fbpx

“A tested a poggyász, amit egész életeden keresztül hordanod kell. Minél több a felesleg rajta, annál rövidebb az út.”- Arnold H. Glasgow

Minden bizonnyal már sokszor belevágtál egy diétába és sokszor ment már le rólad az első néhány kiló. Azonban lehet, hogy újra és újra próbálkoztál és mégis a végén valahogy visszakúszott minden, sőt lehet, hogy még több is.

Aztán egyszer csak rájöttél, hogy minden fejben dől el. Vagy lehet, hogy inkább lélekben? Lássuk, hogy működnek a dolgok.

Sokszor olvashattál már a jojo-effektusról, melyet fent leírtam. Igen, ez az a hatás, ami arról szól, hogy próbálsz fogyni, de a lelked problémái, ami miatt tulajdonképpen fogyókúrázol, nem oldódnak meg. Így aztán kényszeríted magad az éhezésre, a tested próbálja védeni a tartalékait és a végén kirobban belőled a zabálás.

Így lehet, hogy utána többet szedsz fel, mint amennyit leadtál. Ismerős? Te is kínlódsz ezzel?

Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában a túlsúly, a salakanyagok testben történő felhalmozódásának következményeivel. Ez az állapot azért megtévesztő, mert nem önmagában okoz problémát, hanem az ennek következtében kialakult szövődmények okoznak súlyos egészségkárosodást és betegségeket.

Közben persze a média eláraszt minket mindenféle új hullámos kapszulával, diétával, ilyen-olyan táplálékkiegészítőkkel és zsírégetőkkel. De lássuk be, hiába működnek ezek a szerek jó hatásfokkal, ha folyamatosan a többszörösét viszed be szervezetedbe annak az energiának, amire valójában szükséged van. És persze közben rengeteg pénzed is elmegy ezekre a termékekre és programokra.

Szóval nagy lelkesedéssel belevágsz, megveszed a legújabb zsírégetőt, kiválasztod a fogyasztó programot, elmész cellulit kezelésre. Úgy érzed, fejben meghoztad a döntést és ez így jó is lesz. Elkezded csinálni a kiválasztott programot és azt várod, hogy holnapra már érezd a változást, mihamarabb lerakd a felesleges kilókat, szép, vonzó és üde legyél.

Azonban ez sem így van, hiszen amit hosszú évek során felhalmoztál, legyen az akár 10-20-30 kiló vagy több, nem fogod tudni 1-2 hét alatt lerakni. Ráadásul ez ugyanolyan káros és megterhelő a szervezet számára, mint a fölösleges kilók felszedése és hordása, ettől akár össze is omolhat a szervezet.

És aztán rádöbbensz, hogy ez nem ilyen egyszerű és a kezdeti nagy lelkesedést őrületes kudarc követi. Úgy érzed, erre sem vagy képes, megint borzalmasan nézel ki, lehangolt és csalódott vagy, talán dühös is. Esetleg szégyelled magad ismerőseid előtt, akiknek elmondtad, hogy komoly döntést hoztál, most mindenképpen változtatsz és mégsem sikerült. Ez mind hagyján, de a nőiességed és önbizalmad is romokban hever.

Te is szeretnél tündökölni?

Hogy miért írok most erről?

Ezeket a dolgokat csak azért írom neked, mert én ugyanúgy átmentem ezeken a fázisokon. Hosszú évek folyamán rengeteget foglalkoztam a fogyás témakörével. A szülés alkalmával 30 kg-t híztam. Az önértékelésem romokban hevert, csúnyának éreztem magam, nem éreztem magam vonzó nőnek. Aggódtam, hogy a férjem elfordul tőlem. A végén már rémképek is megjelentek előttem, depressziós lettem.

Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy a helyzetem csak rajtam múlik és mindenképpen kiutat kell találnom. Ott ültem, 100 kg-t nyomtam és azon tűnődtem mi lehet az én kiutam?

Akkor már néhány éve természetgyógyászatot tanultam. Így azt is tudtam, hogy a hirtelen fogyásnak komoly ára van. Így egyértelmű volt, hogy ezt nem lehet egy-két hetes egyszerű fogyókúrával elintézni. Itt komolyabb munkáról van szó. Hát elkezdtem utána olvasni, ismét elvégeztem egy rakat tanfolyamot. A sok oklevéllel már egy falat is ki tudnék tapétázni. J Életmód, szépségápolás, masszázsok, mozgások, stb.

Így aztán kialakult egy program, a Kvintesszencia Program, amelynek mondhatnám a hozzáadott értéke a fogyás, méregtelenedés, a cellulit eltüntetése, a bőr feszesítése, azonban ennél sokkal többről szól.

Gyere el és tapasztald meg a Kvintesszencia programot.

