fbpx

A Hawaii sámánok alapelvei – 1. Alapelv: IKE

Ismered a Ho’oponoponot? Ez egy Hawaii módszer életünk jobbá tételére.

A Hawaii Lomi-Lomi masszázs, a Ho’oponopono és minden Hawaii gyógyítás középpontjában a Hawaii sámánok által megfogalmazott 7 fő alapelv áll. Erről szeretnék neked most írni.

A Lomi-Lomi testmunka és a Hawaii sámán szemlélet a kvantumgyógyítás egy kivételes módja.

 Ezek a sámánok által felállított alapelvek annyira erőteljesek, hogy ha alkalmazod őket, gyökeresen megváltoztatják az életedet.

A Hawaii tanítások is arról szólnak, hogy a sikered, boldogságod és a megelégedettséged mind-mind a gondolataid és cselekedeteid eredményei.

Emlékeztesd magad arra, hogy nincs hatalmad mások felett, nem szabályozhatsz másokat és nem ellenőrizhetsz másokat –

 CSAK MAGADAT ALAKÍTHATOD!!!

 

 Az első alapelv, az IKE, kimondja, hogy a világ az, aminek gondolod.

Ez az alapelv rögtön a látásmódodra utal. Biztosan ismered azt a játékot, amikor eléd tesznek egy félig teli poharat. Hogyan látod azt a pohár vizet? Mit mondasz róla?

 A pohár félig üres.

A pohár félig tele van.

Jöhet a következő kérdés?

Mit gondolsz az esőről?

Mindannyian megteremtjük a valóságunkat azzal, ahogy életünk alapvető kérdéseit megválaszoljuk, ahogy azt szemléljük.

Így, ahogy azt már egy korábbi cikkemben is írtam, a boldogság képes függetlenedni az anyagi jóléttől. A kérdés, hogy te jól szeretnéd-e érezni magad?

 A kereskedőknek különösen nagy szükségük van arra, hogy a rengeteg visszautasítás mellett is meg tudják tartani motiváltságukat. Nagyon sok önismereti és önfejlesztő könyv szól olyan módszerekről, amik a mindennapi visszautasítások kezelésére szolgálnak. Mind a saját negativizmusunk által, mind pedig mások által.

 Pusztán az, ha minden nap elmondasz magadnak néhány pozitív megerősítést és próbálod beleélni magad, nagyban növeli esélyeidet arra, hogy eredményes leszel. És ehhez sehova nem kell elmenned. Magad is kitalálhatod és csiszolgathatod a neked szükséges megerősítéseket.

 A pozitív életérzések, mint bizalom, szeretet, elfogadás, béke, öröm komolyan támogatják az immunrendszeredet is, míg a negatív érzések és gondolatok, mint düh, harag, féltékenység, gyűlölet gátolják tested egészséges működését.

 Ne feledd a világ az, aminek gondolod!

Neked áll hatalmadban a te világodat boldog, egészséges hellyé tenni!

Kattints ide: Lomi-Lomi masszázs

Add ajándékba a bölcsességet: Lomi-Lomi masszázs ajándékutalványok

A következő alapelv a KALA lesz.

Ha szeretnél bejelentkezni vagy ajándékutalványt kérsz, kérlek, hívj a +36-20-517-50-48-as számon vagy kérj időpontot  itt: