fbpx

MANA – Minden erő belülről fakad

Ha olvastad az előző alapelveket, akkor már tudod, hogy az erő pillanata a mostban rejlik. De honnan kapjuk azt az erőt, amivel cselekedhetünk és hatással lehetünk életünkre, a változásokra?

Ez is egy különbség a Hawaii sámánok alapelvei és más vallások között. Vannak, akik Istentől kérnek segítséget, vannak, akik előző életeikben látják az okokat.

A Hawaii Huna tanítások azonban úgy mondják, hogy minden erő belülről fakad, kifejezetten olyan erők, amelyek alakítják életkörülményeinket és amelyek mentén élettapasztalatainkat szerezzük.

Ez a felfogás a csalekvésre ösztönzi azt, aki ezt a szemléletet elsajátítja. Nem várhatsz Istenre vagy a kormányra vagy a főnöködre, hogy megoldják a problémádat.

Biztosan hallottad a Józsi bácsis viccet. Józsi bácsi azért fulladt bele az árba, mert Isten két csónakot is küldött ugyan érte, de ő nem ült fel rá, mert csak imádkozott és azt gondolta, hogy nem halhat meg. Szent Péter csodálkozott, hiszen Józsi bácsinak nem kellett volna meghalnia, mivel két csónakot is küldtek érte.

Ez a vicc tulajdonképpen azt hivatott megmagyarázni, hogy Istenben kell hinnünk, de nem várhajuk el Istentől, hogy cselekedjen helyettünk. Nekünk kell Őt keresnünk. Az utat nekünk kell megtennünk.

Neked kell belülre figyelned és visszanyerned a kontrollt és használnod a belső erődet, a hitedet, hogy megváltoztasd az életedet.

Ha megnyered belső autoritásodat, a sorsodat is irányíthatod, felvállalhatod és lelked által vezetetté válsz.

Ha képes vagy elfogadni saját belső erődet, az önbizalmat ad és életedet immár te fogod irányítani. Ez enyhíti a gyámoltalanságot és a kétségbeesést.

Tulajdonképpen, ha ezt megérted, akkor lélegzetvételhez jutsz a problémák tekintetében és el tudsz indulni a megoldás útján.

Továbbiakat a Lomi-Lomi masszázsról itt olvashatsz.

Minden erő belülről fakad! Te irányítod életedet!

A többi alapelvről, itt olvashatsz:

 Az első alapelv az IKE. A világ az, aminek gondolod!

A második alapelv: Kala. Nincsenek határok!

A harmadik alapelv: Makia. Az energia a figyelmet követi!

A negyedik alapelv: Manawa: A mostban van az erő!

 A ötödik alapelv: Aloha – A szeretet jelenti a boldogságot!


Ha kérdésed vagy kérésed van, kérlek, hívj a +36-20-517-50-48-as számon vagy kérj időpontot itt:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.