fbpx

Néha az ember nem tudja, mit miért csinál. Egyszerűen jön egy sugallat és hallgat rá. Máskor is jön sugallat, de sokszor el sem jut a tudatunkig.

Vége lett a téli hónapoknak és én úgy éreztem valami mély tavaszi fáradtság vesz rajtam erőt. Gondoltam néhány nap múlva elmúlik, nem kell vele foglalkozni. De nem múlt el.

Ez volt az a sugallat, ami addig nem távozott, amíg valóban eljutott a tudatomig. Érdekes volt, gondolkodtam, hogy miért lehet ez? Rájöttem, hogy a szervezetem a megtisztulásért kiált.

Hát jó, akkor böjtöt kell tartani. Igen ám, de mikor? Nem vagyok még elég erős jellem ahhoz, hogy a mindennapos főzések mellett képes legyek megtartani a böjtöt. Így hát halogattam.

Valószínűleg, azért mert nem állt bennem össze a kép, hogy mire is van szükségem. Végre a múlt héten eldöntöttem, hogy rákészülök a böjtre és hétfőn el is kezdem.

Olyan érzésem volt, mintha most kaptam volna zöld lámpát a kereszteződésben. Mintha azt mondták volna, rendben, most indulhatsz. Kialakítottam a böjtöt, beleraktam minden aromavizet, illóolajat, gyógyteát, ami erre alkalmas és itthon megtalálható volt és ma elkezdtem.

Gondoltam elolvasom a kedvenc asztrozófiai oldalamon, mit hoznak a csillagok, hátha választ kapok a bennem zajló folyamatokra.

Igen, kaptam is, így nem véletlen, hogy most így alakult a böjtöm. Fantasztikus támogatást kapunk. Újult erőt, emelő erőt és minden szinten erőt, a lelki és fizikai létben, erőt ahhoz, hogy az ördögi körből kilépjünk.

Ami azért fantasztikus, mert ezekről az ördögi körökről egy héttel ezelőtt kezdtem cikket írni.

bojt_rizzsel_2Nem csoda, hogy most kezdem a böjtöt, hiszen a szervezetemnek és lelkemnek a megújult erők befogadásához valószínűleg most van szüksége a tisztulásra.

Közben minden nap csinálok meditációt és Kvantum Mátrix Átalakítást, hogy elengedjem a lelkemnek terhes minőségeket.

Veres Mónika oldala szerint az áprilisi telihold az angyali segítséget hozza el nekünk, sugallatokat, útmutatást kapunk. Bátran kérhetjük az angyalok segítségét ezen a napon és más napokon is. Ahogy Elzbieta is írta a Hol lakik az angyal című cikkében.

Igen, az angyalokat belül kell keresnünk, hogy elérjenek hozzánk sugallataik.

De a lényeg, hogy most óriási erőt kapunk, hogy szétrobbantsuk a minket gátló mintáinkat és újult erővel induljunk új céljaink felé, mind párkapcsolati szinten, mind pedig az anyagi létünk szintjén.

Ha szeretnéd Telihold napját, a 100-szoros erőt és a jelenlegi csillagállásokat segítségül hívni a változásban, szeretettel várlak április 25-én Kvantum Mátrix Átalakításra, ahol a régi mintáid elengedésén és új minőségeid beépítésén dolgozhatunk.

Bővebb tájékoztatót a Teliholdas és Újholdas gyógyításról itt találhatsz: Gyógyítás a Telihold  és Újhold energiájával

Drukkoljatok, hogy képes legyek végigcsinálni a böjtöt, miközben a férjem jóízűen eszi a rakott krumplit. 🙂 Ez lesz ám az igazi áttörés… 🙂

Szeretettel,

Réka

Ha szeretnél bejelentkezni, kérlek, írj vagy hívj a +3620-517-50-48-as számon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.