fbpx

Kedves Nagymamák és Nagypapák!

Már egy hetek óta várom, hogy megérkezzen az életembe  a következő idézet. Azóta sok mást is olvastam, de ez nem megy ki a fejemből. Ezért valószínűleg most ennek kell következni.

Tudom, hogy sokat kell dolgoznotok és már nem megy minden olyan gyorsan. De ne felejtsétek az unokáitokat! Az unokák rendkívül sok szeretetet és erőt tudnak adni. 🙂

 

Bruno Ferrero: A gyógykezelés

 

“Az orvos csalódottan rázta meg fejét. Betegén a javulás legkisebb jele sem látszott. Immár tíz napja, hogy az idős úr semmiféle gyógykezelésre nem reagál. Teljesen elhagyatottan feküdt a kórházi ágyon, úgy tűnt, ereje sincs már, hogy életéért küzdjön. Elfáradt, beletörődött sorsába.
A következő napon az orvos ismét megrázta a fejét, ám ezúttal az őt ért meglepetéstől. Az idős úr minden életfunkciója a normális értéket mutatta. Párnájára támaszkodva ült az ágyon, teljesen visszanyerve egészséges színét.
– Mi történt Önnel? – kérdezte az orvos. – Tegnap már teljesen feladtuk a reményt, most pedig minden tökéletesen működik. Mi történt?
Az öregúr mosolyogva bólintott:
– Igaza van, doktor úr, tegnap valami történt: meglátogatott az unokám, aki azt mondta nekem: “Ó, nagypapa, haza kell jönnöd, gyorsan, mert elromlott a biciklim.”

 

Vissza a többi újdonsághoz