fbpx

Makia: az energia a figyelmet követi

 Ezért válogasd meg, minek adsz energiát.

Ez az igen erős alapelv sok kultúrában jelen van. Mindenki másként nevezi. Van aki meditál, van, aki imádkozik, de a hipnózis is hasonló tudatállapot. Azonban a hétköznapi gondolatainkat is követi az energia. Ne gondold, hogy ez csak a meditációra vagy imádságra vonatkozik.

 Az energia egyenes arányosságban a figyelmedet követi. Gondolj csak bele, figyeld gondolataidat, figyelmedet egy napon át. Mit nézel a tévében, az interneten? Mit hallgatsz a rádióban? Munka közben hányszor zavarnak meg telefonokkal? Hányszor szólnak hozzád, mennyi e-mail-ed érkezik?

Ilyen mennyiségű információáramlás mellett igazán nehéz valamire teljes mértékben rákoncentrálni. Azonban ezek jelentős részét is befolyásolhatod azzal, ha meghatározod, mikor nézed a Facebook-ot, használod az e-mailt, sms-t, Vibert, Messengert, … Ha megszűröd, mit nézel a tévében és a moziban, ha rendszerezetten és tudatosan elkezded irányítani az információ beáramlását és kiáramlását az életedben.

A fókusz, a figyelem összpontosítása segítségedre lesz életed eredményes megteremtésében.

Ha megtanulsz a számodra fontos dolgokra fókuszálni az életedben, mint például a családod, az egészséged, a lelki állapotod, az anyagi biztonságod vagy ami éppen fontos neked, az egész lényed (és ez sokkal több, mint a fizikai tested!) arra fog koncentrálni, hogy megoldja az éppen aktuális feladatokat úgy, hogy sikereid legyenek.

Érdekes kvantumfizikai kísérlet eredménye, hogy a megfigyelő hatással van az általa megfigyelt rendszerre. Hiedelmei kvantumszinten megvalósulnak. Ha egy másik megfigyelő érkezik, kvantumszinten az ő hiedelmei is megvalósulnak. Egyszerűen a figyelmével képes befolyásolni az általa megfigyelt rendszert. A kvantumszemlélet is felhívja a figyelmünket gondolataink minőségének fontosságára!

Sokszor teremtéseinknek is komoly gátat vetünk azzal, ha nem figyelünk a gondolatainkra és hiedelmeinket, tanult viselkedésmintáinkat nem javítjuk önismereti munkával. Ha valamit éppen meg szeretnénk teremteni, de észrevétlenül más gondolati programokat is beengedünk rendszerünkbe vagy nem távolítjuk el, akkor a hatás ellenhatás elve lép fel és egyik kioltja a másikat.

Ezért van az, hogy a Ho’oponopono segítségével állandóan tisztogatunk és a Lomi-Lomi masszázs alkalmával pedig a negatív érzelmi mintákat felszabadítjuk és elengedjük.

Makia: Az energia a figyelmet követi!

Kérdezd meg magadtól, mindig arra figyelek, amire szükséges, ami nekem a boldogságot hozza, ami a haladással kapcsolatos?

A Lomi-Lomi masszázsról itt olvashatsz még.

Szeretnél ajándékozni? Tekintsd meg ajánlatainkat: ITT!

AJÁNDÉKKÁRTYÁK

Ha kérdezni szeretnél, itt írhatsz vagy kereshetsz a +3620-517-50-48-as számon:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.