fbpx

 

Most már sokat írtam a telihold és a 10 milliószoros napok megsokszorozó energiájáról.

 

Én  is megtapasztaltam a Hold jótékony előrevivő hatását mint terapeuta. Különlegesek ezek a napok az együttes munkára és páratlan lehetőséget és többlet energiát adnak a gyógyulásban. Mondhatni, az ember kap egy löketet. 🙂

 

Mi történhet még teliholdnál?

  • Ilyenkor testi és szellemi teljesítőképességed csúcsára jutsz, így gyógyulásod hatékonyabbá válik, rezgésszinted emelkedik a gyógyítás alkalmával. Testi, lelki problémáidat hatékonyabban tudjuk orvosolni.
  • Végezhetünk bőséget hozó gyógyításokat vagy gyógyítás alkalmával oldhatjuk a bőség útjában álló lelki blokkokat, alkalmazhatjuk a vonzás törvényét.

 

Mivel eddigi élményeim igen meghatározóak voltak, így én is szeretnék hangsúlyt fektetni a holdfázisokra és felvenni a ritmust. Mint azt már írtam ebben a korábbi bejegyzésemben, telihold előtt és után, 2-2 nappal jelentkeznek a Hold erősítő energiái, így ebben az 5 napban nagyobb energiával hatnak a gyógyítások.

Kiváló alkalom ez életed megváltoztatására is, így a következő holdtölte 5 napos ciklusa alatt, március 6-tól 9-ig  szeretettel várom a gyógyulni vágyókat.

 

Egyik kliensem, Orsi így ír a masszázs és a masszázs közben végzett mátrix energetikai munka jótékony hatásáról:

„Másodszor jártam Rékánál. Most is nagyon jól éreztem magam! Kaptam egy finoman simogató lomi-lomi masszázst. Úgy merült fel bennem az igény, hogy így egy kicsit ellazulhatnék… Utólag persze azt is észrevettem, hogy Réka rafinált, nemcsak dolgozik: „dolgoztat is”. Mindenképp elindít valamit bennem. Miközben lazít a test, nekilát a lélek. Az illatok és a masszázs nyomán felszabaduló érzések, energiák segítik az ő és – meglepő módon – az én munkámat. Pedig voltaképp pihenni jöttem, vagy mégsem…? Ellazulva, de mégis hatalmas energiákkal feltöltődve távozom, és azon kapom magam, hogy már gondolkodom, hogyan tudnám beilleszteni zsúfolt napjaimba a következő alkalmat. Ezt érdemes volt kipróbálni… Köszönöm!    Orsi”

Adj egy esélyt magadnak és a Hold erejének!

Sok szeretettel várlak!

Réka

További masszázs akciók