fbpx

Gondoltál már arra, hogy a biztonságérzet megteremtése iránti emberi vágy egy abszolút manipulatív lehetőség az irányítók kezében?

Alapvetően az elme biztonság iránti vágya, olyan nagy, hogy sokszor az elvesztésétől való félelem hajt minket olyan irányokba, amiket ha lelkünk legmélyéről cselekszünk, meg sem tennénk soha.

Az elmúlt időszakban embertömegeket sikerült az anyagi biztonság iránti vágyuk által szinte az őrületbe kergetni, melynek a napjainkban észlelhető mélységes erkölcsi romlás is következménye lett.

Furcsa kettősség ez. A kvantumfizika szintjén az elemi részecskék helyének meghatározása nem lehetséges, azaz az elemi részecskék egyszerre több helyen is jelen lehetnek. Hans-Peter Dürr úgy fogalmazott „elkenődnek”.

A kísérletek azonban bebizonyították, hogy a megfigyelő pusztán figyelme és szándéka által képes befolyásolni ezeknek az elemi részecskéknek a helyét. Ez a kvantumfizika szintjén a teremtés folyamata.

Így lettek a tömegek áldozattá. A figyelmünket mindenféle manipulatív eszközökkel egy bizonyos dolog irányába terelték, az anyagi biztonság felé. Így elfelejtettünk a természettel együtt élni, megtartani a ritmikus változást.

dover_logga_wigglerEzért mondják a kvantumfizikát és kvantumszemléletet a tudatosság forradalmának. Mert ha valamit valahogy gondolunk, annak a megvalósulása sokkal nagyobb eséllyel létrejön, mint az ellenkezője.

Az egész egy nagy kifürkészhetetlen tömegnek tűnik. Bár a paradigmaváltás szükségességének kapcsán látnunk kell, hogy egyre nagyobb tömegek érzik, valami sántít.

Eszerint az elmélet szerint, a változásnak belülről kell indulnia és senki nem tud tuti biztos receptet adni. Ha megfigyeled, akkor a jelenleg élő szellemi és spirituális tanítók sem bocsátkoznak bele abba, hogy megmondják a biztos technikákat, recepteket, módszereket. Igen sok értékes tanítást adnak, de nem raknak semmit a feneked alá.

A paradigmaváltás ugyanis többnyire egyéni megtapasztaláson és szemléletváltáson keresztül képes megtörténni. És attól, hogy nap mint nap egyre több ember változtatja meg életszemléletét és ezzel együtt egész életét is, elindul a hullám.

A váltás jelenlegi gátja az a rendkívül mély elmeprogram, amit a szocializációnk során belénk véstek.

Tudod, amikor éled az életedet és minden nap bemész a munkahelyedre a szalag mellé vagy a számítógép mögé, az elképesztően beszűkíti a tudatodat. Szinte nem is tudod elképzelni, hogy milyen sokféle emberi gondolkodás és mennyi emberi sors van a te világodon kívül.

És amikor elkezdesz emberekkel találkozni és sokan elmesélik neked életük egy szeletét, akkor döbbensz rá, hogy jóságos ég, micsoda életek, gondolkdodásmódok léteznek. Látod, hogy az adott ember gondolkodása, milyen cselekedetekhez és az milyen eseményekhez vezet az életében.

Így hát kedves Olvasóm, ne legyenek illúzióid, a mesterek tanításai nagyon értékesek, de mi sokszor nem tudunk kilépni saját elménk börtönéből. Ahhoz először fel kell ismernünk, hogy bebörtönöztük saját magunkat. Ellen kell állnunk annak a rengeteg pesszimista és negatív impulzusnak, ami minket ér nap, mint nap. Kitartóan.

lava-67574_640De mivel sokan ülnek még a babérjaikon, ezért igen sok ember kerül rendkívül mély helyzetekbe, hogy lehetőséget kapjon a döbbenetes szemléletváltásra.

Hát talán ezért van az, hogy sokan sokáig megrekednek egy élethelyzetben, amit elménk biztonság iránti igénye is generálhat.

Szeretettel,

Réka

Szeretettel küldöm neked ezt az előadást. TED – a biztonságról

Kvantum Mátrix Átalakításra és metafizikai gyógyításra itt jelentkezhetsz vagy hívhatsz a +3620-517-50-48-as számon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.