fbpx

Azt hiszem, nem tudjátok, hogy aromaterápiával is foglalkozom. A weboldalamon még nagyon sok dolog nincs fent. Sokat kellene írnom, mert még sok mondanivalóm van (ötletek, receptek, módszerek, stb.), de jelenleg még rengeteg időmbe kerül megírni egy cikket az oldalra és hát a családi élettel a munkát valahogy egyensúlyba kell hozni. Egy kisgyerekes anyuka nem tud napi 12 órát dolgozni és azt hiszem, nem is szabad, mert akkor elveszítjük a gyerekünkkel a szép éveket, aztán meg már nem kellünk neki, kiröpül a fészekből. 🙂

Közgazdászként ismerem a sikertörténeteket, hogy valaki csúcsvezető és kiváló anya is egyben. Ne higgyetek az ámításnak, mert ez nem igaz.. Én aztán valóban a kulisszák mögül szemlélődöm, elhihetitek.

Nem lehet egy fenékkel sok lovat megülni. Egy volt évfolyamtársamon is csodálkoztam, aki egy igen ismert tévés személyiség lett. Aztán gyermekeket szült, a médiában happy family voltak, aztán egy-két évvel később párkapcsolati problémáik lettek… És még sorolhatnám az eseteket.

Szinte az összes évfolyamtársam felsővezető lett és ismerem életük nagy problémáit. Van akinek így negyvenen túl nincs még gyermeke, de párja sem. Akinek meg van gyereke, az éjjel nappal dolgozik és nem tud velük foglalkozni, ideges, lerobbant, rossz látvány, párkapcsolati problémákkal.

Szóval, higgyétek el nekem, nem lehetünk napi 10-12 óra munka mellett kiváló anyák, szuper feleségek, és jó nők is egyben. 🙂 Ez fizikai képtelenség. A dolgokat ki kell egyensúlyozni némi önismerettel, életmóddal. 🙂

No, mindenesetre visszatérve az aromaterápiához, szívesen írnék róla. Fantasztikus módszer és segít a fent leírtak kiegyensúlyozásában is. Meg még rengeteg más dologban,

Jó lenne tudnom, hogy mi az, ami érdekelne titeket? Akár szépségápolás, akár gyermekek immunrendszerének támogatása vagy a sajátunk, mit lehet használni, ha babát vársz vagy szülsz, illetve szülés után, esetleg nyugtatás, idegrendszer megtámogatása vagy nőgyógyászat, szív- és érrendszer. És még hosszasan sorolhatnám, mi mindenre jó.

 

üvegek aromakeverékekhez

Üvegek az aromakeverékeknek

Én az aromaterápiát azért kezdtem el tanulni, mert a masszázsok folyamán olyan szereket használtam, amiket a boltban lehetett kapni. Márkanevet nem említek, úgyis tudjátok. Aztán észrevettem, hogy semmit nem használ. (Az aromaterápia egyik kiváló módszere az aromaolajos masszázs.) Elmeséltem az egyik kolléganőmnek, hogy úgy érzem, nem segítenek az olajok. Erre rávágta, hogy valószínűleg azért, mert nem a megfelelő terméket használom.

És mi a jó? – kérdeztem.

Aztán lelkesen elkezdte mesélni, hogy hova menjek, mit csináljak.

És én elindultam az úton. Az aromaterápia valósággal elvarázsolt. Először csak egy alaptanfolyamon akartam részt venni, mondván, a masszázshoz ez is elegendő. Aztán rájöttem, hogy nekem többre van szükségem. Így további három tanfolyamon vettem részt és azóta is folyamatosan tanulok. Használom a magyar és a külföldi szakirodalmat is. És ezt nem is szeretném abbahagyni. 🙂

aromaterápiás lábfürdő

Aromás lábfürdő

A gyermekemet is rendszeresen masszírozom, gyerekeknek való aromaterápiás olaj keverékkel. Imádja. Most már eljutottunk odáig, hogy ő szól nekem, amikor szüksége van rá. Sőt még lábfürdőt is rendszeresen adok neki. Sokszor esténként ülünk az ágy szélén, a lába az aromás melegvízben és mesét olvasok neki. És ő ezt is már rendszeresen kéri tőlem.  🙂

Azóta már egy tekintélyes aromaolajos készletet is összegyűjtöttem és az aromaolajos masszázsokat valóban úgy csinálom, hogy előtte egy kicsit beszélgetek a klienssel és összeállítok számára egy kellemes és egyben gyógyító speciális keveréket az aktuális problémára. Ezeket a masszázsokat fel is szenteljük (én így hívom) 🙂  az adott probléma megoldására és masszázs közben más energetikai módszereket is alkalmazok, amiről majd egy másik cikkemben fogok neked írni.