Kinek ajánlom a Kvintesszencia programot?

Most figyelj egy kicsit magadra!

Milyen gondolatok vannak benned az állapotoddal kapcsolatosan?  Milyen érzések suhannak át a szíveden?

Nem vagy elégedett magaddal?

Úgy érzed neked semmi nem sikerül, nem vagy elég kitartó? Időnként dühös vagy haragos vagy magadra, amiért nem tudsz lefogyni, nem szép a bőröd?

Vagy összeszorítod a fogadat és folytatod, mert már elújságoltad a barátnődnek, hogy mibe kezdtél és ciki lenne bevallani, hogy feladtad?

Esetleg folyamatosan piszkál, hogy úgy érzed, nem felelsz meg az elvárásoknak, nem vagy jó nő?

Azt gondolod, hogy azért nincs barátod vagy férjed, mert így fel sem tűnsz a férfiaknak?

Vagy éppen a súlyoddal nincs semmi gondod, de valami más miatt vagy társtalan? Nem vagy elhízva, de mégis valahogy nem sikerül rendezni a párkapcsolati problémáidat?

Esetleg túl vagy már a gyermekvállaláson és úgy érzed a szürke hétköznapok bedarálnak? Vágysz a változásra, változtatásra?

Vagy szívesen tanulnál új szépségápolási praktikákat a rendszeres megújulás jegyében?

Mit tehetsz?

Első lépés a felismerés. Ezen már túl vagy, hiszen ezt a cikket olvasod, tehát felfogtad, hogy valamin változtatni kéne és vágysz a változásra.

Második lépés. Mindketten tudjuk, hogy ennyi nem elég. El is kell indulni azon az úton.

Az út folytatásához nagyon fontos, hogy először azzal kezdd, hogy mindent bevallasz magadnak. Senki másnak, csak magadnak. Csak így indulhatsz el ezen az úton, ami később a hosszú távú eredményeket hozza számodra.

Lehet, hogy már sokszor próbálkoztál és sok kudarc ért, ami rengeteg negatív érzelmet táplált beléd, melyeket hosszasan sorolhatnék, de azt hiszem, mindenki pontosan tudja, miről van szó. De ez érzés, a félelem, életed más területein is mindig megjelenik. Ez az a félelem, tudattalanul irányítja az életedet! Figyeld meg, milyen helyzetekben érzed így magadat? Figyeld a gondolataidat, az érzéseidet. Mik a szokásaid, a szokásos reakcióid?

Ez a tudatossághoz vezető út első lépése. Egy fogyókúra, egy cellulit kezelés vagy egy komplexebb program is tökéletes lehet erre. Megláthatod benne az egész életedet! S ezáltal sokkal többet kaphatsz a fogyókúrádtól, mint mínusz 5-10-20 akár több kilót.

Én is ezt teszem folyamatosan már évek óta. És most őszinte leszek hozzád, ez sokszor komoly feladat. De nekem már nagy eredményeket hozott, ugyanis módszerem folyamatos fejlesztése és a sok tanulás mellett már lefogytam 22 kg-t, ami nem jött vissza. Ez szép eredmény, ugye? És még nincs vége. Azt is bevallom, hogy voltak visszaeséseim, de azt is kezdtem megtanulni, hogy ilyenkor mindig az első lépéshez kell visszakanyarodnom. Mi is az? Hát a felismerés!

Így aztán szépen megtanultam kezelni magam, ezzel párhuzamosan változott az életmódom, az önmagamba vetett hitem, az önbizalmam, olvadtak a kilók, szépült a bőr. És lassan úgy éreztem ismét nőiessé kezdek válni. Megint hordok szoknyát. J És még valami, már sok régi ruhám is feljön rám. J

Döntsd el, mit szeretnél! Fogyókúrázni vagy tényleg lefogyni? Szeretnél szép bőrt a strandszezonra?

A szépség nem hiba, hanem előny.

Boldogság, szépség, egészség

Látod a kifogásaidat? Halogatod a kezdést? Jaj, még ez az egy szerelt torta belefér, holnaptól tényleg odafigyelek és azt ez így megy hónapokon keresztül.

Valami látszat programot, hogy pillanatnyilag elfedd az érzéseidet és aztán minden megy tovább a régiben? Vagy esetleg annyira kívánod már a pozitív változást, hogy az egész életedre kiható teljes átalakulást választod?

Én hosszú évek alatt dolgoztam ki ezt a programot, de neked már nem kell hosszú éveket kínlódni. A Kvintesszencia Program már kész van, neked csak alkalmazni kell és így sokkal rövidebb idő alatt érhetsz el jelentős eredményeket.

A programot minden esetben egy 60 perces felméréssel kezdem, ahol felmérem az egészségi állapotodat, életmódodat, gondolkodásmódodat és lelki állapotodat. Megvizsgálom bőröd állapotát. Az információk alapján kialakítom a testreszabott programot és javaslatot teszek.

