fbpx

Sok témáról azt gondoltam, hogy nem érdemes írni róla, mert ezt biztos, hogy mindenki ismeri. Kiderült, hogy nem így van. Arra is rájöttem, hogy sokszor az egyszerű dolgokban rejlenek a legnagyobb kincsek, csak nem vesszük észre, mert azt gondoljuk, hogy az nem is igazi, hiszen egyszerű vagy nem kerül pénzbe. Az Isteni csodálatos, képes összetettségében is egyszerű és egyszerűségében is összetett lenni.

Sokan kérdeztétek, hogyan lehet a vizet áthangolni. Ezért úgy döntöttem, hogy a jobb megértés érdekében írok egy cikket róla.

Kezdjük egy kis fizikai-metafizikai bevezetéssel. Mivel metafizikai szemléletű is vagyok, ezért alapvetően energiákban gondolkodom és örülök, ha a tudomány újabb és újabb metafizikai tényt bizonyít be az anyagi világ szintjén is. Tudom, hogy minden mindennel összefügg és ez ránk emberekre is igaz. Ebben az anyagi valóságban az éteri hálón keresztül mi mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, hatunk egymásra és a környezetünkre. Így van ez többek között a vízzel is. Tudományos kísérletekkel bizonyították, hogy a víz egy rendkívül jó információtároló és vivő anyag. Dr. Masaru Emoto vizsgálta a víz állapotváltozásait olyan különböző események hatására, mint zene, feliratok, gondolatok, szavak, nagyobb események.

A gondolatok erejéről készült régebben egy film is, melyben kutatókat, orvosokat szólítanak meg a témában. Címe: Mi a csudát tudunk a világról. Érdemes megnézni és elgondolkozni. Érdekes az is, hogy valószínűleg sokan megnézték már ezt a filmet és rácsodálkoztak az életre. A gondolataink valóban ilyen meghatározó szerepet játszanak életünk folyásában? És aki meg tudta valósítani gondolatai tisztítását, megváltoztatását, az élete gyökeres változásairól is beszámolt. Ugyanis ezzel életünk nehézségei ugyan nem szűnnek meg, azonban kiváló eszközt kapunk megoldásukhoz, életünk jobbá tételéhez. És ehhez egy kiváló közeg a víz is. Itt csatolom a filmet: Mi a csudát tudunk a világról…

Ebben a világban minden atomi részecske valamilyen rezgésszinten (frekvencián) rezeg. Ha két ilyen részecske azonos frekvenciaszinten van, akkor összerezonálnak.

Dr. Emoto szerint a gondolataink komoly hatással vannak fizikai állapotunkra is, ugyanis ha rossz, negatív gondolatokkal vagyunk tele, akkor a hasonló rezgésszintű betegségeket is jobban vonzuk. Mivel dr. Emoto a vízzel gyógyít, megfigyelhette a betegei mentális állapota és betegségei közötti összefüggéseket. A negatív gondolatokkal teli emberek hamarabb lettek betegek.

Testünk közel 70%-a víz, agyunk pedig kb. 95%-ban víz. A víz egy információ raktározó, hordozó közeg. Testünk minden sejtjéhez eljuttatja az információt. Ha számunkra rossz, kellemetlen hírt kapunk, vérünk összetétele is rossz irányba változik. Dr. Emoto úgy vizsgálta a vizet, hogy különböző zenéket játszott le, feliratokat készített az edényre, majd lefagyasztotta és a jégkristályokat mikroszkóp alatt vizsgálta.

Megdöbbentő eredmények születtek. A komolyzene a szép feliratok gyönyörű kristályszerkezetet produkáltak, míg a negatív dolgok eldeformálódott ronda alakzatokat hoztak ki.

Más kísérleteket is folytattak a vízzel. Például feliratozták a vizespoharat, a flakont.

Ezt te is megteheted. Egy vizes flakonra felírod az általad vágyott pozitív állításokat, pl. szeretet, egészség, önbizalom, önelfogadás, együttérzés, béke, szépség, egészség, bőség, jómód, stb. Vagy akár egész mondatokat is írhatsz. És ebből a flakonból iszod a vizedet minden nap. Este tele töltöd és másnap megiszod. Ez segít megtanulni, hogy elegendő vizet fogyassz a nap folyamán és szép lassan áthangolja a szervezetedet, gondolataidat. Behozza életedbe a találkozásokat, új lehetőségeket, a párodat vagy segít lefogyni.

Gondolom, azért is kérdeztétek tőlem a víz programozását, mert jön a tavasz és sokan akartok fogyni. Itt van néhány ötlet a feliratokhoz: testem egészséges, egészséges táplálékokat kívánok, testsúlyom normális szintre csökken, rendszeresen sportolok, szeretek mozogni, boldoggá tesz a mozgás, igénylem a mozgást. A fogyás ütemét is felírhatod, de nagyon figyelj, hogy ne gyors ütemet diktálj, havonta 3 kg elegendő. Tarts mértéket, a kevesebb sokszor több! 🙂

A víz információtároló képessége.

Hogyan adjunk pozitív megerősítést a víznek?

És még ami nagyon fontos, a víz feliratozása önmagában nem oldja meg a fogyást, azért neked is tenned kell, mozgással, tisztító kúrával, diétával, esetleg cellulit, fogyasztó, méregtelenítő masszázzsal. Amikor ilyen programot kér tőlem valaki, mindig sok vizet és gyógyteát kínálok a kúra alatt (feliratozott üvegből) :-), de masszázsnál és más terápiáknál is ezt teszem.

Jövő héten pedig írok egy cikket a cellulitról, a méregtelenítésről és a fogyásról. Mi a cellulit háttere és hogyan kezelhető? Én hogyan csinálom.

Néhány tipp még párkeresőknek:  🙂

Felírhatod például, hogy nyitott vagyok, vonzó vagyok, bevonzom azt a férfit/nőt, aki nekem rendeltetett, a számomra megfelelő párt vonzom, szerelem, szeretet, megértés, támogatás, összhang, elfogadás…stb. Illetve tehetsz még magadért ezen a téren is. Átgondolhatod alaposan, hogy milyen párkapcsolatra lenne szükséged (leírhatod egy lapra piros tollal, de nagyon részletesen ám!). Én megtettem 9 évvel ezelőtt és sikerült. Azóta már van egy gyermekem is ebből a házasságból. Így hát, munkára fel! 🙂

Szeretettel,

Réka

Még több Újdonság