fbpx

A vonzás törvénye szerint, amilyenek a gondolataink, azt teremtjük meg életünkben.

Szeretném, ha a hited önmagadban erősödne, mert úgy tűnik a HIT az egyik kulcs életünk teremtésében.

Lehet, hogy már eleged van abból, hogy mindenki azt magyarázza neked, hogy mennyire egyszerű a teremtés, miközben te nap, mint nap próbálkozol és valahogy semmi sem sikerül.

Hiteleid vannak, megpróbálsz ráhangolódni, hogy te most akkor pénzt teremtesz, aztán vársz egy kicsit és mégsem jön az a pénz. Csinálsz egy pénzteremtő meditációt, feltöltődve kilépsz az ajtón és a következő pillanatban valami olyan történik, ami azonnal lenullázza a teremtő energiádat, mélységesen csalódott vagy, úgy érzed, minden hiábavaló volt és folytatod az előző, számodra nem megfelelő programot.

Egyik probléma követi a másikat az életedben. Elárverezik a lakásodat, elválsz, a gyereked tanulmányi eredményei romlanak, miközben te már azon gondolkodsz, hogy miből adjál neki enni.

Tébolyító az az érzés, amikor minden kicsúszik a lábad alól és úgy érzed, egy sötét labirintusban vagy, amiből legalább 20-30 évig nem fogsz tudni kijönni. A dührohamok és a kilátástalanság váltja egymást.

De most váltsunk dimenziót, hiszen értékes információt szeretnék átadni neked, hogy inkább a megoldás oldalát erősítsük. Ezért most törlöm a mátrixból az előző képet. Induljunk tiszta lappal.

Engem mindig érdekeltek a tudományos eredmények. Sokszor ugyanis nem értettem a megtapasztalásaim és a külvilág közötti valóság ellentmondásait. Például miért jó az, hogy valakit megműtenek, ha azt szelídebb módszerekkel is lehet kezelni. Akinek meg volt elég hite a szelíd módszerekben, az meggyógyult és orvosi csodának kiáltották ki.

Jómagam is kerültem már ilyen helyzetbe. Úgy nézett rám az orvos, mint egy UFO-ra.

Korunk vezető kvantumfizikusai kísérletekkel bizonyították, hogy Univerzumunk és valóságunk nagyban függ a megfigyelő tudatától, hitrendszerétől. Miközben vizsgálták a kvantumokat (a legkisebb megfigyelhető anyagi részecskéket) rájöttek, hogy ezek a kvantumok úgy viselkednek, ahogy a megfigyelő hitrendszere (elvárás rendszere) működik. Geoffrey Ingram Taylor egy kísérletben bizonyította ezt a tényt. Szerintem, ez a felfedezés számára is hihetetlen volt…

Nem csodálom, mert ez valami óriási arculcsapás a materialista gondolkodóknak. Nevezetesen megtörtént, hogy megfigyelték a folyamatot és attól függően, hogy milyen hitrendszerrel rendelkeztek a tudósok, a kvantum részecskék, úgy mozogtak.

Elárulom, hogy te is ugyanolyan részecskékből állsz, mint bármi vagy bárki ezen a Földön. Ne ringasd magad illúziókba, hogy te másként épülsz fel. Inkább ringasd magad abba az illúzióba, hogy mostantól másként építed fel magad! 🙂

Na és itt jönnek a mesterek az ő tanításaikkal. Jézus : „Legyen a Te hited szerint!” És megannyi felemelkedett mester próbálja értésünkre adni, hogy nem az anyagi valóság az igazi valóság, mert az igazi teremtő szubsztancia az úgynevezett nullponti mező…

Nem véletlen, hogy aki kvantumfizikával foglalkozik, a spirituális törvényeket is magáénak vallja és mélyen hisz az Isteni Létezőben. Aki pedig először érti meg a legújabb fizikai kutatások eredményeit, annak szinte sokkoló hatásban van része.

Ez azt jelenti a hétköznapi életedben, hogy saját energiád, gondolataid hatására keletkezik valóságod. Igen ám, de miből fakadnak gondolataid, viselkedés mintáid, reakcióid? Igen, a múltból, a gyermekkorból, akár előző életekből.

