fbpx

Megfázás? Influenza? Netán Covid? A most zajló betegségek tüneteire fogok neked célzott illóolajos útmutatót adni, hogy gyorsan és egyszerűen találj megoldásokat légúti tünetekre.

Az elmúlt 1,5 évben megváltozott az életünk, olyan körülmények közé kerültünk, mellyel a mostani generációk még nem találkoztak. Nagy bizonytalanság ütötte fel a fejét, amit sokszor nem tudunk jól kezelni. Csak megfáztam vagy Influenzás vagyok? Netán Covidos?

Az emberiség történetében utoljára talán a spanyol nátha idején volt ennyire fontos az immunrendszer aktiválása.  Tudjuk, hogy nincs olyan módszer, mely mindenre is jó… így az aromaterápiát sem lehet mindenre ugyanolyan hatékonysággal alkalmazni, azonban azt leszögezhetjük, hogy a természetes módszerek között az illóolajok kimagasló teljesítményt nyújtanak a vírusok és baktériumok, a légúti betegségek elleni küzdelemben, valamint az immunrendszer támogatásában. Ha igazán hatékony természetes módszert keresel influenzás, megfázásos tüneteidre vagy inkább megelőznéd a fertőzést, esetleg nem tudod, hogy elkaptad-e a Covidot és ki akarod egészíteni az orvosi kezelést, akkor bátran nyúlhatsz az illóolajos termékekhez.

Gyerekeink hosszú szünet után visszakerültek az óvodába, iskolába, így aztán sokan megbetegszenek, esetleg továbbadják a betegséget otthon is. Milyen tünetekkel találkoznak legtöbbször az orvosok?

Milyen tüneteket tapasztalhatunk mostanában? Milyen illóolajos megoldásokat alkalmazhatsz?

Nátha, orrfolyás, orrdugulás

Itt az orrspray mellett kiegészítésként alkalmazhatod az inhalációt kétféleképpen is. Aromastick

  1. Nagyon hatékony az illóolaj forró vízbe történő csepegtetése. Ezt akár 3-4-szer is elvégezheted egy nap. Elegendő 1 csepp Aromafoce illóolajkeveréket belecsepegtetni a vízbe, majd ha elpárolgott egy következő cseppet is csepegtethetsz. Fölé hajolsz és mélyeket lélegzel orron keresztül
  2. Használhatsz aromasticket is. Ennek a betétjére csepegtethetsz 2 csepp Aromaforce illóolajkeveréket. Nagyon praktikus, könnyen elviheted a táskádban, zsebedben is. Az aromastick betétjét naponta 2-3-szor frissítheted 2 csepp illóolajjal.
Torokfájás

Sokan jelzik, hogy fáj, kapar a torkuk. Erre szintén nagyon egyszerű és hatékony illóolajos megoldások vannak.

  1. Aromaforce torokfertőtlenítő tabletta. Ez egy kellemes ízű szopogatnivaló tabletta praktikus csomagolásban.
  2. Aromaforce immunerősítő méz, melyből egy keveset a teádba is rakhatsz vagy egy pici kanállal elszopogathatsz.
Fülfájás

Fülfájásra szintén az Aromaforce illóolajkeveréket használhatod. Egy vattapamacsra csöppenthetsz 1 cseppet és ezt teszed be a füledbe, hogy az illóolaj ne érje közvetlenül a bőrödet.

Láz

Aromaforce balzsam és illóolajkeverékLáz esetén sokat segít a mellkas bedörzsölése és bebalzsamozása. Erre nagyon hasznos az Aromaforce illóolajkeverék és az Aromaforce balzsam.

Valamint a csuklóra, könyökhajlatra lehet kenni a Levendula és Citrom illóolajok keverékéből 1-1 cseppet. Ez gyerekeknek is alkalmazható.

Megfázásos, influenzaszerű panaszokra a fenti módszereket lehet alkalmazni.

Belsőleges immunmoduláns használat

Az illóolajos kapszulák biztonságos használatot nyújtanak, hiszen tudományos alapokon összeállított szinergiákról van szó, laboros körülmények között összeállítva.

Az Oleocaps+4, az Oregánó gyöngy, a Citrom gyöngy és a Ravintsara gyöngy isCitrom gyöngy minikapszula használható erre a célra.

A Belga Pránarom termékei kimagaslóak, mind minőségben, mind összetételben, hiszen a legtöbb termék bio minőségű, de ami még fontosabb, hogy gyógyszerészek friss kutatások alapján állítják össze a szinergiákat, így hatékony és biztonságos illóolajos termékekről beszélhetünk.

Ezeket a megoldásokat 6 éves kortól ajánlom! Az illóolajos termékek használata tekintetében szívesen adok szaktanácsot.

Figyelem! a fenti javaslatok nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és kezeléseket! Mindenki felelősen járjon el a tünetei, betegsége tekintetében, diagnózisért, kezelésekért forduljon orvoshoz!

Kedvezményes immunrendszer támogató csomagokat itt találsz:

Kedvezményes csomagajánlatok, akciós termékek

 

Illatos, szép napot kívánok!

Kökény Réka

szemléletfejlesztő aromaterapeuta

hormonegyensúly tanácsadó