Nem szokványos módszereket használok a masszázsok alkalmával. Illetve nem szeretem a futószalag munkát. Jobban szeretek inkább a kliensre koncentrálva dolgozni, legyen szó akár lelki, akár testi hiányról, élethelyzetről, bármiről, ami az életben problémát okozhat a kliensemnek.

esseznciális olajok a bőrápolásban

Aromaterápiás szépségápolás

Az is elbűvöl, amikor készítek magamnak egy csodálatos aromaterápiás arckrémet. Pont a napokban nézegettem magam J és megállapítottam, hogy az arcom eddig sem volt nagyon vén, de azóta még jobban megfiatalodott és a kisebb ráncocskák is eltűnőben vannak vagy legalább nem mélyülnek. 🙂

 

A családban már szinte mindenkinek én gyártom az arckrémeket a speciális problémákra is. Anyukám és keresztanyám is ámuldozott, hogy milyen jó minőségűek. Majd kijelentették, hogy ők most már ezt rendszeresen szeretnék használni. És persze nincs benne káros anyag. Ezért el is neveztem aromaterápiás natúrkozmetikumnak, hiszen tartósítószer és egyéb adalékmentes.

Amióta elkezdtem a kozmetikumaimat csinálni, ha adok valakinek, mindig megbeszélem vele, hogy jelezzen vissza, mondjon véleményt, mert csak így tudok egyre jobb és jobb krémeket és olajokat keverni. Hát igen. Ebben is kell az összetartás és a pozitív hozzáállás, hogy ha adok valakinek egy mintát, akkor jelezzen vissza a tapasztalatairól, hogy legközelebb még jobbat tudjak csinálni. Legyen mások számára is fontos a fejlődés. 🙂

És képzeld, a mai feladataim között ez a cikk nem szerepelt, de reggel valami finomat szerettem volna, így készítettem egy keveréket az aromalámpámba: grapefruit, édesnarancs és mandarin. Fantasztikus illat terjeng körülöttem.

 

Aromalámpa. Soha ne hagyd őrizetlenül!


Most hunyd be a szemed és képzeld el, mintha te is ilyen illatfelhőben ülnél.

Igaz, hogy milyen fantasztikus érzés?

 

 

 

 

Mivel ennyire belemerültem az aromaterápia rejtelmeibe, úgy döntöttem, hogy erről is fogok írni, hiszen rengeteg megoldás van. Ez egyben egy nagyon kreatív, szinte már művészinek is nevezhető terápiás forma. Hiszen a problémákra specifikus megoldásokat kell adni, de ugyanakkor az illatokat is össze kell hangolni… (Ez megint egy másik cikk témája lehet.)

Mindenestre nagyon jó lenne, ha írnátok nekem, hogy milyen témák érdekelnek titeket, mivel szeretnék olyan anyagokat írni, amikben otthonra is nyújthatok megoldást számotokra. Receptek, eljárások, módszerek ajánlásával.

 

És természetesen ezeknek az alapanyagát, olajokat, illóolajokat, alapkrémeket, stb. hamarosan elérhetővé teszem a klienseim és olvasóim számára, nem csak a terápiák alkalmával, hanem otthoni használatra is.

Az természetesen csúcs lenne, ha ti is részt vennétek egy-egy keverék finomításában azzal, hogy véleményt írtok róla. Nyilván mindenkinek más a problémája, amire használná és más-más illatok tetszenek, de ettől függetlenül megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat.

Gyere el egy tanácsadásra vagy egy aromaterápiás masszázsra és páratlan élményben lesz részed!

Együtt összeállíthatjuk a keverékedet, megmutatok többféle illatot, aromaolajokat, kipróbálhatsz aromaterápiás natúrkozmetikumot és adok ötleteket, javasolok módszereket lelked problémáinak megoldására, valamint egészséged helyreállítására.

Ez valóban egy páratlanul nőies módszer!

 Bár megjegyzem, ismerek egy nagyon szimpatikus úriembert is, aki saját maga kezeli a családját, már csak aromaolajokat használ a saját gyógyításukra és a mindennapi életükben is. Hiszen ezeket az olajokat még ételek elkészítéséhez vagy takarításhoz is használhatod. J

 

Nagyon fontos!

 Írjatok nekem, hogy milyen témák érdekelnek, akár lelki problémák vagy egészségi vagy a mindennapi élet problémái, szépségápolás és még sorolhatnám… Én pedig az általatok írt témákra elkezdem megírni a cikkeimet, ahol aromaterápiás megoldásokat, recepteket, módszereket adok számotokra otthoni használatra.

 Jelentkezz be egy tanácsadásra, ismerd meg az illóolajok varázslatos erejét, próbáld ki a krémeket, kérj ötleteket, receptúrákat otthonra.

 Ha bejelentkezel 2012. július 15-ig, akkor az aromaterápiás illóolajokat és más anyagokat a tanácsadás alkalmával fél áron kapod, így számodra az 1 órás tanácsadás 7.000 Ft helyett 6.000 Ft. És végén még egy harmonizáló keveréket is elvihetsz!

 

 +3620-517-50-48 vagy info@alelekillata.hu vagy az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.