fbpx

Gyógyítás és meditáció telihold alkalmával

Egy korábbi bejegyzésemben már említettem, hogy a telihold 5 napos ciklusában, ami előtte és utána két nappal együtt számítandó, az energiák megerősödnek.

Ebben az 5 napos periódusban a Hold és a Föld egy sokkal nagyobb fény energiát kap a Naptól, mint bármely más időszakban. A Hold (mivel ekkor nincs takarásban) a Nap fényét visszatükrözi a Földre és felerősíti azt.

Ezt úgy tudnám elmagyarázni, hogy a Földanya, Gaia, ekkor kerül magasabb tudatszintekre, meditatív állapotba. Olyan ez, mint amikor te a napi imádat, meditációdat végzed. Ez az Ő esetében emberi időmértékkel nézve a telihold 5 napos ciklusához köthető.

Ez a ciklus egy erőteljes fény beáramlást okoz, mellyel felerősített energiák áramlanak a Földre. Ezért a mentális síkon való működésünk, teremtésünk könnyebbé válik. Tehát könnyebben vagyunk képesek meditálni, és meditációnk tárgyát valósággá alakítani, teremteni.

Mivel a Hold a kozmikus térben az érzelmeinkhez kötődik, ezért ebben az 5 napos ciklusban felerősíti érzelmeinket, teremtésünket, mentális energiánkat is. Azok, akik egyensúlyban vannak, kiválóan tudják használni ezt az 5 napos időszakot meditációra és teremtésük megerősítésére.

Aki energetikailag kiegyensúlyozatlan, rossz érzések, életesemények kerülgetik, mindennapi gondokkal küzd, ebben az időszakban túlstimulálttá válhat, úgy érezheti további akadályok gördülnek elé és fizikailag is rosszabbá válhat a közérzete.

Ezért hasznos az érzelmi blokkok oldása, az energia munka, a meditáció, a gyógyítás, gondolataink megtisztítása ebben az időszakban, hiszen 100-szoros erővel hat.

Ha szívesen olvasnál még ebben a témában, a Gyógyítás a telihold energiájával címszó alatt találhatsz további cikkeket, de az itt csatolt cikk segítségével többet is megtudhatsz.

Ha szeretnél részt venni a kedvezményes teliholdas gyógyításon, itt találsz további lehetőségeket.

Szeretettel, Réka

Itt pedig jelentkezhetsz telihold gyógyításra (tel.: +3620-517-50-48):

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.