fbpx

 

“- Sok apró tényező egybeesésének kell megvalósulnia ahhoz, hogy egy-egy ember kiemelkedjen feladatával a kortársak közül. A legfontosabb azonban az elszánás. Sokkal több a felébredt, alkalmas ember, mint hinnéd. De alig van, aki veszi a bátorságot és a fáradtságot, hogy végig is menjen az úton. A mi feladatunk az volt, hogy minden segítőt megtaláljunk és átadjuk a ránk bízott tudást.  …. Örülök neked kislányom.” – Ágnes Golenya Purisaca: Az Aranykapu

Az idézet sok mindent elmond rólunk, emberekről. Többek között azt is, hogy sokan vagyunk már, akik ráébredtek, hogy létezésünk ebben az anyagi világban más dimenziókat és fontosabb életigazságokat is rejt, mint pusztán a szürke mindennapok materiális valóságát. Sokan vagyunk úton, keresvén lelkünk igaz ösvényét és az elvesztett erkölcsi értékeket.

 • Te is vágysz a változásra, de nem mered megtenni az első lépéseket igaz ösvényed felé vezető úton?
 • Vagy már úgy érzed úton vagy, de elkelne egy kis támogatás?

Ehhez járulhat hozzá a telehold 100-szoros energiája. Hogy úgymond, löketet kapj a továbblépéshez.

A következő holdtölte időszaka 2012. április 6. És ahogy a Telihold, a 100-szoros erő című cikkemben olvashattad, előtte és utána két napig, azaz 5 napon keresztül tart ez a hatás. Ilyenkor elindíthatunk pozitív hullámokat ez életünkben a gyógyítás, az ima, a meditáció vagy akár a gondolataink erejével.

Nincsenek véletlenek,  2012. egy különleges év!

A pénteki telihold abból a szempontból is nagyon különleges alkalom, hogy egyik legnagyobb Mesterünk, Jézus áldozathozatalának napja! Ezen a napon adta életét az emberek bűneinek megváltásáért! Ezért lehet a mostani egy rendkívüli energiákkal rendelkező, megváltással, akár csodás változásokkal teli nap!

Ezért mindenkit bátorítok az imádságra, a szeretet kifejezésére és a pozitív irányba történő változtatásra, a családok és barátok összetartására! Mutassuk meg, hogy nem hiába született a Földre és tanít minket azóta is!

Ha elég elszánt vagy a változtatásban, tarts velem a teleholdas gyógyítás alkalmával!

Kiknek ajánlom a teliholdas gyógyítást?

 • Akiknek elegük van az állóvízből és ehelyett a változást választják
 • Akik mind lelki, mind fizikai szinten a bőséget választják a szegénység helyett
 • Akik, vágynak valamire és szeretnék megvalósítani
 • Akik az egészséget választják a betegség helyett
 • Akik szeretnének megszabadulni félelmeiktől és a szeretet választják
 • Akik szépségüket, önbizalmukat, önbecsülésüket szeretnék visszanyerni

Te hogy döntesz?

Szeretnél megszabadulni a félelmeidtől?

Szeretnéd megtalálni végre a hozzád illő párt?

Helyre szeretnéd hozni egészségedet?

Meg szeretnéd teremteni az anyagi biztonságodat?

Újból vonzó és teljes ember szeretnél lenni?

 

Mátrix Energia

Gyógyítás Kvantum Mátrix Energiával

 

Itt az ideje, hogy tégy Önmagadért! Használd a holdtölte óriási energiáit és segítségével lépj az önmegvalósítás útjára!

 • A teliholdas gyógyítás alkalmával a Kvantum Mátrix Átalakítás energetikai módszereivel a megfelelő energiaminőségeket kapod, hogy kitartó és kreatív lehess a megoldásban.
 • A kezelés alkalmával oldjuk a blokkokat, melyek gátolnak a megvalósításban.
 • Átprogramozzuk az energiameződet, hogy azokat az embereket és helyzeteket vonzhasd be életedbe, akikre és amelyekre szükséged van a megoldásban
 • És mivel személyemben máris bevonzottál egy embert, aki segít, olyan életvezetési tanácsokat, recepteket, ötleteket is adok Neked, melyeket hasznosítani tudsz a továbbiakban is. J

Egyedi vagy és megismételhetetlen, ezért a megoldások és a telihold energiagyógyítások is minden ember számára egyediek!

A teliholdas gyógyításra április 4-5-6-án van lehetőség!

 

 

Sok szeretettel várlak a változás útján!

 

Bejelentkezés: +3620-517-50-48 telefonszámon, az info@alelekillata.hu e-mail címen, vagy az alábbi űrlapon. A szövegbe kérlek, írd be, hogy jelentkezés Telihold gyógyításra!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.