fbpx

Kala: Nincsenek határok.

Ezt a hawaiiak a szó szoros értelmében így gondolják. Ha egy végtelen univerzumban élünk, akkor a lehetőségeink és a valóságunk is végtelen.

Korlátaink a saját valóságunkban a saját cselekedeteink és gondolkodásunk által válnak valósággá és akkor tudjuk megváltoztatni és kitágítani a lehetőségeinket és a valóságunkat, ha megértjük, hogy saját magunk teremtjük korlátainkat.

 Ezért van az, hogy a Lomit gyakorló személy a masszázs kivitelezése közben tulajdonképpen a nullponti mezőbe helyezi magát, ezzel megszűnik mindenféle ítélkezés, csak a szeretet minősége marad és így a kliens egy olyan tudatállapotba képes eljutni, ahol megszűnnek a saját maga által teremtett korlátok és a kreatív megoldási folyamatok beindulnak.

 Ismered az önbeteljesítő jóslat fogalmát? Ha egy gyermeknek sokat mondasz valamit, a gyermek megvalósítja. Ezért légy óvatos a gyermekekkel. Inkább bátorítsd és bíztasd őket, ha úgy érzed hibáznak, figyelj oda, hogy mit mondasz, mert nagyon nagy hatással van a későbbi életükre. Azok a gyerekek, akik negatív, folyton kritizáló környezetben nőttek fel, magukkal viszik ezeket a korlátozó érzéseket. Itt az ideje változtatnunk a gyerekeinkhez való hozzáálláson is.

 Emlékezz vissza a gyermekkorodra. Ha a 60-as 70-es években születtél, mi volt az álatlánosan elfogadott nézet a gyermeknevelésről. Kaptál büntetést, kritikát? Úgy érezted néha, hogy túl sok a szabály, ami inkább a külsőségeknek, sem mint a belső szeretetvilágunknak szól? Sokszor mondták neked, hogy nem baj fiam, nyomás alatt nő a pálma?

 Vágytál a szabadságra, valódi önmagad szabad kifejezésére, megkeresésére, megismerésére, saját igaz képességeid kiaknázására és a sikerélményekre?

Hát ezt a korlátlan lehetőség érzést nyújtja a Lomi-Lomi.

 Mindig csodálkozom azon, hogy az amerikaiak, hogy képesek ilyen hurráoptimizmussal élni az életüket és apró eredményekből is óriási sikerlufit gyártani? De valóban lufi vagy ténylegesen nagy eredmény, ha valaki képessé teszi magát az álmai megvalósítására? Legyen az bármilyen apró álom is.

Szóval kedves olvasó rajtunk a sor, nekünk kell változtatnunk magunkon, megtalálni a motivációinkat.

És igen, a kis eredményekért is veregesd meg a vállad, mert az alapozza meg a nagy sikereidet!

Kala: Ne feledd, nincsenek határok. A határokat csak te szabod magadnak!

Kezd magadnál és a gyerekednél. Jobbat nem is tehetsz a világgal, minthogy egy pozitívan gondolkodó felnőttet és gyereket nevelj magatokból.

 Saját korlátaink megteremtésének bizonyos mértékben mi vagyunk az oka, akár tudatosan, akár tudattalanul.

Ha lebontogatjuk ezeket a korlátokat, képesek leszünk megvalósítani az álmainkat.

 Ha szeretnéd megélni ezt a korlátok nélküliséget, megtudhatsz többet a Lomi-Lomi masszázsról.

Ajándékozz bölcsességet és stresszmentes pillanatokat:

AJÁNDÉKUTALVÁNY!

Vissza az első alapelvhez: IKE: A világ az, aminek gondolod.

Ha szeretnél bejelentkezni kérlek, kérj időpontot itt:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.