fbpx

Meglátni a célt, sokak számára az egyik legnehezebb feladat. Pedig enélkül nincs megoldás, nincs kiút.

A legutóbbi 10 milliószoros nap óta és a kvantumgyógyítások alkalmával nagyon érdekes folyamatokat kezdtem megtapasztalni.

Sok emberben megfogalmazódtak alapvető kérdések és alapvető válaszok. Olyan életkérdések ezek, melyek az élet egyik legfontosabb részére a párkapcsolatra, a családi életre világítanak rá.

Ezek az embertársaim hosszú évek óta küzdenek valamilyen megoldandó feladattal és valahogy mégsem sikerült eddig az előbbre jutás.

De az elmúlt hónapokban mintha valami csodálatos szárnyakat kaptak volna és mint ahogy a kagyló kiizzadja magából a gyöngyöt, mégis hajlandóakká váltak rátekinteni az életükre és megválaszolni, mit is szeretnének valójában.

A válaszokat pedig aktív cselekvés követte.

hullámokLehet, hogy ez a kérdés nagyon egyszerűnek tűnik számodra, de tulajdonképpen nem az. Ez a kérdés ugyanis maga után vonja azt is, hogy betekints a lelked mélyére és ott megtaláld a számodra békét adó választ, mely lehet, hogy pillanatnyilag nem felel meg a jelenlegi valóságodnak vagy kemény munkát igényel a megvalósítása.

Ezen kívül ott van az a bizonytalanság is, hogy amit szeretnél megkapod-e, képes vagy-e végigcsinálni a szükséges lépéseket, kitartani a tettek mezején. Vagy ha mégis megkapod, milyen más változások állnak még be az életedbe? Ez időnkét rémisztő tud lenni.

Kétség kívül a legkönnyebb út, ha abban a helyzetben és állapotban maradsz, amiben eddig is voltál, amit eddig is ismertél. Bár lehet, hogy a szenvedéseid ezzel nem szakadnak meg, de legalább tudod, hogy ez van.

Rövid távon ez a legkönnyebb megoldás, de hosszú távon azonban nem nyújt semmit, sőt… Lehet, hogy problémát problémára halmozol vele.

Ha nem próbálod meg, soha nem fogod tudni, hogy képes lettél volna-e a megoldásra!

Én büszke vagyok azokra az embertársaimra, akik képessé tették magukat arra, hogy megválaszolják ezt a kérdést és elindultak a megoldás irányába. Óriási lépést tettek előre.

Bátor emberek! És fantasztikus megélni, látni őket abban a mély megnyugvásban, békében és boldogságban, hogy meglátták az irányt.

hullámok, ritmus, tettekLégy te is része az áramlásnak. Tedd fel magadnak a kérdést: Mit szeretnék? Mi lenne számomra a megnyugtató, békét és szeretetet hozó megoldás?

Hagyj magadnak egy kis szünetet, figyelj magadra, figyelj befelé, várd a belülről érkező választ. Ha megérkezik írd fel és újból figyelj befelé. Minden, ami érkezik, jegyezd fel magadnak és ha ez megvan, akkor olvasd el újra és újra.

Érlelgesd, adj időt neki, hogy most már tudatos szinteden is a részeddé válhasson.

Így el fogsz tudni indulni, mert már tudod a célt.

Jöhet a következő lépés.  🙂

Szeretettel,

Réka

Ha szeretnéd te is megválaszolni ezt a kérdést és szeretnéd feloldani a kérdéssel és céljaiddal kapcsolatos szorongásaidat, félelmeidet és elindulni egy számodra új, de békét hozó úton, szeretettel várlak Kvantumgyógyításra.

Hogy mik azok a 10 milliószoros napok és mikor lesznek?

Erre a linkre kattintva olvashatsz róla: Kvantum Mátrix Átalakítás 10 milliószoros napon.

Itt jelentkezhetsz, kérdezhetsz vagy kereshetsz a +3620-517-50-48-as számon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.