fbpx

Idézet Az élő mátrix című filmből:

Elme. Szándék. Hit. Befolyásolhatják ezek a tényezők a gyógyulást?

-Ha úgy gondolod, hogy gyógyíthatatlan betegséged van, ha elhiszed, akkor igazad is lesz. Ha úgy gondolod, hogy a problémád gyógyítható, akkor szintén igazad lesz. Minden a szándékodon múlik.”

Idézet Jézustól:  Legyen a te hited szerint!”

🙂

Mindig is érdekelt a tudomány. Az, hogy az emberiség hol tart a felfedezéseiben, a világ megismerésében. Sok helyzet volt az életemben, amit valamilyen energiaműködésre, mozgásra vezettem vissza, de nem tudtam megmagyarázni.

Aztán egyszer csak elkezdtem metafizikát tanulni, ahol nagyon érdekes összefüggésében ismerhettem meg a világot. Ezek a tanulmányaim inspiráltak más módszerek megismerésére is. Elkezdtem olyan eljárásokat megsimerni, megtanulni, amik a metafizikai szemléletmódba beilleszthetők és támogatják a metafizikai gyógyítást.

Érdekes módon olyan módszerekkel ismerkedtem meg, melyeknek egytől egyik kvantumfizikai alapjai vannak. Látszólag egymástól függetlenül érkeztek az életembe, mégis szoros egységben vannak. A metafizika, a Hawaii Huna szemlélet és gyógyítás, a Ho’oponopono, a Lomi-Lomi masszázs, a Richard Bartlet féle Kvantum Mátrix Átalakítás nagyon közel állnak egymáshoz.

Vajon miért találkoztam pont ezekkel a módszerekkel? Csak nem ráhangolódtam egy hullámra és azzal a lendülettel bevonzottam őket?!

A kvantum mátrix átalakítás egy óriási tanulási folyamat minden kliensemnek és persze nekem is. Egy fantasztikus lehetőség. Ugyanis a mátrix energia kvantum tudományos alapokon nyugszik és a hit, a szándék rendkívül fontos tényezők a gyakorlásában.

Richard Bartlet, azért hívja ezt a munkát mátrixenergetikai átalakításnak , mert véleménye szerint nem csak a test az egyetlen valóság, szerinte a valóság valósága az, hogy fényből és információból állunk, azt pedig inkább átalakítani, átprogramozni lehet a mi földi fogalmaink szerint.

fraktal24

Az energia követi a gondolatokat. Ahova gondolataidat vezeted, oda áramlik az energia is.

Ezért szoktam emlékeztetni magam:

Réka, jól gondold meg, minek adsz energiát!!!

Lassan rájöttem, hogy a tudatunk állandóan ezen a kvantumszinten működik és teremti meg a valósságunkat. Azt a valóságot kapjuk, amire számítunk, amiben megtanultunk hinni.”- Richard Bartlet

Be kell látnunk, hogy a fizikai diéta mellett érdemes odafigyelnünk az érzelmi diétára is.” – Élő mátrix c. film

Olvashatsz még erről a témáról a Kvantum Mátrix Átalakítás oldalon és

cikkeket is találsz a tartalomjegyzékben.

Az Élő mátrix című filmet innen megtekintheted.

Ha más valóságot szeretnél magadnak teremteni, mint amiben most vagy, várlak egy Kvantum Mátrix Átalakításra.

Szeretettel,

Réka

Bejelentkezhetsz a +36-20-517-50-48-as számon vagy használhatod az alábbi űrlapot:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.