fbpx

Pono – A hatásosság a valóság mértéke

Ez a hetedik alapelv arról szól, hogy miként találod meg a te utadat és hogy találod meg a boldogságot.

Azt mondják, hogy az az igazán fontos, ami működik. A sámánok más oldalról közelítik meg az életet. Ők nem filozófusok vagy tudósok. Számukra a kézzelfogható változások hozzák meg az eredményt. Tapasztalati úton fogalmazzák meg életfilozófiájukat.

Ez azt jelenti, hogy ha találsz egy jobb utat egy probléma hatékony megoldására, egy sámán akkor is melletted fog állni és támogatni fog, ha az új probléma megoldó folyamat a tradíciókkal és tradicionális módszerekkel, alapelvekkel ellentétes. Magadhoz kell hűnek és őszintének lenned.

Emlékezz az igaz út számodra az, amelyik hatékony. Ha a cselekedeteid nem hatékonyak, itt az ideje átgondolnod, hogy milyen változtatást tennél, milyen lehetőségeid vannak még. A sámánok felfogásában hatékonyság az igazság, a valóság mértéke.

Sok spirituális tanító mondja, hogy cselekedj és próbálkozz. Ne félj a kudarctól, mert ha nem teszel semmit, az a legrosszabb megoldás. Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő utat, bizony ki kell próbálni sok mindent és akkor ki fog derülni, melyik a hatékony, igaz út.

Ezekből az alapelvekből és ebből a filozófiai háttérből indul ki az ősi Ho’oponopono egyéni változata is, melyet dr. Ihaleakala Hev Len alakított át úgy, hogy te is képes legyél használni a mindennapjaidban.

 Ezt az eljárást a következő bejegyzésemben szeretném átadni Neked.

 És még küldök egy meglepetést, ami egy a mindennapokban egyénileg használható segítő módszer a gyógyuláshoz, változtatáshoz.

 A többi alapelvről, itt elolvashatsz:

Az első alapelv az IKE. A világ az, aminek gondolod!

A második alapelv: KALA. Nincsenek határok!

A harmadik alapelv: MAKIA. Az energia a figyelmet követi!

A negyedik alapelv: MANAWA: A mostban van az erő!

A ötödik alapelv: ALOHA – A szeretet jelenti a boldogságot

A hatodik alapelv: MANA – Minden erő belülről fakad

Itt olvashatsz még a Lomi-Lomi masszázsról.

 Szeretettel, Réka

Ha kérdésed vagy kérésed van, kérlek, hívj a +36-20-517-50-48-as számon vagy kérj időpontot itt:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

kvantum, Lomi-Lomi, Lomi-Lomi Nui, Lomi-Lomi Budapest,  Lomi-Lomi 11. ker.,  Lomi-Lomi 11. kerület, Lomi-Lomi Nui masszázs, polinéz masszázs, Hawaii masszázs, masszázs árak, Lomi-Lomi masszázs Budapest, Aloha, Hakuna, Hawaii, Ho’oponopono, teremtés, igazság, valóság, igaz út, spirituális, IKE, KALA, MAKIA, MANAVA, ALOHA, MANA, PONO