fbpx

Ma van telihold napja. Most nem tartok gyógyító napot, mert az egyensúlyt meg szeretném tartani a család és a munka között. 🙂 Ezért segítségül hívtam a felemelkedett mestereket, hogy tanításukkal segítsenek minket.

A mai napon Kuthumi, Saint-Germain és Paramahansza Jógánanda mester a következőket üzenik Neked.

Összpontosíts, koncentrálj! Kuthumi mester felhívja a figyelmedet, hogy emlékezz saját szándékaidra, vágyaidra és arra, hogy számodra mik a legfontosabb dolgok az életben. Úgy gondolj álmaidra, mintha máris megvalósultak volna. Szentelj időt a terveidnek, állj ellent mindennek, ami el akar téríteni a megvalósítástól és a siker nem várat magára.

Ne tegyél túl sok ígéretet. Kötelezd el magad a számodra fontos dolgok mellett. Oszd be az idődet. Minden nap szánj időt terveid megvalósítására.

Rendezd gondolataidat!

Saint-Germain üzenete, hogy meg van benned az erő jelenlegi élethelyzeted megoldására. Kihasználatlan képességeidre utal, melyeket régebben sikeresen alkalmaztál. Használd újra teremtő, mágikus képességeidet. Szándékaid legyenek tiszták és figyelmedet az adott célra összpontosítsd, bízz és imádkozz, gondolj sokat a sikeres megvalósításra. Gondold, hogy tiszta szándékaid mentén már létre is jött vágyaid megvalósulása.

Egyértelműen döntsd el, hogy mit fogadsz el jelenlegi élethelyzetedben és mit nem. Ennek megfelelően cselekedj és gondolkodj. Légy következetes vágyaid megfogalmazásában. A siker nem várat magára.

Paramahansza Jógánanda kéri, hogy jelenlegi helyzetedben válaszd a béke útját. Gondold át lehetőségeidet és azt, hogy melyik megoldás tölti el egész testedet-lelkedet békességgel. Ez a te válaszod.

Egyértelmű vágyak, egyértelmű siker. Összpontosíts!

 Figyelj, mit üzen a szíved! Minden konfliktusnak van békés megoldása! Összpontosíts és használd teremtő erődet!

 Békességed megemeli rezgésszintedet és segít megvalósítani vágyaidat!

 Ezt üzenik az olvasóimnak a mesterek. Nincsenek véletlenek. Az üzenetek összefüggenek és a békés út irányába mutatnak. 🙂

 Sok szeretettel,

Réka

Ha szeretnél segítséget kapni a dimenzióváltáshoz itt olvashatsz a Kvantum Mátrix Energetikáról.

Ha kérdésed van vagy szeretnél jelentkezni mátrix átalakításra kérlek, hívj a +36-20-517-50-48-as számon vagy jelentkezz az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.