fbpx

 Az utolsó alapelvet is alátámasztja dr. Ihaleakala Hev Len módszere.

 Ugyanis a Ho’oponopono egy szertartás volt, amit a Hawaii közösség a felmerülő konfliktusok megoldására használt. Itt a lényeg az volt, hogy a helyzetet ítélkezésmentesen az Isteni Bölcsesség rálátásával és bölcs megértéssel kezeljék, hogy a felek a végén bölcsen megértsék cselekedeteik következményeit és megoldást találjanak, ki tudják javítani a negatívumokat.

 Azonban ez közösségi feladat volt. A szertartást egy bölcs végezte és a vitában álló feleken kívül a közösség tagjai is részt vettek. dr. Ihaleakala Hev Lennek azonban a szellemiséget megtartva ám, mégis más gyógyítási megoldásra volt szüksége, hiszen nem vihette be az intézetbe a közösséget. Így a saját maga által kialakított Ho’oponopono gyógyító változatát kezdte el alkalmazni és így közel 3 év alatt meg is szüntették az intézetet, mivel a betegek meggyógyultak. 🙂

 Ez a Pono – A hatásosság a valóság mértéke. 🙂

 A módszer nem vesz el időt, csak figyelmet igényel. Azt hogy figyelj magadra. Egyben segítség is ahhoz, hogy gondolataid és csalekedeteid felett visszanyerd az irányítást.

 A módszer nagyon egyszerű. Állandóan tisztogatod az érzelmeidet, energiamintáidat azzal, hogy felvállalod magadért a teljes felelősséget és folyamatosan tisztogatsz.

 Az alapelv egy kvantumfizikai tény, mégpedig az, hogy minden mindennel és mindenkivel összeköttetésben van. Ezért, ha történik körülötted vagy veled valami, annak te része vagy (része vagy a rendszernek). Így ha megtisztogatod magadban azt a részedet, elindítasz egy változást a rendszeredben, amivel a környezetedre is hatással vagy. Ez a változás mint egy hullám megy végig a teljes rendszeren, ami nem csupán téged foglal magába, de a környezetedet is.

 A kulcs a HITED!

 A megbocsátást és szeretetet használja a változás alappilléréül. Így ha kellemetlen gondolatok, események történnek veled vagy akár meghökkentő módon viselkedik veled valaki, az a te rendszeredben is benne van és azt ki kell tisztogatni. Mondd a következőket az üggyel kapcsolatban:

  •  Szeretlek.
  • Sajnálom.
  • Kérlek, bocsáss meg.
  • Köszönöm.

 

Ezt az Isteni Bölcsességnek mondod vagyis a kvantumfizikusok szerinti nullponti mező felé intézed, ahol a változások kvantumugrások formájában jönnek létre, majd beszűrődnek a fizikai lét valóságába.

A Hawaii sámánok saját módszereiket folyamatosan fejlesztik, több ezer éves életfilozófiájukat pedig a közelmúltban kezdték el tanítani és intézményeket is hoztak létre.

Meglepetésül engedd meg, hogy megosszak veled egy másik módszert is, amely ingyenesen hozzáférhető mindenki számára. Ez a módszer is segíti a gyógyítást, az öngyógyítást, a változások beindítását.

 Innen töltheted le: Dynamind eljárás Serge Kahili King-től

A többi alapelvet itt találod:

Az első alapelv az IKE. A világ az, aminek gondolod!

A második alapelv: Kala. Nincsenek határok!

A harmadik alapelv: Makia. Az energia a figyelmet követi!

A negyedik alapelv: Manawa: A mostban van az erő!

A ötödik alapelv: Aloha: A szeretet jelenti a boldogságot!

A hatodik alapelv: Mana: Minden erő belülről fakad!

A hetedik alapelv: Pono: A hatásosság a valóság mértéke!

Továbbiakat a Lomi-Lomi masszázsról itt olvashatsz még.

Ha kérdésed vagy kérésed van, kérlek, hívj a +36-20-517-50-48-as számon vagy kérj időpontot itt:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Szeretnél te is megszabadulni azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak boldog életed kiteljesítésében? Próbáld ki a teljes felelősségvállalást, a Ho’oponoponot és a Hawaii Lomi-Lomi masszázst. A Hawaii sámánok több ezer éves filozófiáját a kvantumfizika legújabb felfedezései is igazolják, amelyen a kvantum mátrix átalakítás módszere is alapul.