fbpx

2012 december 21-én új világ születik.

Már közeledik a mágikus pillanat, beteljesül a Maja prófécia. És miről is szól? 2012. december 21. a csillagok szerint az a nap lesz, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy megmutassuk igazi belső értékeinket. Egy új bölcs női energia van megszületőben és ezzel kerül női és férfi energia egyensúlyba.

De nem csak december 21. lesz ilyen nap, a radikális változás nem egy nap alatt jön létre. Ez egy folyamat és mindenki életében más időpontban érkeznek a katartikus élmények. Már a novemberi hónap is ilyen volt, de úgy tűnik egész decemberben viharos érzelmi eseményeket fogunk megélni. Akár párkapcsolati, akár más kapcsolati szinteken most lehetőségünk nyílik a tisztázásra.

Olyan tapasztalásaink lesznek, amelyek mint egy tornádó söpörnek végig rajtunk. Nagyon nehéz pillanatok azok, amikor szembe kell néznünk egy más valósággal és végig kell néznünk a magunkról alkotott illúziók összeomlását.

Ez mindig óriási félelemmel tölt el mindannyiunkat. Félek, hogy valami olyasmit látok meg a tükörben, ami számomra nem elfogadható. Amit ha megtudok, úgy érzem, nem vagyok képes tovább élni az életet. A hihetetlen mély félelmek, akár halálfélelmek mezsgyéjén járunk.

 Ez az ember természetes tulajdonsága. Fél a bizonytalanságtól, fél attól, hogy nem tudja mit lát meg saját álarca mögött. Pedig ami az álarc mögött van, az a legtöbb esetben a szeretet iránti szükségletekről és a szeretet kifejezéséről, szeretet adásáról és megkapásáról szól. Mindannyiunk mély lelki forrásáról, a Bölcs Szeretetről.

 MOST SZÜLETIK AZ ÚJ VILÁG.

 Erről szól egész december és erről szól minden, ami az elmúlt években előkészítette ezeket a hatalmas változó energiákat. Folyamatosan emelkedik a frekvenciaszint. Nem könnyű elviselni ezt senkinek sem. Csak kevés olyan ember van a Földön, akiket az anyagi világ semmilyen szinten nem tudott beszippantani és így semmilyen szinten nincs rá hatással a frekvencianövekedés.

 Szinte mindannyian azt az időszakot éljük, amikor gyökeresen átértékeljük az életünket. Hihetetlen, nem várt események robbannak be életünkbe pillanatok alatt. Ezek a helyzetek már nem csak lelkileg, de fizikailag is megviselnek minket. Szívritmuszavarok, vérnyomás problémák, teljes idegi kimerülés, fertőzések, megannyi fizikai tünet jelzi a változtatás mihamarabbi szükségességét. Igen, meg kell nyitnunk a szívünket ahhoz, hogy tovább tudjunk élni. Rendezni kell konfliktusainkat, ki kell adnunk magunkból mélységes fájdalmainkat, el kell engednünk mindent, hogy tiszta lappal indulhassunk. És ez sokunknak lesz kínszenvedés. Nagyon nehéz szembenézni…

 Már nincs több lehetőségünk a problémákat a szőnyeg alá söpörni!

 Mi a fontos számodra, mi az igazi kincs, mi őszinte szíved vágya, mi a nem mulandó érték?

 Minden jel azt mutatja, hogy a külsőségekből a befelé való mozdulás történik. Az élet gyökeres átértékelése, radikális változás.

 Nagyon érdekes az egész folyamat, néhol viharos erők tombolnak életünkben, néhol a bölcs, békés megfontolás a meghatározó, mély lelki viharok és mély megnyugvások. Ha valakinek egy életterületen problémái vannak, azok átgyűrűznek más életterületekre is. Időnként a mély kilátástalanság és elkeseredettség érzésének uralma alatt kell kimondanunk olyan életigazságokat, melyekkel eddig nem kívántunk szembesülni.

 Te hol tartasz a folyamatban? Milyen életterülettel kell dolgoznod?

  • A pároddal vannak konfliktusaid? Boldog vagy a párkapcsolatodban?

  • Szüleiddel, gyermekeddel, anyósoddal, apósoddal egyensúlyban vagy? A családod befogadó, elfogadó? Segítenek neked, ha szükséged van rá? Van összetartás, összetartozás érzésed?

