkezdenek megvalósulni a maggondolataim.
  • Bekerülök a Mátrix-ba, tehát egyre tudatosabban teremtem meg a valóságomat.

 

A jó teremtés titka a rendszeresség, a kitartás, az odafigyelés önmagamra és egy folyamatos önismereti munka, folyamatos gondolat tisztogatás. Rászoktathatod magad. A végén már minden nap fogod csinálni. Ennek nem az a lényege, hogy pénzt teremts vagy pasit, stb., hanem hogy a szabad akarat mentén a számodra kellemes utakon juss el életed kulcsfontosságú állomásaihoz.

Tehát visszatérve a példához, nem mindegy, hogy a számodra megfelelő párhoz, hogy jutsz el. Keseregve vagy értékes élményekkel leszel gazdagabb. 🙂 Mert ugye, ez adott esetben a megtalált társ „kompatibilitását” is befolyásolhatja. Tehát, rátalálsz, de kiderül, hogy nem ő az, akkor kezdheted újra… Tudjuk, hogy működik… 🙂

A lényeg, az életet másképp kezded megélni, ritmust nyersz, ráérzel, hogy mikor mire van szükséged. A kudarc már nem kudarc lesz, hanem tapasztalattá válik, értékes tapasztalattá. És ettől fognak jobban működni a dolgok. Beindul a jobb agyféltekés működésed (amiről tudjuk, hogy lerombolták az iskolában). Ez a kreatív oldalad. Egyre jobb megoldásokat fogsz találni, egyre jobban megismered magad. Aztán a vágyaid egyre reálisabbak lesznek. Nem akarsz már kacsalábon forgó palotát, ha neked inkább egy kis faházra van szükséged. Viszont a boldogság szinted ezzel párhuzamosan nőni fog.

A tudatos teremtés azt is jelenti, hogy például nem mindenki attól boldog, ha megnyeri a lottó ötöst. Tehát van egy határa a saját igényeinknek. Ha túldimenzionáljuk, akkor belekerülünk a mókuskerékbe és már nem lesz akkora öröm, sőt…

Szóval a ritmus nagyon fontos. Ha sikerül koncentráltabbnak lenned (itt a laza, de koncentrált figyelemre gondolok, nem a görcsös akarásra!), akkor tapasztalni fogod, hogy a dolgok egyre többször történnek úgy, ahogy az neked jó. Nem fognak megszűnni a nehézségeid az életben, azonban sokkal könnyebben, rugalmasabban fogod venni az akadályokat. Kreatívabb megoldásokat fogsz találni a feladataidra. Egyszóval megváltozik az életed.

Akkor most leírok egy ötletet, amit otthon is hasznosíthatsz.

Tehát adott az 5 napunk, mert telihold előtt és utána 2 nappal is erősek a teremtő energiák. És ráadásul még 10 milliószoros napunk is lesz.

 

Mefitáció

Gyakorlatozz!

 

Ötlet:

Készíts elő papírt és tollat.

Adj magadnak egy órát (nem karórára vagy kakukkos órára gondoltam!). 🙂

Csendesedj le és kezdj el magadra figyelni. Figyeld a lélegzetedet. Takaríts. Ha gondolatok jönnek, akkor engedd el őket. Lásd, hogy jön és engedd el.

Ha sikerült kiüresíteni magad, akkor tedd fel a kérdést: Mi zavar a legjobban? Mit szeretnék a legjobban megoldani? Írd le a megoldandó feladatot, ami először bekúszik a fejedbe.

Akkor most képzeld el, hogy már megoldódott a feladat. Maradjunk a párkapcsolat példánál. Tehát elképzeled, hogy már van párod. Gondolatban helyezd magad a helyzetbe és érezd át, hogy milyen fantasztikus érzés egy tuti párkapcsolatban lenni. Írd le részletesen, hogy milyen a párod. (Én anno 3 A4-es lapot írtam tele és minden teljesült. Kivéve egy elhanyagolható igényemet. No, azért nem lehet minden tökéletes) 🙂

Ha ez megvan, akkor ezzel a képpel és ezzel a listával fogsz dolgozni a következő időszakban. Ahányszor csak tudod, vedd elő olvasd el, gondolj rá sokat, sorold magadban a listádat többször. És ha tudsz, meditációs, relaxált állapotban képzeld el a képet és küldd fel az Univerzumnak. Éld át, hogy mindez már jelen van életedben és mennyire boldoggá tesz téged.

Köss egy aranyzsinórt a bal csuklódra. Ez mindennap emlékeztetni fog téged a vágyott boldogságodra. És igyál sok tiszta vizet. Az üvegre írd fel, GYÓGYÍTÓ, BÖLCS SZERETET. A vízről már írtam, de még fogok is. Most elég annyi, hogy hangold át a vizet pozitívra. Minden nap igyál meg legalább 1,5 l vizet az áthangoltból. Este már legyen tele az üveged, hogy éjszaka dolgozzon rajta a GYÓGYÍTÓ, BÖLCS SZERETET és ez kerüljön a szervezetedbe. (De a víz önmagában nem elég. Ezt mindig hangsúlyoznom kell. A sejtszintű változások csak a te lelked irányultságának változásai által jöhetnek létre!)

Ezt a gyakorlatot a következő 10 milliószoros ünnepig is csinálhatod, ami július 23-án lesz. Gondold át! Ha teszel egy próbát, semmit sem veszíthetsz, viszont értékes tapasztalatokra tehetsz szert önmagaddal kapcsolatban! Nyerd vissza a ritmust! Nyerd vissza a szeretetet! Ismerd meg önmagad, találd meg az értékeidet!

Ha segítségre van szükséged a folyamatban, keress meg minket!

Figyelj! Ne engedd, hogy ezzel a témával kapcsolatban kellemetlen gondolatok férkőzzenek a fejedbe. Takaríts folyamatosan. Ha jön, engedd el és helyettesítsd a pozitív képpel.

Fontos! Na, és itt kezdődik a kitartás és az agy áthangolása a kreatív működésre a vizualizációval. Ez egy annyira kardinális kérdés, hogy többnyire itt szokott megállni a dolog. Ne légy maximalista és ne várd, hogy másnap már bekopogjon a herceg fehér lovon. Dolgozz rajta kitartóan és meg fogod látni egy idő után hihetetlen tapasztalásokra fogsz szert tenni. Ez nagyon kemény munka!

Ne gondold, hogy ez munka nélkül lehetséges! Ugyanis, ha nagyon a fizikai síkra szeretnénk vetíteni a dolgot, akkor itt arról van szó, hogy egy teljesen más agyműködést integrálsz a mindennapi életedbe. Visszanyered a jobb agyféltekédet, a női oldaladat. (Férfiaknak is van ilyen, bármennyire hihetetlen.) 🙂

Lássuk be, hogy Harry Potter bár tehetséges varázsló volt, mégis sokat kellet tanulnia a Roxfortban ahhoz, hogy kiváló lehessen! Így aztán az iskolát mi sem ússzuk meg. 🙂

 Oszd meg ezeket a bejegyzéseket az ismerőseiddel!

Írj a Facebook oldalamra a tapasztalataidról, javaslataidról, ötleteidről!

És jelentkezz be, kérj a segítséget, mert vannak pillanatok, amikor egyedül nem megy, lendületre van szükség!

A részleteket itt találod:  Energiamunka 10 milliószoros napon.

 

Kökény Réka: +3620-517-50-48 telefonszámon, az info@alelekillata.hu e-mail címen, vagy az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Sok szeretettel várunk,

Réka