fbpx

„Tehát bennem is van parancs, csak eddig nem tudtam róla. A kutyák gazdái között is akadnak hát, akikre feladatot bíztak. Nem, nem tudom még pontosan, mi az, de érzem a köteléket, amely összekapcsol a sötét éjszakával. Talán egyenesen a kozmosszal.
A Telihold rám is nevet. Nekem is szórja kábító fényét. Érzem a vonzását, és érzem a parancsot. Ott ülök hát kutyáim mellett. A barátaim rázendítenek, torkukon ismeretlen kódolással áradnak a hangok, mennek a jelentések. Én is üvöltök – nem tudom mit, nem tudom, miért. Nem tudom, kinek…? De a parancs világos. Karjaimmal magamhoz ölelem Lizát, Nellit, Bertát, fortyog a torkom, tekintetemet a Teliholdra emelem, és üvöltünk mi négyen, üvöltünk boldogan…!” – Nemere István

 Ebben a hónapban kétszer is van telihold, augusztus 2-án és augusztus 31-én, ez a kék hold hónapja.

 Az előző teliholdnál nagy érdeklődésre tett szert, hogy mit üzennek a mesterek. A mesterek üzenetéhez Doreen Virtue kártyáit használom. Nagyon érdekes a kártyákkal a kommunikáció és a munka. Ha nem fogalmazod meg egyértelműen, hogy mire keresed a választ, akár valami számodra idegen lap is érkezhet vagy más kérdésre kapsz impulzust. Ez történt velem is ma. Először csak leültem, koncentráltam és figyeltem, hogy milyen üzenet érkezik. Elmulasztottam hozzátenni, hogy a felemelkedett mesterek dimenziójából az olvasóimnak küldött üzenetet várom. 🙂

Erre kaptam a saját gyógyító tevékenységemre egy útmutatást, melyet ezúton is köszönök és hálás vagyok érte. 🙂

 De a javításra mindig van lehetőség. Az angyalok, a felemelkedett mesterek és minden jóakaratú lény az Univerzumban rögtön segítségünkre sietnek, ha kérjük. 🙂

 Így megérkezett az eredeti kérdésemre a válasz, melyet átadok neked.

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

A vonzás spirituális törvénye: Melkizédek

 „Azért vonzottál be bizonyos embereket vagy helyzeteket, mert a gondolataidat, az érzelmeidet, a hiedelmeidet tükrözik. Más emberek és helyzetek, melyeket régebben szerettél, most ugynezért távoznak az életedből, mert a szellemi utadon járva változik az energiád is. A régi mondás „hasonló hasonlót vonz” azt jelenti, hogy azért vonzol be mindent és mindenkit az életedbe, mert hasonlít a saját gondolkodási mintáidhoz. Ha másmilyen helyzetet vagy embereket akarsz vonzani, a jelenleginél pozitívabb, szeretetteljesebb és örömtelibb gondolatokkal kell körülvenned magadat. A felemelkedett mesterek és angyalok segíthetnek neked a változtatásban.

 Megváltoztathatod vagy javíthatod jelenlegi helyzetedet, ha másképpen, pozitívan gondolsz rá.

 Ez a helyzet nem jutalom vagy büntetés: te vonzottad be az életedbe vagyis egyedül te vagy az, aki akarata szerint éppen mérsékelheti vagy megerősítheti.

 Csak azt erősítsd meg vizualizálással, amire valóban vágysz!

Melkizédek állítólag Noé leszármazottja és az anyag építőköveinek, az alkímiának és a szent geometriának a nagymestere. Segítsége különösen értékes lehet a menifesztáció, a teremtés tökéletes elsajátításához, illetve az ezoterikus bölcsesség megértéséhez.”

 A fenti üzenet arra inspirál minket, hogy próbáljuk meg egy másik szemüvegen keresztül szemlélni a világot. Ha egy embertársunk valami miatt felbosszant minket, akkor inkább arra keressük a választ, hogy melyik az a részünk, ami ezt még mindig megvalósítja. Ez a leghatékonyabb útja a teljes felelősségvállalásnak és ezen keresztül életünk jobbá tételének. Hiszen, ha mindig csak másokat hibáztatunk, azzal akár még fel is erősíthetjük rossz helyzetünket.

Ez a spirituális, ezoterikus elképzelés tulajdonképpen nagyon egyszerű. Ha a környezetünk, a minket körülvevő embertársaink a tükörképei annak, amit gondolunk, érzünk és ezáltal megvalósítunk, akkor valóban csak mi vagyunk azok, akik ezt megváltoztathatjuk a saját életünkben. Ebből a nézőpontból már nem az a kérdés, hogy ki a hibás, hanem az, hogy hogyan tudom megváltoztatni a számomra kellemetlen attitűdömet, amit az az ember tükröz felém és olyan életformát vonzani, ami nekem, itt és most megfelelő.

Az is kérdés, hogy milyen energiát mutat? Valaminek a hiányát vagy a túlzott jelenlétét. Ha valakin érzem, hogy túlteng az önbizalma, akkor az az önbizalomhiányomra vagy túlzott magabiztosságomra utal? Az egyensúly tesz boldoggá, hiszen nagy szükség van manapság az önbizalomra, de ha túlzásba viszed sem jó, mert értékes tapasztalatoktól foszthat meg.

Tisztogasd magad és figyelj a gondolataidra!

Ha olyan gondolatod érkezik, amit nem kívánsz magadnak, akkor egyszerűen alkalmazhatod az Agykontroll technikákat is: töröl, töröl, töröl. És lásd, hogy a gondolat eltűnik, vagy akár dobd ki a szemetesbe. 🙂 Helyettesítsd egy pozitív gondolattal, kívánsággal, vággyal.

 Ez az öngyógyításnak is egy egyszerű módszere.

 Szeretettel,

 Réka

Ha szeretnél dimenziót és szemüveget váltani, itt jelentkezhetsz gyógyításra, +36-20-517-50-48 vagy az alábbi űrlapon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.