A te életedben te vagy a Megfigyelő! Tanuld hát más oldaláról is szemlélni életedet és képes leszel megteremteni, ami eddig csak vágy volt!

 A személyes valóságod annyira valódi, amennyire annak hiszed. Saját valóságunk teremtése lehet tudatos vagy tudattalan. A legjobb, ha a számunkra nem megfelelő programokat töröljük a mátrixból és helyükre azt programozzuk, amire szükségünk van.

A világ olyan, amilyennek látod. Az általad teremtett gondolati, hitrendszeri valóság földi értelemben véve átszűrődik a mátrixból. Ha megváltoztatod hitedet, gondolataidat, meggyőződéseidet, meggyógyítod életeseményeidet, életed is változni fog.

A lényeg, hogy ha te csak gondolod, hogy párkapcsolatod van, egészséged van, boldogságod van, pénzed van….., az csak egy kis része a teremtés folyamatának.

El is kell hinned, hogy ez már így is van!

És ez tudományosan is bizonyított tény!

 

 

 

A Kvantum Mátrix Átalakítás egy olyan energetikai módszer, amely a számodra helytelen programokat kiiktatja és helyükbe az új, számodra pozitív programot, energiát ülteti. Ez a program elkezd működni és átszűrődik a valóságodba.

Miben Segíthet?

 • Abban segít, hogy az eredményes teremtésnek megnyitja lehetőséget, megteremti a körülményeket.
 • Oldja a számodra kellemetlen érzelmeket, szuggesztiókat, hiedelmeket, viselkedésmintákat.
 • Képességek, pozitív energiaminták épülnek be, melyek élethelyzeteid kreatív megoldásában segítenek.
 • Tisztítással lehetővé teszi a szabad, teremtő energia áramlását és az új pozitív programot beépíti energiateredbe.

Mik lehetnek életünk feldolgozandó témái?

 • Születéssel kapcsolatos érzetek, félelmek
 • Szülői agresszió, túlzott elvárások, elnyomás érzése
 • Gyermekkori lelki sérülések: szeretethiány, magány, elhagyatottság, védtelenség, elszigetelődés, gondozás hiánya
 • Iskoláskori feszültségek, stressz, közösségbe való beilleszkedés
 • Párkapcsolati problémák, társnélküliség, válás, társ elvesztése
 • Tragédiák, balesetek
 • Félelmek, fóbiák, függőségek
 • Stressz, munkahelyi problémák
 • Önbecsülési-, önértékelési gondok
 • Halálfélelem
 • Anyagi biztonság hiánya
 • Depresszió
 • Elhízás, életmódváltás szükségessége
 • A lelki problémák mentén már kialakult fizikai betegségek

  Annak érdekében, hogy a változás, átalakítás, gyógyulás eredményesebb legyen minden Telihold alkalmával kedvezményes gyógyítást ajánlok fel azoknak, akik életük jobbá, boldogabbá tételén szeretnének munkálkodni.

A teliholdas gyógyítás időpontja: 2012. október 1. és 2.

Telihold 5 napos időszakában és 10 milliószoros napok alkalmával az Univerzális teremtő energia mindig megnövekszik. Ha kíváncsi vagy rá, itt olvashatsz ezekről a napokról.

Még egy nagy titok:

Ne feledd, ezeken a napokon minden sokkal erősebben működik és mivel az Univerzum nem értékel és nem ítél, azt erősíti, amiben vagy!

Ezért érdemes inkább a pozitív változás irányába mozdító változást beépíteni, mint sem az eddigi számodra nem megefelelő állapotokat erősíteni!

A Kvantum Mátrix Energetika alatt cikkeket találhatsz erről a módszerről.

Itt pedig olvashatsz a telihold hatásairól is.

A Kvantum Mátrix Átalakítást Bach-virágterápiával is kiegészítem, amelyhez a gyógyítás végén elkészítem számodra a testreszabott Bach-virágterápiás esszenciákat, hogy további energetikai támogatást kapj.

További ajándékom:

A gyógyítás alatt extra vonzerőt, teremtőerőt behívó Mágikus Esszencia használata, amelyet szintén beépítünk energiateredbe.

 Adj esélyt magadnak a planetáris energiák segítségével!

Sok szeretettel várlak a változás útján!

Bejelentkezés: +3620-517-50-48 telefonszámon vagy az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.