fbpx

Sokan azt gondolják, hogy a Luffa a tengeri uborka, akár valamilyen tengeri növény vagy állat, de ez nem így van. A Luffa egy kúszótök. Nagyon is a föld fölött nő. Termése hasonlít a cukkinire és amit használnak belőle az a rostja. De egyébként ehető is. A szomszéd Feri bácsi sokat termel belőle. Én is vettem tőle. Értékes darab a fürdőszobában. 🙂

Hogy miért értékes? Azért mert kiválóan alkalmas arra, hogy eltávolítsd a felső elhalt hámréteget magadról. Azt is kevesen tudják, hogy használat előtt egy kicsit be kell áztatni langyos vízbe, így puhává válik és nem sérti fel a bőrt. Zuhanyzás vagy fürdés alkalmával  átdörzsölheted magad vele.

A Luffa radírozás után válaszd az aromaterápiás masszázst!

Az aromaterápiás masszázstól, bőröd hetekig puha és bársonyos marad ! >>> ITT éred el!

Milyen hatása van még a Luffával történő radírozásnak? Ha alaposan végezzük a masszírozást, akkor felpezsdíti a bőrben a vérkeringést,  ezáltal javítja a bőr anyagcseréjét és ha tisztálkodás után bekenjük magunkat testápolóval, akkor az sokkal hatékonyabb lesz, hiszen az elhalt hámréteg nem akadályozza a krém felszívódását.

Használhatjuk a cellulit elleni küzdelemben is. A használat lényege, hogy alulról felfelé, a szív irányába dörzsöljük az érintett területeket, addig, amíg bőrünk jól kipirul. Ha megfigyeled, akkor éppen ezeken a területeken hidegebb a testhőmérsékleted, gyengébb a vérkeringés is. Így a Luffával elősegítjük a méreganyagok elszállítását is a kritikus területekről. Ezután bekenhetjük magunkat cellulit elleni aromavízzel, olajjal, krémmel.

Hatékony cellulit keveréket >>> ITT találsz!

Az aromaterápiás olajkeverékek és kúrák rendkívül hatékony és természetes hatóanyagokkal teli szerek, amik aromaterápiás kezeléssel is kiegészíthetők. Így bármilyen kombinációt választhatsz. 

Egy Luffa nagyon sokáig megmarad, így természetesen radírozhatod le magadról a felszíni elhalt hámréteget. Ezzel bőrödet puhává teszed és utána jobban beszívódik a hatóanyag a testápolóból, cellulit keverékből.

 

Mi az a Luffa?