fbpx

Holnap egy újabb kapu nyílik. Az emberiség újabb és újabb lehetőségeket kap a spirituális fejlődésre. Szépen, finoman érkezik a segítség, hogy a feltétel nélküli szeretet támogató női energiáit megtapasztalhassuk. Sok szempontból szemlélhetjük életünket. Lehetünk mérgesek, haragosak, elkeseredettek életünk alakulásáért, a káosz és válság közepén, amiben vagyunk. De elgondolkodhatunk arról is, hogy mekkora esélyt kapunk ezzel gondolkodásunk, életünk megváltoztatására.

Sok helyen hallom, hogy az embereket vonzzák a gazdagság- és bőségteremtő kurzusok. Sokan azt gondolják, hogy a pénz megoldaná a problémájukat. Pedig van a bőségnek egy másik aspektusa is. A lelki gazdagság, béke és boldogság szintjén már nincs jelentőssége a pénznek. Egy gazdag ember lehet nagyon boldogtalan, a szegény pedig lehet végtelenül boldog.

Köszöntsd ezen a napon az új dimenziókapu megnyílását és engedj el minden eddigi görcsös ragaszkodást! Ne keress gurukat, mestereket! Te vagy saját magad mestere!

A káoszt rend követi, egy új rend, melyet nekünk embereknek kell felépítenünk, közösen egységben.

Gyújts egy gyertyát és meditálj vagy imádkozz! Tapasztald meg az elengedést és engedd szívedbe áramlani az új energiákat!

Az elengedés nagyon lényeges ezen az úton. Ha görcsösen ragaszkodsz eddigi elképzeléseidhez egy megkövült energiát valósítasz meg, hiába vágysz valamire, nem fog megérkezni, mert a saját magad által teremtett görcsös ragaszkodás nem enged teret a megvalósulásnak. Vizsgáld meg mire vágysz mélyen a szívedből, majd engedd el. Küldd fel az Univerzumnak békével, szeretettel övezve. És várj. Meg fog jönni az eredménye.

November 11. 11 óra 11 perckor  🙂

Sokan fognak meditálni. Ha úgy érzed, csatlakozhatsz egy meditációs körhöz is.