fbpx

 

Van egy barátnőm. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Egy osztályba jártunk az általános iskolában. Aztán az élet úgy hozta, hogy más gimiben folytattuk a tanulást. Sokáig nem találkoztunk. Miután ki-ki elvégezte a maga iskoláit, valahogy ismét összefutottak a szálak. Már nem is emlékszem rá, hogy találkoztunk újra, hiszen ez már egy másik városban történt, milyen kicsi a világ alapon. 🙂  Mindenesetre együtt jártunk szórakozni, beszélgettünk és szerintem mindegyikőnknek nagyon érdekes élmény volt egy felnőttebb Tányával és Rékával találkozni. Fantasztikus dolog szemlélni, hogy barátainknak hogyan változik az élete, a hozzáállása, az életfeladatai. Aztán megérkezett a gyermekem, ami megint más feladatokat adott számomra és nem tudtam annyi időt szakítani a barátaimra, mint addig.

 

 

Vannak emberek az életünkben, akik jönnek-mennek, de ha újra találkozunk, természetesen tudjuk felvenni a fonalat, mintha mindig is ott lett volna a másik. Megbeszéljük, hogy kivel mi történt a szünetben és így már meg is érkezett a folyamatosság érzése. Hát, Tánya egy ilyen barát az életemben. Kérdéseivel mindig az a szándéka, hogy támogasson és inspiráljon. Beszélgetéseinkben mindig megajándékozzuk egymást odafigyeléssel és új ötletekkel.

 

Az is nagyon érdekes, hogy az ember fiatal korában elindul egy úton, megtanul dolgokat, kijárja az iskoláit, aztán rájön, hogy rendelkezik ám ő más képességekkel is, amiket szívesen fejlesztene, használna. Velünk is ez történt. Az újabb élethelyzeteink adták a lehetőséget más képességeink továbbfejlesztésére is. Tányáról tudtam régóta, hogy jó érzéke van az esztétikához, a lakókörnyezetének harmonizálásához is és rendkívül jó a kézügyessége, újszerűek az ötletei, hiszen láttam a lakásokat ahol lakott. És valóban minden szabálytól, irányzattól függetlenül jó érzés volt eltölteni időt nála. Mindig csinált valami újat és nagyon jólesett végignézegetni a lakásában az újdonságokat. Ezt soha nem mulasztottam el. 🙂

Így jött az ötlet, hogy Tányának van sok képe, nekem meg sok fehér falam. Ebből adódott, hogy alakítsuk ki úgy a stúdiót, mint egy kis galériát.

Ha valaki szívből csinál valamit, arra felfigyelnek az emberek. Egyre több ismerősöm, kliensem említi meg, hogy mennyire jók a képek a falakon. Ha megtetszenek neked a honlapon lévő művek és szeretnéd megnézni őket közelebbről is, szívesen látlak egy megbeszélt időpontban a galériának berendezett stúdiómban, hogy megmutathassam és megkínálhassalak egy csésze teával.

A Térenergetika menüpontalatt találsz egy galériát és bővebb leírást is Kirsch Tanja képeiről.

Kellemes nézelődést kívánok!

Réka

 

Vissza az újdonságokhoz