fbpx

Ezt a korszakváltással kapcsolatos írást szeretném egy kicsit a tudomány oldaláról is megvilágítani, hiszen Djwhal Khul, a Tibeti mester tudományos területeken is tevékenykedik.

A régi korszak elhozta az univerzális elektromos energia ismeretét, melyet mi a modern elektromosságként ismerünk, azért, hogy kiszolgálja az emberiség anyagi igényeit.

Az új megismerteti az emberiséget azzal az elektromos jelenséggel, ami minden forma létrehozásának, irányításának forrása. (Ezek a kvantumfizikai kutatások eredményei.)

Ennek megfelelően a régi korszak a következő felismeréseket, megismeréseket hozta el az életünkbe:

  • A fizikai fény és elektromosság megismerése
  • Az ezoterikus és spirituálisan gondolkodók között az asztrál fény létezésének megismerése (minden mindennel összeköttetésben áll és összefügg, éteri háló, kvantumfizika)
  • Megvilágosodás iránti igényünket mind fizikai, mind mentális szinten
  • Asztrofizika és az új asztronómiai felfedezések

Az új korszak meg fogja változtatni a fejlettebb gondolkodók elképzeléseit a jövő oktatásáról. Az oktatás és a megvilágosodás szinoním elképzelésekké válnak. Ez természetesen merőben új módszertant fog hozni az oktatásban, ahol jelenleg még úgy tűnik, káosz uralkodik. Hiszen a rengeteg új generációs gyermek már régóta nem tudja elviselni ezeket a „spártai” módszereket, amitől szinte kezelhetetlenekké válnak. De már mutatkoznak újabb jelek és próbálkozások, mint pl. meditáció az iskolákban, stresszmentesítés a munkahelyeken.

A ritmus visszanyerése minden szinten. Úgy ahogy a napszakok, évszakok váltakoznak, a csillagok járnak az égen, ahogy a zene szól, ahogy elkezdjük élni az életünket. Jelenleg a tömegek teljesen rendszertelenül élnek, csak rohanunk és nem figyelünk oda sok mindenre. Sokszor kiégünk, kilátástlannak tűnik a rohanásból való kiszakadás lehetősége. Ez az élettempó lelassítását igényli és egy teljesen más jellegű koncentrációt. A spirituális tanítómesterek egy jó ideje már próbálják nekünk megtanítani a jelen pillanatban rejlő hatalmas erő kiaknázását.

A hatos sugár megtanította az emberiségnek az áldozat fogalmát. Azt, amikor egy ember feláldozza magát a közösségért. Ebben a legkomolyabb és legismertebb tanítást Jézus keresztre feszítésekor kaptuk. A fejlettebb gondolkodók körében ilyen a filantrópia is, amikor egy ember lehetőségeinél fogva megteheti, hogy áldozatokat hozzon az emberekért és ennek jegyében cselekszik is. Sok bankár, üzletember van, akik vagyonuk egy tekintélyes részét az emberiség megsegítésére fordítják az oktatásban, egészségügyben vagy más területeken. (Sajnos, többen vannak még, akik nem, de ez is meg fog változni.)

A hetes sugár befolyása alatt ez az áldozathozatal azonban már a csoport részéről fog megjelenni a magasabb gondolkodási szintekre jutók számára. Ahol a szoros együtt működésben lévő csoport egyes tagjai adják fel egójuk működését a közösségi célok érdekében és belesimulnak a közös cél elérése felé vezető feladatok elvégzésébe. Ahol már fontosabb lesz a csoport előrehaladása, mint az önös érdekek jegyében való cselekvés vagy az erőfeszítéstől való megriadás. A tömegek szintjén pedig felmerül a testvériség megélésének igénye.

Bár ez a folyamat és maga a végeredmény még szinte felfoghatatlan számunkra vagy teljesen másképp értelmezzük, mint amit akkor az emberiség meg fog élni.

Szeretettel,

Réka

Kvantumgyógyításhoz kattints ide: Kvantum Mátrix Átalakítás

Engedd meg, hogy ide becsatoljak egy cikket, amit egy honlapon olvastam. Ez a cikk Djwhal Kuhl tanításaitól teljesen függetlenül ír le olyan folyamatokat, amiről A Tibeti mester beszél.  Kattints a linkre: Biofotonok

Itt írhatsz nekem:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.