fbpx

 

Tudtad, hogy a parfümkészítés művészetét nem a franciák találták ki? Ők csak továbbfejlesztették.

Az aromaolajok magas iskolája Egyiptomban alakult ki több ezer évvel ezelőtt, ahol szertartásaikhoz, szépségápolásra és gyógyításra is használták az olajokat. Képzeld el, hogy micsoda hatásfokkal működhetnek ezek a természetes aromaolajok, ha több ezer évig fennmaradt recepteket még ma is használják a gyógyászatban és a szépségiparban.

Kleoptára híres volt a kecsketejes fürdőjéről, amelybe szintén használtak illóolajokat is, ugyanis az olajok egyik alapértéke magas fokú kozmetikai hatásuk. Koncentráltak, magas hatóanyag tartalmúak, ezáltal valódi eredményeket érhetsz el velük, miközben védik bőröd egészségét is, jó hatással vannak a hangulatodra, kiegyensúlyozók, harmonizálók.

Az egyiptomi falfeliratokon sok recept olvasható. Rendkívül híres volt a Kyphi (ejtsd: kifi), mely egy olyan aromaolajos keverék volt, amelyet mind szertartásokra, mind pedig gyógyításra gyakran használtak.

Egyiptomban szokás volt, hogy a fáraóknak saját, személyre szabott titkos receptek alapján elkészített parfümjük volt, amely megvédte őket az ártástól és segítette őket, hogy kapcsolatba kerülhessenek az Istenekkel. Így használták az aromaolajok mágikus hatását is.

Te is kihasználhatod az illóolajok mágikus hatását és széppé, vonzóvá is teheted magad, segítségükkel.

Ha az aromaolajok titkos világa érdekel, szeretettel várlak egy újévet előkészítő aromás szépségszertartáson, ahol részed lehet egy

  • aromaolajos arcmasszázsban,

kapsz egy

  • magas hatóanyag tartalmú aromaolajos hidratáló arckrémet

és egy

  • varázslatos bőséghozó szertartást, amelyben bőség vonzó olajokat fogunk használni.

Ha szeretnél részt venni ezen a programon, kérlek, tekintsd meg csomagajánlataimat.

Karácsonyi ajándékcsomagok:

Mini csomag tartalmazza a

  • masszázst, az
  • aromaolajos szertartást és
  • 15 ml natúrkozmetikai hidratáló aromaolajos arckrémet

A mini csomag ára kedvezményesen most számodra 6.700 Ft, mely tartalmazza a felhasznált olajok és az arckrém árát is. Időtartama: 1 óra.

Maxi csomag tartalmazza a

  • masszázst, az
  • aromaolajos szertartást és
  • 50 ml natúrkozmetikai hidratáló aromaolajos arckrémet

A maxi csomag ára kedvezményesen most számodra 10.000 Ft, mely tartalmazza a felhasznált olajok és az arckrém árát is. Időtartama: 1 óra.

Ajánlatom 2013. február 14-ig él, melyet 2013. március 14.-ig vehetsz igénybe.

Ha ajándékként szeretnéd átadni, kérlek, jelentkezz időben! Ebben az esetben a programban található arckrémet megkapod és egy ajándékkártyát is kapsz, hogy átadhasd annak, akit szeretnél megajándékozni ezzel a varázslatos élménnyel.

Szeretettel várlak,

Kökény Réka

Ha kérdésed van, szeretnél bejelentkezni vagy ajándéknak szánod, kérlek, keress a +36-20-517-50-48-as számon vagy írhatsz az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.