 

Milyen tudást adok át neked a Kvintesszencia Program alatt?

 • Megtudhatod, hogyan, milyen eszközökkel tudsz méregteleníteni.
 • Táplálkozási tanácsokat kapsz.
 • Elmondom a szépségápolási praktikákat, melyekkel a program mellet és a későbbiekben otthon is kezelheted magad. Lényeges hatékonyságnövelő tippek!
 • Kiválasztjuk a neked megfelelő táplálékkiegészítőket
 • Elhalmozlak receptekkel, megoldásokkal a méregtelenítés, fogyás, lelki állapot javítása érdekében.
 • Amíg dolgozom a problémás területeken, foglalkozunk a kialakult helyzeted lelki hátterével is.
 • Felszabadítjuk a lelki blokkokat, megtanítalak alkalmazni a vonzás törvényét.
 • A kezelések alkalmával egyszerre többféle módszert is bevetünk, amelyeket te otthoni körülmények között nem tudnál egyedül megvalósítani.
 • Tiszta, magas hatóanyagtartalmú szerekkel dolgozom a masszázs, a body wrapping és a vákuum technika alkalmazásánál.
 • Mutatok megoldásokat, melyekkel jobban tudod kezelni a stresszt a mindennapokban.
 • Tippeket és recepteket kapsz saját natúrkozmetikumaid és cellulit kezelő kozmetikumaid elkészítésére.
Milyen előnyökkel jár a kvintesszencia Cellulit program

A Kvintesszencia program előnyei

Milyen előnyökkel jár számodra a Kvintesszencia program?

 • Tested átalakul, ha szükséges, fogyni kezd és lefogysz.
 • Közelebb kerülsz a túlsúlyt, a narancsbőrt, a szépséghibákat okozó lelki problémák megoldásához
 • Nőiességed pozitív töltetet kap, vonzóbbá, kiegyensúlyozottabbá válsz.
 • Megtalálod a testednek és alkatodnak megfelelő súlyt és formát. Ne feledd, nem mindenki szép nádszálvékonyan, kilátszó bordákkal! Itt a lényeg a vonzó, nőies kisugárzás, a testednek megfelelő bőrfeszesség és testsúly és a kiegyensúlyozott életmód elérése!
 • Természetes alapanyagokból készült kiváló minőségű készítményeket használok, mely egyéni sajátosságaid alapján kerül összeállításra
 • Stresszcsökkentő hatású, kiváló megoldás depressziós tünetek kezelésére, túlterheltség, kimerültség és más problémák esetén.
 • Problémáid megoldását illetően kitüntetett figyelemben részesülsz, olyan életmód tippeket, megoldásokat kapsz, melyek könnyen beilleszthetők mindennapi életviteledbe és a program után is hasznosíthatod.

Eredmény a megfelelő testsúly.

  Így ez a program nem csak egy egyszerű testkezelés vagy gépi fogyasztás, annál sokkal több… 🙂

 Mindenkinek sokba kerül, ha részt vesz egy cellulit, fogyasztó programon és néhány hónap múlva minden visszaáll a régi kerékvágásba. Az is sokba kerülne, ha egyszerre 3-4 szakemberhez kellene fordulnod a cellulit, életmód változtatás, fogyás, stresszmentesítés, lelki problémáid miatt.

Itt most mindezt egyben megkaphatod!

Hogy mibe kerül? Ennek a programnak bizony sokkal több a tartalma, mintha csak egyféle programot vennél igénybe, az ára mégsem több, így egyszerre több szolgáltatásban lehet részed egy áráért, sőt most még kedvezményes lehetőségek is vannak.

Minden ember másképp csinálja és másképp éli meg a fogyókúrát. Ezt a programot olyanoknak szánom, akik komolyan gondolják és valóban változtatni, változni szeretnének. Ehhez szeretnék minden támogatást megadni és megszabadítani téged az akadályozó gondolatoktól.

A dolog akkor dől el fejben, ha tudatosítod magadban az ellenállásaidat és megváltoztatod őket. Így a diétázás helyett leolvadnak rólad a felesleges kilók, miközben egyre jobban érzed magad, egyre szebb vagy és már a lelkesedés visz előre. Megtalálod a saját értékeidet és azt az utat, amit valóban be kell járnod.

Tedd le a terheket minden szinten! Segítek neked!

Itt megismerheted a Kvintesszencia Program részleteit.

Bejelentkezhetsz: +3620-517-50-48 telefonszámon vagy az info@alelekillata.hu e-mail címen.

 

Szeretettel várlak!

 

Réka

Ha szeretnél bejelentkezni, ezt az űrlapot is használhatod.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.