fbpx

A hírlevél olvasóimat sem hagyhatom ki ebből a gondolatból. 🙂 Az imént osztottam meg a Facebook-on. 🙂

“A boldogság akkor érkezik, ha abbahagyjuk a panaszkodást a problémáinkkal kapcsolatban és elkezdünk hálát adni (köszönetet mondani) Istennek, azokért a problémákért, amik nincsenek (az életünkben).” – Wisdom Quotes

Bár ezt a megerősítést már írtam, de mivel jónak tartom, megint megosztom veletek. Jó lesz a teliholdhoz is. A lényeg a figyelmünk koncentrálása, azaz a jelenlét. Ez a teremtés egyik alapfeltétele. A megerősítés így hangzik:

Életem minden pillanatában, lényem minden szintjén a jelenben vagyok és a haladásra koncentrálok.

Ezt én is elmondom magamnak minden nap. No, nem minden nap sikerül megvalósítani, mert emberek vagyunk, DE napról-napra egyre jobban megy. 🙂 Ez a fejlődés útja. Mint a kisgyerek, aki írni tanul. 🙂
Javaslom, hogy ha megerősítéseket használsz, minden nap mondd el magadnak elalvás előtt is, mert akkor az agyad egész éjszaka ezen fog dolgozni. Minél többször alkalmazod, annál jobban át tudod állítani az agyhullámaidat.
Az elején azért szokott mindenki nehézségekbe ütközni, mert a napközbeni élet heve “ellenhullámokat” gerjeszt. De erről hosszasan lehetne írni. Mindenesetre a lényeg, megtanulni a laza (nem görcsös!) koncentrációt és jelenlétet.
Mit gondoltok, menni fog? 🙂 Én biztos vagyok benne, hogy képesek vagytok rá!
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.