fbpx

Napról-napra egyre többen válunk útkeresőkké, ki-ki a maga módján. Van aki élete célját keresi, van aki kapcsolatait szeretné megváltoztatni vagy szeretné megismerni önmagát, vannak akik már elérkeztek a fizikai betegség állapotához. Se szeri, se száma a feladatoknak és mindenkinek más a megtapasztalása egy bizonyos témával kapcsolatban is. Hihetetlen változatosak a megéléseink létünk minden szintjén.

Sokan fordulunk gyógyítókhoz, ha elakadást érzékelünk életünk valamely területén. Több tíz éve foglalkozom az alternatív gyógymódokkal és én is járok gyógyítókhoz. Szeretném megosztani Veled a tapasztalásaimat és élményeimet.

A mi kis országunkban rengeteg gyógyító él, sokan közülük különleges képességekkel is rendelkeznek és sokan azt gondolják magukról, hogy ők tudják a”tutit”. Mi emberek meg azt gondoljuk, hogy az ilyen különleges képességű embertársainknak micsoda könnyű életük van, hiszen ők látják a jövőt, érzékelik az aurát, lehívnak és átadnak energiákat, megoldanak mindent. Huszonévesen álmélkodtam azon, amikor egy bioenergetikus elmesélte nekem, hogy miket csinál az életben. Sok gyógyító van, akik eszméikkel, látóképességeikkel, érzékelésükkel el tudtak varázsolni embereket, akik szellemi vezetőjükként tekintettek rájuk és igyekeztek iránymutatásaik szerint élni.

mesterek, guruk, gyógyítókAztán majdnem mindig elérkezik a döbbenet. Általában kiderül valami információ ezekről a gyógyítókról, gurukról, ami meghökkenti az embert. Lássunk néhány példát: ilyen volt a vég nélküli dohányzás vagy végtelen kritikai hajlam (majd én megmondom neked, hogy mit kell csinálnod, mert te ezt meg ezt nem jól csinálod) vagy önmaguk munkába hajszolása, megbetegítése, magánéleti problémáik.

Ha ilyeneket hallunk, hirtelen nem tudjuk összerakni a fejünkben az ideák, elvek, életviteli tanácsok világát a való élettel.

Hogy is van ez? Azt mondja, ne dohányozz, mert árt neked, miközben ő vígan pöfékel a folyosón?

Olyan hihetetlen sztorikat hallgattam végig, hogy le kellett vonnom azt a következtetést, hogy saját gyógyulásáért mindenki maga kell, hogy vállalja a felelősséget. Nem a különleges képességű mesterektől kell várni a megváltást. És főleg nem szabad azt várni, hogy majd ők egy szempillantás alatt megoldják helyettünk a sokszor több tíz éve felhalmozott problémáinkat. Ráadásul azt kell mondjam, hogy sokan azt hiszik képességekkel rendelkeznek, de… mégsem…

Tudomásul kell vennünk, hogy hiába rendelkezik valaki különleges képességekkel gyógyítóként, attól még megkapja az emberi feladatait, neki is vannak emberi hibái, amiket meg kell oldania, legyen az egy betegség, egy rossz szokás, személyiségjegy vagy lelki állapot, egy nehéz élethelyzet, bármi.

Nagyon jó, ha találsz olyan gyógyítót, akinek képes vagy gyógyulni, de ne tőle várd a megváltást. Csak azt tudom tanácsolni, ne keresd a nagy gyógyítót, ne keresd a gurut és a mestert, mert ez mind benned van! Ne várd külső személyektől, hogy majd ők megoldják a problémáidat, mert azokat csak te tudod megoldani.

Illatos szép napot kívánok!

Kökény Réka

A Lélek Illata oldal szerkesztője

Ha van véleményed, itt írhatsz nekem:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.