fbpx

Ilyen melegben a víz a legértékesebb folyadék. Csak egy apróság…

Egy ismerősünk ízesített vizet ivott a minap. Mindig panaszkodik, hogy sokat hízik. Vajon miért? Kíváncsiságból a férjemmel megnézték, hogy az adott vízben mi van.

Kiderült, hogy a 1,5 l vízben egy tábla csokoládénak megfelelő mennyiségű cukor volt. Gondolnátok? Mi mindent ki nem talál az élelmiszeripar az egészségünk károsítására?!

Figyeljetek oda, nézzétek meg, mi van az ételekben és italokban!

Szerintem, az üdítők és a gyümölcslevek rengeteg cukrot tartalmaznak, amit feleslegesen viszünk be a szervezetünkbe. De majd leírom azt is, hogy miért gondolom ezt.

Majdnem 6 évet dolgoztam beszállító szerepében olyan multinacionális vállalatoknak, akik az élelmiszereinket és a kozmetikumainkat állítják elő és értékesítik. Ezalatt az idő alatt sok érdekes és elszomorító információhoz jutottam hozzá. Ez volt az egyik ok, ami miatt elfordultam az üzleti élet ezen formájától. Nem tudok olyan vállalatokat szolgálni, akik az emberek egészségére törnek.

Mindamellett tudnotok kell, hogy a gazdasági életben nem csak tisztességtelen emberek dolgoznak és nem csak tisztességtelen vállalatok működnek. A fő cél az lenne, hogy azok a vállalatok, melyek nem tisztességes értékek és célok mentén határozzák meg működésüket, változtassanak ezen a gyakorlaton.

 Szeretnék írni a nyáron az egészségről és a szépségről egy ingyenes kiadványt, ami a saját tapasztalataimat is tartalmazza, hogy mik azok a tényezők, amik engem idáig vezettek.

Illetve szeretnék átadni nektek módszereket, recepteket, ötleteket, amikhez a hosszú évek folyamán hozzájutottam és otthon is alkalmazhatók.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen témák érdekelnek Titeket. Légyszi, írjatok, hogy miről szeretnétek olvasni életmód, szépség, lelkiek témában. Akár e-mailben is: info@alelekillata.hu vagy ezen az űrlapon is megtehetitek:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Szeretnék saját tapasztalataimból és tanulmányaimból merítve, a mindennapjaitokban is hasznosítható információkat átadni Nektek. De úgy gondolom, igazán használható akkor lesz, ha az általatok megjelölt témákról is szól. 🙂

Remélhetőleg el tudom készíteni nyáron és fel szeretném rakni a honlapra, hogy le tudjátok tölteni.

Ezért nagyon fontos lenne számomra, hogy aktívan írjatok a titeket érdeklő témákról, amit előre is nagyon köszönök!

Sok szeretettel,

Réka