  • Munkahelyeden minden rendben? Megbecsülnek, szereted a munkádat?

  • Ki tudod pihenni magad?

  • Vannak egészségügyi problémáid?

 Ez az időszak nagyon erőteljes energiákat, óriási kihívásokat hoz életedbe, de tudd, hogy kihívásaid megoldásához segítséget is kapsz. Az egész Univerzum az angyalok serege vár arra, hogy segíthessen. A váratlan helyzetekben váratlan segítséget is kasz, de csak akkor, ha hajlandó vagy észrevenni. Tehát csak rajtad múlik.

 Ne fedd el azt, ami bánt. Légy bátor és indulj el a megoldás útján. Megannyi segítséget kapsz. Bizalom, hit és gyógyulás lesz jutalmad.

 Az út mindenki előtt nyitva áll és azoknak sem lesz egyszerű, akik igazán belülről vágynak a változásra és már elindultak a gyógyulás útján, de azok akik még mindig nem veszik észre a radikális változásokat és a változások szükségességét, nagyon kemény időszakot fognak élni. A magyarázat pedig nagyon egyszerű. Ebben a kérdésben már nem kapunk több lehetőséget, nincs tovább. Vagy hajlandók vagyunk az Isteni Szeretet törvényeit újra felfedezni magunkban és aszerint élni további életünket vagy irgalmatlan pofonokat kapunk, amit vagy túlélünk vagy nem.

 Minden kapcsolat felbomlik, amit nem a szeretet, az elfogadás és az együtt fejlődés vezérel.

 Ebben a folyamatban sokszor lesz szükség segítségre. Sok-sok beszélgetésre családdal, barátokkal. Gondolkodásra, meditációra, imára. És rengetegszer fogsz eljutni odáig, hogy magadon szeretnél dolgozni egy gyógyító folyamatban, gyógyulni szeretnél, mert rájössz, hogy a kulcs a szívedben van.

 Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megtalálni a kulcsot, nagy szeretettel várunk, hogy segíthessünk utadon. Megtisztelsz minket, ha megengeded, hogy együtt találjuk meg szíved kulcsát és megkeressük a hozzá tartozó zárat is.

 Ne feledd, most minden sokkal erősebben működik és mivel az Univerzum nem értékel és nem ítél, azt erősíti, amiben vagy!

Ezért érdemes inkább a pozitív változás irányába mozdító változást beépíteni, mint sem az eddigi számodra nem megfelelő állapotokat erősíteni!

 A következő lehetőségeket szeretnénk neked felajánlani:

  • A Kvantum Mátrix Átalakítást Bach-virágterápiával kiegészítve, amelyhez a gyógyítás végén elkészítem számodra a testre szabott Bach-virágterápiás esszenciákat, hogy további energetikai támogatást kapj.

 A gyógyítás 1,5 órát vesz igénybe, mely számodra most 8.500 Ft helyett 7.500 Ft-ot jelent, mely tartalmazza a Bach-virágterápiás cseppeket és a felhasznált illóolajokat is.

A Kvantum Mátrix Energetikáról itt olvashatsz még.

Ha kérdésed van vagy szeretnél bejelentkezni, kérlek, keress a +3620-517-50-48-as számon (Kökény Réka) vagy írj nekem az info@alelekillata.hu e-mail címre.

Kedves munkatársam, Elzbieta következő ajánlattal vár Téged szeretettel:

  • Kineziológiai oldás, ami egész lényedet egyszerre több síkon, egy időben az idő minden vonalán pozitív irányba, a harmónia és egység felé képes elindítani. A személyes pozitív hatást pedig a környezeted azonnal visszatükrözi.

Szeretettel várom jelentkezésedet a kineziológiai oldásra, mely 1,5 órát vesz igénybe és most 9.000 Ft helyett 8.100 Ft.

A kineziológiai oldásról és más gyógymódokról itt olvashatsz.

A következő elérhetőségeken jelentkezhetsz be hozzá: Elzbieta Król-Szentkirályi, +3630-596-84-67-es számon vagy írj az elzbieta.info@aol.come-mail címre.

Adj esélyt magadnak a planetáris energiák segítségével!

Sok szeretettel várunk a változás útján!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.