fbpx

Lehet, hogy hallottál már a felemelkedett mesterekről. Ők azok a lények, akik akár itt a földi létben megtestesült embertársak képében vagy más módon próbálnak nekünk segíteni, tanításokat közvetíteni, megismertetni bennünket az élet, az érzések és tudatosságunk más minőségeivel. Számunkra legismertebbek közé tartoznak például Szűz Mária, Jézus vagy Buddha. De van magyar vonatkozású mesterünk is, Rákóczi mester.

Most azonban egy olyan mestertől származó tanítást szeretnék átadni neked, aki mai világunkban rendkívül időszerű tanításokat oszt meg velünk, emberekkel. Ő Djwhal Khul (Master DK), más nevén A Tibeti mester. A mester a szeretet, bölcsesség és könyörületesség mesterei közé tartozik. Egy tibeti láma, aki sokáig élt itt a földön a tibeti határon és azóta is az élet szinte minden területére kiterjedő gondolataival próbálja segíteni az emberiséget. Minden lényt hivatott segíteni a megvilágosodás, a tudatosodás felé vezető úton.

A változás és az igazságkeresés mestere, aki mindig kutat. Színe a zöld, csakrája a szív csakra, s igazság keresése kiterjed mind a természettudományi területekre, mind pedig lelki misztikus síkokra. A cél a természettel összefonódott harmónia megtalálása, az együttérzés, az egymáshoz való helyes kapcsolódás, a helyes emberi kapcsolatok kialakítása, az élet valódi értelmének és a természet rendjének kutatása, feltárása.

djwhal khulDjwhal Khul tanításai rendkívül időszerűek. Szerinte a változásban rejlenek tanulási lehetőségeink, az igazság megismerése, új célok és irányok megtalálása, őszinteség önmagunkkal és a környezetünkkel, a szív gyógyítása, a dühtől vagy haragtól való megszabadulás. Segítségével a változás többé nem valami „ellenlény”, hanem valódi támogatás az úton.

Nevéhez fűződik a hét sugár elmélet, melynek tanításai rendkívüli mértékben hasonlatosak a kvantumfizika napjainkban felfedezett törvényszerűségeihez. Csodálatos dolog találkozni energiájának megnyilvánulásaival itt a Földön.

Mi a mostani korszak lényege a hét sugár elmélet szerint?

A hét sugár elmélet szerint is nagy korszakváltáshoz érkeztünk, mely az elmúlt néhány ezer év eddig felhalmozott tapasztalatainak integrálását és egy új világrend, merőben új gondolkodásmód kibontakozását hozhatja el számunkra.

Az eddigi sugár (6-os sugár) időszaka az ideálok világa volt, az egyéni áldozatok és a szolgálat, a misztikusok víziói. Számos misztikus tűnt fel mind nyugaton, mind keleten. Ez az ideák korszaka volt.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy eddig alkotta meg az emberiség az elméletet. Gyönyörű eszméket, tanításokat közvetítettek a szentek, próféták, guruk, melyekre eddig rácsodálkoztunk és helyeseltük, hogy ez mennyire igaz, de aztán nagyon kevés ember volt képes a saját életében is megvalósítani ezeket az eszméket.

A mostani új korszakban (7-es sugár, Vízöntő korszak) a mágusok, a gyakorlati emberek jönnek el, akik már túlnyomó többségében a fehér mágia gyakorlatát fogják képviselni. (Nem úgy, mint az atlantiszi időkben, ahol a mágia inkább az önzésen, önös érdekek szolgálatán alapult.) Ezek a mágusok a természet erőivel dolgoznak (növények, ásványok, bioenergia, fizika) és visszalendítik az energiát a fejlődő emberiség szolgálatába. Djwhal Khul elmondja, hogy tudományos szinteken az új felfedezések egy teljesen új világlátást és valóságot hoznak az emberiség számára. Ez már régóta érzékelhető a tudományos kutatásokban.

Hangsúlyozom! A misztika és a mágia szavak használatánál ne valami nagy, varázslatos, csodatévő, elvont dologra gondolj, hanem inkább az elmélet gyakorlatba történő átültetésére! Arra, hogy az az orvos, aki a gyakorlatban megműti a beteget, többé már nem egy működő szerkezetnek tekint téged, hanem a lelkedet is gondozza, támogat. Itthon is van már néhány ilyen ismertebb orvosunk. Tudooooood. 🙂 Az agysebész, a szívsebész… 🙂 Hm. Milyen érdekes az agy és a szív… 🙂

szivarvanyrozsa_swenneEz a gyakorlati („mágikus”) tevékenység jelenleg még csak kevesek birtokában található meg, de az emberiség már egyre nagyobb számban kezd ébredezni.

Minthogy Djwhal Kuhl energiaminőségébe a tudományok fejlődése is bele tartozik, leszögezi, hogy a tudományos felfedezések nagyban szolgálták ennek a materialista világnak az önző érdekeit és a gyűlöletet is. Azonban, ha a puszta tudományos érdeklődés átalakul az isteni kinyilatkoztatás szeretetévé és ha a meghatározó motiváció az emberiség szolgálata lesz, akkor fogjuk megérteni, mit jelent a fehér mágia gyakorlata, a tudományok mindennapi alkalmazása. Ezért fontos a felébredőket átirányítani az elméletből a gyakorlati megvalósítás irányába. Hiszen a cél, hogy apáról fiúra szálljon a szándék és a tett is egyben.

Látjuk azt, hogy a fizikusok egy tekintélyes része, akik kvantumfizikával foglalkoznak a világ rendjének és folyamatainak magyarázatához egy teljesen új megközelítésből állnak hozzá. A tudatosság forradalmának nevezik ezt a tudományos területet. Ami néhány évtizeddel ezelőtt szinte elképzelhetetlen volt. Ismert tudósok Isten felé fordulnak és kutatásaik eredményeivel bizonyítják Isten és a Lélek létezését.

Olyanok is vannak köztük, akik az emberiség tudatosságának növelését fogalmazták meg életfeladatuknak és tesznek is érte.

Tehát a lényeg, hogy fizikai megvalósítási formákat, módszereket találjunk, gyakoroljunk a nem ártás és együttérzés szándékával. Kezdjünk el eszközöket használni, melyek a nem ártás jegyében működnek. Ha megfigyeled, te aki már jelölt vagy erre az útra, hiszen nem véletlenül kezdtél el hasonló témákban olvasni és gondolkodni, egyre több emberben merül fel a szándék egy stresszmentesebb életre, melynek megvalósítása nagyon sokféle formát ölthet.

A leghatásosabb energia a nem ártás. Ez a tudati szint legbelső forrása, amely együttérzően működik.

Hogy Djwahl Kuhl szerint mi a korszakváltás lényege, megtudhatod a következő cikkből.

 Szeretettel,

 Réka

Itt kérdezehetsz és időpontot is kérhetsz:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.